Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΤΑΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ..


..ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!


Από το romfea.gr
Τα βρωμερά γιουσουφάκια των Μμε, εκτός από το να μας φορέσουν φέσι με τους "Σουλειμάνιδες" που "προσφέρουν", επιτελούν και έναν ακόμα ρόλο, καλοπληρωμένο από τα εγχώρια και διεθνή αφεντικά τους: Αυτόν της κατασυκοφάντησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, που πολεμούν με κάθε τρόπο επειδή γνωρίζουν πως εκείνη αποτελεί το τελευταίο ανάχωμα στα ύπουλα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση και ξεπούλημα της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν, βρήκαν την..
.ευκαιρία με αφορμή το νέο χαράτσι του Πασοκ για τα ακίνητα. Άρχισαν τις γνωστές "προοδευτικές" αρλούμπες τους πως τάχα "όλοι πληρώνουν, εκτός από την Εκκλησία" κλπ. Η Ιερά Σύνοδος τους έδωσε πληρωμένη απάντηση, η οποία έχει ως εξής:

Η Εκκλησία της Ελλάδος, ελπίζουσα ότι ο δημοσιογραφικός θόρυβος, ο οποίος προκλήθηκε χθες σχετικώς προς την φορολόγηση της Εκκλησίας, οφείλεται σε έλλειψη λεπτομερούς ενημερώσεως όσων τον προκαλέσαν, επιθυμεί να ενημερώσει δημοσίως ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι Ιερές Μητροπόλεις με τα εκκλησιαστικά τους ιδρύματα, οι Ιερές Μονές και οι Ενορίες, οι οποίες είναι ξεχωριστά μεταξύ τους νομικά πρόσωπα, καταβάλλουν κάθε χρόνο στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. τις παρακάτω νομοθετημένες φορολογικές υποχρεώσεις τους:
1. Φόρο επί των κατ’ έτος μισθωμάτων, που εισπράττουν από ακίνητα, με συντελεστή 20% επί της αξίας τους,
2. Συμπληρωματικό φόρο επί των εισοδημάτων τους από οικοδομές και εκμισθώσεις γαιών με συντελεστή 3%,
3. Προκαταβολή του φόρου (για το επόμενο έτος) με συντελεστή 55% επί της αξίας του παραπάνω συμπληρωματικού φόρου,
4. Φόρο επί της ακινήτης περιουσίας τους με συντελεστή 3‰ επί της αντικειμενικής αξίας τους (εκτός εάν πρόκειται για οικοδομήματα λατρευτικής, εκπαιδευτικής, θρησκευτικής η κοινωφελούς χρήσεως π.χ. Ι. Ναοί, γηροκομεία, χώροι συσσιτίων),
5. Φόρο επί των κληρονομιών και δωρεών με συντελεστή 0,5% επί της αξίας τους,
6.Τέλος χαρτοσήμου και δικαιώματα ΟΓΑ συνολικού ποσοστού 2,40% επί κάθε χρηματικής παροχής πιστών προς τους Ι. Ναούς λόγω ιεροπραξιών.
Επίσης τα παραπάνω νομικά πρόσωπα της Εκκλησίας παρακρατούν και αποδίδουν στις Δ.Ο.Υ. τα παρακάτω φορολογικά έσοδα :
1. Φόρο μισθωτών υπηρεσιών για τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους και συνεργάτες τους, που αμείβονται από τον προϋπολογισμό τους,
2. Φ.Π.Α. με τους προβλεπομένους συντελεστές για υπηρεσίες και αγαθά,
3. Φόρο εισοδήματος με συντελεστή 8% σε όλα τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών,
4. Φόρο εισοδήματος με συντελεστή 4% σε όλα τα δελτία αποστολής αγαθών και με συντελεστή 1% για τα υγρά καύσιμα.
Τέλος, η Εκκλησία της Ελλάδος επιθυμεί να τονίσει αφ’ ενός ότι η απαλλαγή από τον φόρο ακινήτης περιουσίας για τα ακίνητα λατρευτικής, θρησκευτικής και κοινωφελούς χρήσεως ισχύει από το έτος 2008 για όλα τα θρησκεύματα και δόγματα, που έχουν ακίνητη περιουσία εντός Ελλάδος και αφ’ ετέρου ότι, παρότι τα έσοδά Της προέρχονται μέχρι σήμερα από το υστέρημα πιστών και χρησιμοποιούνται για την συντήρηση των θρησκευτικών και κοινωφελών Της ιδρυμάτων, ουδέποτε ζήτησε κάποια άνιση φορολογική μεταχείριση σε σχέση με τους υπολοίπους φορολογούμενους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Χώρας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος:
Στον τηλεοπτικό σταθμό του "ANT1" μίλησε πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, σχετικά με την εξαίρεση της Εκκλησίας από το ενιαίο τέλος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέφερε ότι "δημιουργείται θόρυβος πολλές φορές εσκεμμένος πιστεύω, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα. Η Εκκλησία πληρώνει όλους τους φόρους, οι ναοί, τα μοναστήρια, τους φόρους που πληρώνονται από κάποια ακίνητα που υπάρχει κάποιο έσοδο."
"Όσον αφορά για την απαλλαγή που γίνεται τόσο θόρυβος, αφορά τους ναούς και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όταν ένας καλοπροαίρετος ερωτηθεί γι΄ αυτό τον φόρο, είναι φυσικό ότι θα πει ότι αυτά είναι υπερβολές, όταν αυτά δουλεύουν με χρήματα της Εκκλησίας", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος.
Επίσης ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, τόνισε: "Η Εκκλησία πληρώνει και θα πληρώνει πάντοτε φόρους, για τα ακίνητα εκεί που έχουν εισόδημα..."
"Είναι υπερβολικός αυτός ο θόρυβος, ο οποίος όπως ανέφερα και νωρίτερα γίνεται από σκοπιμότητα και μια επιθετικότητα κατά της Εκκλησίας", υπογράμμισε ακόμη ο κ. Ιερώνυμος.
Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απαντώντας σε όλους εκείνους που κατηγορούν την Εκκλησία, μεταξύ άλλων τόνισε ότι "αφού δεν γίνεται το Εθνικό Κτηματολόγιο, επιτέλους να γίνει το Εκκλησιαστικό Κτηματολόγιο για να μάθουν οι Έλληνες ποια είναι η πραγματική κατάσταση."

Σχόλιο του Hellas-orthodoxy

Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά στην εξαιρετική απάντηση που έδωσε η Εκκλησία στους "άθεους" εβραιο-ισλαμολάγνους δημοσιογραφίσκους. Δύο παρατηρήσεις μόνο:

-Όταν λέτε πως "μόνο η Εκκλησία δεν πληρώνει" σαφέστατα ψεύδεστε, αφού...ξεχνάτε (;) να αναφέρετε τους αγαπημένους σας Εβραίους, Μουσουλμάνους, Καθολικούς κλπ που ούτε αυτοί πληρώνουν! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

-Μήπως η επίθεσή σας γίνεται επειδή ενοχλείστε από το γεγονός πως πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε πως η ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ;

Έχουμε, επίσης, μια πρόταση να κάνουμε, σ'εσάς και τα αφεντικά σας:

Δέχεστε να πληρώσει η Εκκλησία τον συγκεκριμένο φόρο παντού και να αναλάβετε εσείς το φιλανθρωπικό της έργο;

Πιστεύουμε δεν θα έχετε αντίρρηση, αφού όπως συχνά λέτε, "σιγά το πράγμα"!

Άντε λοιπόν, περιμένουμε! Να δούμε αν θα καταδεχτείτε να δώσετε έστω ένα ποτήρι νερό κι ένα πιάτο φαί στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, όπως κάνει τόσα χρόνια η "κακή" Εκκλησία!

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω τιποτα με την θρησκεια αλλα αυτα που βλεπουν τα ματια μου καθε μερα με πολλους τραγοπαπαδες που επικαλουνται τον θεο για να ξεπλυνουν τα βρωμερα τους βιτσια η λαμογιες μεχουν κανει να πηγαινω για κερακι οταν δεν ειναι εκει.
http://roides.wordpress.com/2009/02/10/10feb09/

Ανώνυμος είπε...

Μην τσιμπάτε συνΈλληνες! Στοχευμένα εξαίρεσαν την Εκκλησία με σκοπό να στρέψουν τον κόσμο εναντίον της και πάλι! Προσπαθούν να μας διασπάσουν και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα καλά!
Για ποιά εξαίρεση μιλάτε?
Γι αυτή που δεν πληρώνουν ούτε τα τζαμιά ούτε και η Εβραική συναγωγή?
Συνέλθετε.
Σας φταίει ο γάιδαρος και βαράτε το σαμάρι.

Ανώνυμος είπε...

Φρίξτε 'άθεα σιωνιστικά απόβλητα....
νεοπαγανια ανθελληνες 12θειστες μασωνοεβραιοι!

Ορθοδοξία στην μάπα σας!Πάρτε να χετε!

Τους μουσουλμάνους, τους ιεχωβάδες, και καθε λογης αίρεση την ξέχασαν στην γωνία....αφού απ το ίδιο χέρι τρώνε!

Σιωνιστές όλοι!


Τα σαηεντολογικα καθίκια του διαδικτύου που το παίζουν Ελληνάρες, εγκάθετα όργανα και θύματα της Νέας τάξης των Πραγμάτων προωθούν τον διαχωρισμού κράτους Εκκλησίας όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της Σαηεντολογιας το 1994.

Τόσα θύματα που υπάρχουν σίγουρα εκτελούν άριστα τις ετνολές των Σιωνιστών Εβραιόδουλων ... αφού τους έχουν πλασάρει το τυράκι τις αυτοθέωσης, του 12θεισμού, των ειδώλων και ότι εβραικό κομπλεξικό σύνδρομο υπάρχει με την αρωγή διάφορων Συγγραφέων του ίδιου συναφιού.

Μην αγχώνεστε όμως. Η Τελική νίκη είναι του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!
Η Νέα Εποχή έχει πεθάνει...όπου Νέα Εποχή βάλε Μεσαίωνας, ειδωλολατρέια, γιόγκα,διαλογισμό κ.λπ... ΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ , ΑΠΛΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΗΣ! Ο Χρόνος τους είναι μετρημένος..

Οι Προφητείες του Γ.Παίσου, Πατροκοσμά, Ιωσήφ Βατοπεδινού... επαληθεύοντια μέρα με την μέρα.. η Ορθοδοξία είναι φως...και το φως τους καίει!
Περιορισμένος ο χρόνος των Σιωνιστών... ούτε 75 χρόνια δεν θα αντέξουν...έτσι είπε ο Παΐσιος...ούτε οι Κομμουνιστές δεν άντεξαν...!!!

Τα μούτρα τους τα τρώνε μέρα με την μέρα!

Modestus είπε...

Αφήστε τους καραγκιόζηδες άθεους να λένε ότι θέλουν φυσικά δεν έχουν πατήσει καν το πόδι τους σε εκκλησία και μιλάν εκ του ασφαλούς από τον καναπέ του σπιτιού τους. Λοιπόν καραγκιόζηδες άθεοι μάθετε ότι τους ναούς τους χτίζει ο κόσμος από το υστέρημα του και όχι κάποιος παπάς ή μητροπολίτης. Έχω φίλους ιερείς και γνωρίζω προσωπικά γιατί κάθε μέρα είμαι μαζί τους ότι ξοδεύουν άπειρα χρήματα προς ανακούφιση των αναξιοπαθούντων αδερφών μας και συμπατριωτών μας. Συσσίτια, λογαριασμούς ρεύματος και ΔΕΗ για άπορους. Την προηγούμενη βδομάδα μπροστά στα μάτια μου έδωσαν 3 χιλιάρικα μόνο για λογαριασμούς ΔΕΗ απόρων άσε άλλα χρήματα και τρόφιμα σε οικογένειες με παιδάκια. Όσο για τους ναούς που λένε για εξαίρεση χτίζεται ένας ναός που είναι υπεύθυνος φίλος μου ιερέας και η ΔΕΗ για να του δώσει ρεύμα ζήτησε 6 χιλιάρικα συν ακόμα ένα για το σχέδιο. Παρότι τόπος λατρείας και δημόσιος χώρος μια και ο οποιοσδήπωτε μπορεί να μπει πληρώνει στο έπακρο όλες τις υποχρεώσεις σαν κανονικό οίκημα. Αφήστε τις βλακείες επομένως και μη μιλάτε άμα δεν ξέρετε κάποια πράγματα άιντε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΜΑΣ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΒΡΩΜΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ , Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΟΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ?? ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, (ΚΑΛΟΣ Κ' ΑΓΑΘΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΠ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΠΑΝΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν πως έχουν τα πράγματα...απλά ρίχνουν λάσπη γιατί έτσι τους έχουν πει να κάνουν! Εντολές ακολουθούν τα καθίκια .

Προφανώς ο ναός του Δία δεν μας έχουν πει με ποιόν τρόπο ...βοηθάει στα Συσσίτια των άστεγων...!

Αλλά τι να λέμε τώρα...κάποια πράματα δεν συμφέρει να φαίνονται...

Χαλάει την Εβραϊκή Προπαγάνδα τους.. Α που στε καθίκια... βγάλτε τον όρο Έλληνα απ το λεξιλόγιο σας.... Τα Καθίκια οι Σιωνιστές, δεν νοείται να λέγεστε''Έλληνες'... ο όρος ''Τούρκος'' σας πάει πιο πολύ αφού οι Εβραίοι Κανονικά Τούρκοι είναι , κατά ένα ποσοστό, εξ ου και το μίσος για τον Χριστιανισμό...!

Άφησε κατάλοιπα οι Τουρκοκρατία ...αλλά όπως βλέπεται καθίκια ακόμη εδώ είμαστε και σεις θα πάρετε σύντομα δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ...
ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ.
ΕΙΠΑΜΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ Ή ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΗΡΕΣΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ" ΡΕ ΓΑΤΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ "ΥΠΝΟ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ.

IC+XC+NIKA

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΑ ΕΤΣΙ ΔΛΔ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΕΦΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ.ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ......

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 4:08 μ.μ. δε ξέρω εάν κτυπήσω πόρτα εκκλησίας.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο με τις μπαρούφες που γράφετε εδώ μέσα...ρε μην κλάψετε κιόλας που θα βάλλουν και χαράτσι στην "αγία"(!) μας εκκλησία!μη στενοχωρήστε καλοί χριστιανοί,έχει ο Γιαχβέ λεφτά!μαλάκες...εε πιστοί να υπάρχουν και είμαστε complee!!θα βρούμε χρήματα να πληρώσομε τις βίλες των παπαδαριών!!Και οι άποροι πιστοί που πηγαίνουν για ένα ταπεράτι φασολάδας καθημερινά,με το mercedes,θα βολευτούν και αυτοί κάπως!ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΤΕ!!!ΘΑ καταλάβουν πως δε πρέπει να τα βάζουν με την "αγία" μας εκκλησιά,διότι οι Εβραίοι εκλεκτοί αδερφοί μας,που ποτέ δε μας πρόδωσαν ή μας έκαμαν κακό,θα μας βοηθήσουν...για άλλη μία φορά!!

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 6:14 μ.μ. epikos re file!!xaxa

Ανώνυμος είπε...

6:14 κόψε τα ναρκωτικά με το σήμα του Δια , πειράζουν ΜΑΛΑΚΑ!