Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!


Κουβέλης: Καταστροφική η επιστροφή στη δραχμή
Καταστροφικό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Κουβέλης επισημαίνει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, «θα οδηγήσει τη χώρα σε απομόνωση, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα .....καταρρεύσει, η νέα δραχμή δεν θα γίνεται αποδεκτή σε ......

πολλές διεθνείς αγορές, θα υπάρξει ανικανότητα καταβολής μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε μεταβολές στην Ε.Ε. προς την κατεύθυνση μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων, με αναπτυσσόμενες φυγόκεντρες τάσεις».
Acai Berry Thin Πατήστε εδώ

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνει ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας προϋποθέτουν προγραμματικές συμφωνίες, πολιτικές συγκλίσεις και συμπτώσεις, προϋποθέσεις που σήμερα απουσιάζουν.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος είναι ο κύριος ;

Ανώνυμος είπε...

Αριστερός ο Φωτάκης ο Κουβέλης.....
Αν έγώ δηλώσω Αστροναύτης δεν σημαίνει πως είμαι...

ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ από ΠΑΣΟΚ είναι....

Τυχαίο που τον προβάλουν όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις????

Μέχρι και οι "ανέξαρτητοι" Ντάσκας και Παπαγιάννης του Ράδιο9 τον βγάζουν ανα 2-3 μέρες.....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Μακρια απο τη ΔΗΜ.ΑΡ.! Το 9% που του δινουνε ειναι μαιμού.

maria είπε...

Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜ.ΑΡ.=ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ.

ΚΟΥΒΕΛΗ
ΑΕΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ'''''Υ

Ανώνυμος είπε...

Άγγελος Πρωτοτάτης.
Ναί έ; Και τι χειρότερο έμεινε για να πάθουμε από αυτό που μας συμβαινει τώρα με το Ευρώ; Ήταν ή δεν ήταν, βάσει σχεδίου, η ταφόπλακα για τις οικονομίες του νότου η ένταξή τους στην ζώνη του ευρώ; Πως δικαιολογείται η αδυναμία τής Ε.Κ. Τράπεζας να εκδώσει νέο χρήμα αλλά και διαχειριστεί κατά το δοκούν τα αποθεματικά της ένωσης σε αυτο; Ποιός της στερει το μοναδικό δικαιωμα να υποτιμήσει το νόμισμά της και να δώσει εξαγωγικές ελπίδες στις καταδυναστευμένες οικονομίες του νότου; Υπαρχει έστω και η παραμικρή λογική στις εξαγγελίες των περί των οικονομικώς τυρβαζόντων τα τελευταία 2-3 χρόνια πέρα από μιά ακατάσχετη και τις περισσότερες φορές ακαταλαβίστική πεζοδρομιακή αμπελοφιλοσοφία στολισμένη και φτιασιδωμένη με τόσες οικονομίστικες παπαριές; Τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχουμε τώρα πιά; η μόνη λύση Εθνικό νομισμα, Εθνική οικονομική και εξωτερική πολιτική με ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ πανω από τα κεφάλα μας.
Το δύσκολο δεν ήταν να διαχειριστούμε αυτην την κρίση. Το δύστκολο ήταν να βρεθούμε στην δυνή αυτή θέση που είμαστε σημερα, και γι' αυτό χρειάστηκαν οι άοκνες προσπάθειες ολων αυτων των εθνοπροδοτών γραικύλων που παρήλασαν από το Ελληνικό πολιτικό στεραίωμα τα τελευταία 40 και πλέον ετη.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις με την καταντια αυτου του ανθρωπου αυτος υποτιθετε ειναι προοδευτικος .
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. Αυτες οι
δουλιες φιλοι μου φερνουν πολλα λευτα.!!!!!!!!!!
Ε ΦΩΤΗ????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ Μ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...