Μετά από ενημέρωση που είχα από φίλο γεωπόνο, σας μεταφέρω τα παρακάτω:
Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την τάδε χώρα γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό.
Διαβάστε λοιπόν τι συμβαίνει.
Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με...
φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.
Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου (ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί, έδωσε «ψωμί» σε πάνω από 300 οικογένειες .
Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες και συνολικά με τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας αλλά πολλαπλασιάστε το Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της γεωργίας.
Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «σκατολευκό» μανιτάρι από την ******* παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών μπαγιάτικα) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι τελείως βιολογικό !!!!
πηγή
Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την τάδε χώρα γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό.
Διαβάστε λοιπόν τι συμβαίνει.
Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού,μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με...
φορμόλη και χλωρίνη ( για να είναι άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.
Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου (ημέρας) Πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παρήχθηκε από 45 μικρές οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί, έδωσε «ψωμί» σε πάνω από 300 οικογένειες .
Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,τότε αντί για 45 μονάδες θα ζούσαν 300 μονάδες και συνολικά με τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!!
Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας αλλά πολλαπλασιάστε το Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της γεωργίας.
Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «σκατολευκό» μανιτάρι από την ******* παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών μπαγιάτικα) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι τελείως βιολογικό !!!!
πηγή
3 σχόλια:
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ.
ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΘΗΝΑ.
ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΝΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!
Υπάρχει και ελληνικό λευκό μανιτάρι ολόφρεσκο με την μονάδα παραγωγής στην Λαζαρίνα Καρδίτσας και φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι στην μονάδα παραγωγής είναι Έλληνες από την τοπική κοινωνία. Τα υπόλοιπα συσκευασμένα λευκά μανιτάρια ψάξτε την χώρα προέλευσης.
Δημοσίευση σχολίου