Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μοιράζει εκατομμύρια για διαφημίσεις ο Παπακωνσταντίνου


Μετά τα 12 εκατ. της ΔΕΗ, άλλα δύο τώρα, αφού λεφτά υπάρχουν!

Με ύφεση 6% και πρόβλεψη για το νέο έτος στο 3%, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να που βρήκε περιθώριο να διαφημίσει την ανάπτυξη. Ή για να μιλάμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την "αειφόρο ανάπτυξη".


Σε καιρούς λοιπόν όπου το συμμάζεμα του....
Κράτους είναι αναγκαίο, ο υπουργός Περιβάλλοντος προκήρυξε διαφημιστικό διαγωνισμό ύψους 2 εκατ. ευρών για την επικοινωνία της αειφόρου ανάπτυξης. Ο ανάδοχος θα διαχειριστεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, για ένα διετές σχέδιο δράσης επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ανωτέρω spec είχε προκηρυχθεί αρχικά τον περασμένο Μάϊο και η μοναδική συμμετοχή ήταν αυτή της Adel Saatchi & Saatchi. Ωστόσο, ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος τον περασμένο Οκτώβριο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το Πρώτο Θέμα αποκάλυψε ότι η ΔΕΗ, της οποίας πολιτικός προϊστάμενος είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου, προχώρησε σε διαγωνισμό ύψους 12 εκατ. ευρώ με διαφημιστικό αντικείμενο, παρόλο που πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα μονοπώλιο στην αγορά.

Και οι σχετικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε σχετικά με την προώθηση του συγκεκριμένου διαγωνισμού το γραφείο του υπουργού.

http://www.protothema.gr/

1 σχόλια:

Christos Kosmidis είπε...

Γράψε την λέξη illuminati και αντέστρεψτε την. Βάλτην ανάμεσα μετά τα 3 w.
Γράψε http://www.///////////////////.com
Πάτα enter και θα δείς τι θα σου βγάλει.
Είναι πραγματικότητα, ή φανταστικά?
τα συμπεράσματα δικά σου.