Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ



rologia-1-nai
Την κατάργηση της χριστιανικής χρονολόγησης με βάση τη γέννηση του Ιησού Χριστού από κάθε ιστορικό σχολικό βιβλίο, εξετάζεται στην Αυστραλία έπειτα από καταγγελίες πως παραβιάζεται η ανεξιθρησκία.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας της χώρας θα αντικαταστήσει από τα σχολικά βιβλία τις...
φράσεις π.Χ (προ Χριστού- BC Before Christ) και μ.Χ (μετά Χριστόν - AD Anno Domini) με τις φράσεις Κ.Χ (κοινή χρονολογία – CE Common Era) και π.Κ.Χ (προ κοινής χρονολογίας - BCE Before Common Era).

Οι συγκεκριμένοι τύποι χρονολόγησης έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τη χριστιανική χρονολόγηση στις επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Με το ίδιο επιχείρημα υποβαθμίζονται οι γιορτές των Χριστουγέννων, και αναβαθμίστηκε η παραμονή Πρωτοχρονιάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα στο πλαισιο της παγκοσμιοποιησης.

Ανώνυμος είπε...

καλα ξηγιούντε, σωστότατοι

Ανώνυμος είπε...

Μα,ούτως ή άλλως οι Μουσουλμάνοι έχουν δικό τους ημερολόγιο,το ίδιο και οι Κινέζοι,οι Εβραίοι.
Και πώς θα μπορούσε να συμπέσει η χρονολόγηση της έναρξης της κοινής ιστορίας των ανθρώπων,αφού την πραγματική ιστορία των διαφορετικών φυλών και εθνών της γής δεν θέλουν ποτέ να γνωστοποιηθεί γιατί θα ανατραπούν έτσι θρησκείες θα γίνει γνωστή γνώση που δεν θεωρούν το κατώτερο ανθρώπινο είδος άξιο αυτής και κατά συνέπειαν δεν θα είναι ελέγξιμο.
Εξ άλλου η μασονία θεωρεί το μέγιστο μέρος του ανθρώπινου θηλαστικού είδους άχρηστη καταναλωτική μηχανή και γι αυτό το λόγο και σχεδιάζει την εξόντωση του μεγαλύτερου μέρους αυτής ,κρατώντας μόνο μέρος αυτής που θα χρησιμοποιηθεί για να παράγει αυτά που είναι απαραίτητα στην κρυφή άρχουσα τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:10, υπάρχουν ιερωμένοι, πραγματικά άξιοι, σκέψου όμως ποιος είναι ο ρόλος της εκκλησίας διαχρονικά, σκέψου ποιος ο ρόλος της εκκλησίας σήμερα, απλά σιωπή, όπως πάντα. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα, πως πάντα η εκκλησία πήγαινε με τα νερά της εξουσίας. Η εκκλησία είχε αποκυρήξει την επανάσταση του '21, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πάντα η θρησκεία ήταν εξαπτέρυγο της εξουσίας και όπιο για τον λαό-δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκόσμια-και οι τσάτσοι κάθε εποχής, το ξέρουν. Λυπάμαι η εκκλησία μπορούσε σήμερα να προσφέρει πολλά, αλλά δυστυχώς, απλά σιωπά...

χρυση δερβιση καμπα είπε...

προσωπικα ειμαι πεπεισμενη οτι με παρομοια μετρα
προσπαθουν οι ισχυροι του κοσμου να χτυπησουν ταυτοχρονα τον ανθρωπισμο και το Ευαγγελιο
χρυση δερβιση καμπα
Α.Π.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ