Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Γι’ αυτό….Ευάγγελε δεν θα γίνεις ποτέ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, όσο κι αν προσπαθήσεις !


Γράφει ο Γιώργος Δ.
Αυτή η φαρμακερή(τόσο γνωστή) Σημιτική ματιά, στην συνημμένη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, που σε “κάρφωνε” όταν “αστειευόσουν” την ήμερα(που να μην έσωνε) της εκλογής του(18.01.1996) ως πρωθυπουργού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά την παραίτηση του Ανδρέα και της Μιμής, έχει ”γρουσουζέψει” και στιγματίσει, από τότε και για πάντα, την πολιτική σου πορεία.



Την “πάτησες” και τώρα που οι επίγονοι του Σημίτη(ιδέ ΠΑΠΟΙΚ,κλπ), σου “φόρτωσαν” το ΥΠ. ΟΙΚ.
Σ’ έσπρωξαν “εις πάγην ιλύος” (παγίδα λάσπης) και συ μέρα με τη μέρα βουλιάζεις, μέχρι που η πολιτική σου ασφυξία θα σε βγάλει οριστικά έξω από το παιγνίδι της διαδοχής.
Την “πάτησες” Ευάγγελε, γιατί ο Αρχιερέας του ΠΑΣΟΚ και οι χουνταίοι εκσυγχρονιστές, σ’ έκριναν εξ αρχής “ανυπότακτο” !
Όσο για μας το πόπολο, τα θέλει ο κ……. μας, που ανεχόμαστε τόσα χρόνια εξωνημένους “δηθενέλληνες” να φαρμακώνουν την ζωή μας και των παιδιών μας.
Ας ξυπνήσουμε επί τέλους και ας πάρουμε στο “κατόπι” όλους τους προδότες της Χώρας μας, όπου κι’ αν ανήκουν, κυρίως δε τα μαύρα τσιμπούρια-”εκσυγχρονιστές-συνδικαλιστές” -κυρίως στο δημόσιο, στον τραπεζοασφαλιστικό τομέα, στο ΥΠ. ΟΙΚ, στο ΥΠ. ΕΡΓ. του Κουτρουμάνη, κλπ, και σε πολλές ΔΕΚΟ- ρουφούν κάθε ικμάδα της προσπάθειας των εργαζόμενων σ’ αυτούς τους χώρους, να παράγουν ικανοποιητικότερο και ποιοτικότερο “προϊόν”, δυσφημίζοντάς τους.
Έχει κανείς αμφιβολία ότι οι χουνταιοι του σημιτισμού δεν έπαψαν ποτέ να κυβερνούν αυτή την Χώρα, ακόμα και επί κυβερνήσεων Καραμανλή, αφού έχουν την ικανότητα να μεταλλάσσονται χρωματικά σαν χαμαιλέοντες;
Έχει κανείς αμφιβολία ότι ο ευαγγελιζόμενος την σωτηρία μας κ. πρωθυπουργός, δεν αποτελεί και αυτός μέρος του σημιτικού μπλοκ των εκσυγχρονιστών και της παγκοσμιοποίησης;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θύμα των διαπλεκόμενων ο "ανυπότακτος" Βενιζέλος ή όπως αλλιώς λέγεται. Το μόνο που δε μας είπες μεγάλε αρθρογράφε, είναι τι χρώμα έχουν τα ληγμένα χάπια που πήρες το πρωί όπως και σε ποια τράπεζα θα εξαργυρώσεις την επιταγούλα για το υπεύθυνο άρθρο σου. Αι σιχτίρ πια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!! ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ελπίδα, φίλε 1,16 ότι "κακοί, κακούς, κακώσιν, εν τοις πρακτέοις". Αυτό προσπαθώ να "βοηθήσω" κι' εγώ με τον τρόπο μου.
Να φαγωθούνε τα λαμόγια μεταξύ τους.
Μου κάνει δε μεγάλη τιμή, να θεωρείς το "άρθρο" μου, άξιο κάποιας αμοιβής.
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ.
Καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

εχουν φαει καταρες που ουτε σε 7 γεννες δεν θα ησυχασουν

Ανώνυμος είπε...

4:11 Αν μέσα στα λαμόγια, περιλαμβανόταν και ο κύριος ανυπότακτος, θα συμφωνούσα μαζί σου. Δυστυχώς στο άρθρο σου παρουσιάζεται σαν θύμα των χουνταίων, ο δημιουργός του νόμου περί ευθύνης υπουργών και τόσων άλλων υπέροχων νόμων υπέρ του λαού...