Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Λαμπρινίδη ‎



Anti-ntp:Ένα αμερικάνικο βιογραφικό, και φυσικα ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΝΣΗΜΟ!!!

ΣΠΟΥΔΕΣ
Ο Σταύρος Λαμπρινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 1962. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών του 1980. Από το 1975 ως το 1980 μεγάλωσε στο Οικοτροφείο του Κολλεγίου, όπου εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Μαθητών. Φοίτησε στο..... Πανεπιστήμιο Άμχερστ (AMHERST COLLEGE) των ΗΠΑ, από όπου αποφοίτησε το 1984 στον τομέα των Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών με τις διακρίσεις «Magna Cum Laude» και «Phi Beta Kappa». Εν συνεχεία σπούδασε με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γιέιλ (YALE LAW SCHOOL), όπου το 1988 του απονεμήθηκε το πτυχίο Juris Doctor.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Τον Ιούνιο του 2004 εξελέγη Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και από τον Απρίλιο του 2005 είναι Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις 25 Νοεμβρίου του 2009 ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο των Διεθνών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο κ. Λαμπρινίδης εκπροσωπεί το Προεδρείο του ΕΚ στις διεθνείς επαφές του Σώματος και προεδρεύει ειδικής Ομάδας Εργασίας των Αντιπροέδρων του ΕΚ με στόχο τον συντονισμό των εξωτερικών σχέσεων του Κοινοβουλίου με τις χώρες, μεταξύ άλλων, της διεύρυνσης, των ανατολικοευρωπαϊκών χωρών και της Ρωσίας, της Ευρωμεσογειακής Συνέλευσης και της Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής και Αρκτικής. Ο κ. Λαμπρινίδης έχει επίσης την ευθύνη των σχέσεων του Προεδρείου με Διεθνείς Οργανισμούς όπως ο Ο.Η.Ε καθώς και των σχέσεων με τις Η.Π.Α. Επιπλέον, ο κ. Λαμπρινίδης ανέλαβε τη συναρμοδιότητα για το χαρτοφυλάκιο της πολιτικής Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου έχει, μεταξύ άλλων, την ευθύνη της χάραξης της επικοινωνιακής πολιτικής και του συντονισμού των 33 γραφείων ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα Κράτη- Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά την πρώτη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ 2004-2009 υπήρξε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, της οποίας και παραμένει έως σήμερα ενεργό μέλος. Υπήρξε επίσης αναπληρωματικό Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών και Μέλος της Επιτροπής για τις σχέσεις της ΕΕ με την Παλαιστινιακή Αρχή. Σήμερα, ο κ. Λαμπρινίδης είναι επίσης Μέλος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις ΕΕ με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αναπληρωματικό Μέλος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με το Ιράν και της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων. Διατέλεσε επίσης Μέλος της Προσωρινής Επιτροπής για τη χρήση Ευρωπαϊκών Κρατών από τη CIA για τη μεταφορά και την παράνομη κράτηση ατόμων.

Ο κ. Λαμπρινίδης υπήρξε Εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα όπως η Ενίσχυση της Ασφάλειας και των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων των Πολιτών στο Διαδίκτυο, οι Στρατηγικές και τα Μέσα για την Ένταξη των Μεταναστών στην Ευρώπη, και η Προστασία των Υποδομών Ζωτικής Σημασίας στο Πλαίσιο της Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, καθώς επίσης και Σκιώδης Εισηγητής της Σοσιαλιστικής Ομάδας κατά την Αναθεώρηση της Οδηγίας 2002/58 σχετικά με την Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Προστασία της Ιδιωτικής Ζωής στον Τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

Τον Απριλίο του 2011 τέθηκε Επικεφαλής ειδικής Ομάδας Εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αναμόρφωση του Κώδικα Δεοντολογίας των Ευρωβουλευτών και την αυστηροποίηση των ρυθμιστικών κανόνων που αφορούν στη λειτουργία των λόμπι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τον Αύγουστο του 1999 μέχρι το Μάιο του 2004 ο κ. Λαμπρινίδης διατέλεσε Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Συμμετείχε στη Συντονιστική Επιτροπή του υπουργείου Εξωτερικών για τη διαπραγμάτευση εννέα διμερών συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που υπογράφτηκαν το Ιανουάριο 2000. Συντόνισε τη δημιουργία και ενίσχυση του παγκόσμιου δικτύου διακεκριμένων νέων ελλήνων και φιλελλήνων με σκοπό την προώθηση αμοιβαία επωφελών συνεργασιών διεθνώς. Διατέλεσε επίσης εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στην κυβερνητική Ομάδα Διοίκησης Έργου για τον συντονισμό της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Από τον Σεπτέμβριο 1996 ως τον Αύγουστο 1999 διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό. Κατά τη θητεία του εγκαινιάστηκαν και ενισχύθηκαν δεκάδες θεσμοί και πρωτοβουλίες στήριξης του ελληνισμού της Διασποράς με ιδιαίτερη έμφαση στον ελληνισμό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής, της Αυστραλίας και άλλων απομακρυσμένων περιοχών. Εγκαινιάστηκαν επίσης με επιτυχία δίκτυα νέων Ελλήνων ανά την υφήλιο καθώς και διακεκριμένων Ελλήνων της Διασποράς, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής τους ταυτότητας και τη στήριξη της Ελλάδας σε ζωτικά ζητήματα.

Το 1996 εργάστηκε ως διευθυντής του επιτελείου του υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου.

Από το 1994 μέχρι το 1996 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Εξωτερικών και μετέπειτα υπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου.

Από το 1988 ως το 1993 εργάστηκε ως δικηγόρος στην εταιρία Wilmer, Cutler & Pickeringστη Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, με εξειδίκευση στο διεθνές εμπόριο και τις διεθνείς διαιτησίες. Διατέλεσε συνεργάτης του ιδρυτή της εταιρίας και μετέπειτα νομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Κλίντον, Lloyd Cutler. Το 1993 επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (επιλεκτικά)
Ο κ. Λαμπρινίδης ήταν υποψήφιος "Ευρωβουλευτής της Χρονιάς 2006" του περιοδικού του Eυρωπαϊκού Κοινοβουλίου "Parliament Magazine" για το έργο του για την προώθηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών. Ανακηρύχτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών του πανεπιστημίου του Ντονιέτσκ της Ουκρανίας, για το έργο του για τη στήριξη του ελληνισμού στη χώρα αυτή. Έχει διατελέσει Βοηθός Καθηγητή στη Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης του πανεπιστημίου Yale. Διατέλεσε Αρχισυντάκτης της έγκριτης νομικής επιθεώρησης The Yale Journal of International Law(1987-88). Στην Ελλάδα έχει διδάξει ως Επισκέπτης Καθηγητής στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την Αστυνομική Ακαδημία. Συμμετείχε ως ομιλητής στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, για θέματα αθλητισμού και ειρήνης (2003 και 2004).

Στην επαγγελματική του δράση έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου του District of Columbia των ΗΠΑ.

Έχει χρηματίσει συνεργάτης της Νομικής Ομάδας της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στη νικηφόρα για την Ελλάδα Υπόθεση Ασφαλιστικών Μέτρων εναντίον της Ελληνικής Δημοκρατίας για το Εμπάργκο Εναντίον των Σκοπίων, υπό τον αείμνηστο Γιάννο Κρανιδιώτη.

Ο κ. Λαμπρινίδης έχει βραβευτεί από το Hellenic Leadership Conference, την επιτελική οργάνωση του ελληνοαμερικανικού λόμπι, για το έργο του στην προώθηση των ελληνικών θέσεων στο εξωτερικό.

Τέλος, έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε ελληνικές και ξένες εκδόσεις και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την ΕΕ σε πλήθος επίσημων πολιτικών και ακαδημαϊκών επαφών και συνεδρίων σε πάνω από 40 χώρες και διεθνείς οργανισμούς σε όλη τη γη.

Ο κ. Λαμπρινίδης είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.
//www.lambrinidis.g 

26 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Κολεγιο Αθηνών...μας φτάνει αυτό...τυχαίο?δε νομιζω...

Ανώνυμος είπε...

Φοίτησε στο..... Πανεπιστήμιο Άμχερστ (AMHERST COLLEGE) των ΗΠΑ....

Μπράβο Giorgo!Και αυτός εκεί σπούδασε;;;
Του έδωσες και σημειώσεις να διαβάσει από τα δικά σου εκεί φοιτητικά χρόνια;;;;;

Ρε λέμε σας πήραμε χαμπάρι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ..

Ανώνυμος είπε...

Μας έχει πάρει εργολαβία το Amherst και το κολλέγιο φυσικά. Από μικρά τα μαθαίνουν πως αυτή η χώρα είναι η περιουσία τους και μπορούν να την κάνουν ό,τι θέλουν...Τίποτα χρήσιμο έχει κάνει ποτέ αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του? Εκτός απο τα κονέ με τον Τζέφρυ φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

η κόρη είναι καλή??????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ GREEK ALERT ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον να!! Θα φας και εσύ καλά.. Προδοτομάζομα. Εδώ Ελλάδα, χριστιανών Ελλήνων Ορθοδόξων. Ποιον προσκυνάς και ποιον δοξάζουμε;

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

γαμημενε πρασινομουλοσπορε !!!!θα μας γεμισει στους μουσουλμανους ο τιποτενιος.δειτε εδω βιντεο με τις θεσεις του στο λαθρομεταναστευτικο.εχουμε και λεμε ποσοι ειναι στο πασοκ που υποθαλπουν τους μουσσουλμανους στην χωρα: εχουμε αυτον τον προδοτη υπουργο εξωτερικων να τους φερνει/δεχεται εκατο εκατο.εχουμε τον παπουτση να απειλει με απολυσεις τους αστυνομικους που κανουν την δουλεια τους.εχουμε τον νομο καστανιδη που υποθαλπει την λαθρο-εγκληματικοτητα για να μην προκληθει συμφορηση στις φυλακες και εν τελει εχουμε και τον μαλακα τον Τσιπρα να το παιζει υπερασπιστης της Υπατιας.προβλεπω αλλο ενα μυριο λαθρομεταναστες εντος του εξαμηνου http://www.youtube.com/watch?v=5Onyibrthkk&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ αυγά, λεμόνια και πατάτες να πονάνε ,αυτά να τους πετάμε και άμα τύχει τους φιλεύουμε και τίποτα ψιλές τὐπου Τέλογλου για να μην ξεχνιόμαστε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ενα κολοπαιδο απο δαυτα να μην εχει σπουδάσει σε ενα ελληνικό πανεπιστήμιο..??? Να μην εχει παει σε ενα ελληνικό δημόσιο σχολείο...? Τι καταρα ειναι αυτη που μας δερνει με ολα τα αμερικανοαναθρεμενα χλιδουροτσόγλανα απο τα μεγαλα τζακια, με τα ξενοφερτα αδελφίστικα κολλέγια και την ξενόφερτη μόρφωση, νεοταξικοί γενίτσαροι χωρις ιχνος πατριωτισμού και ελληνικου στοιχειου μεσα τους, να τα κανουμε κυβερνώντες!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

η κόρη καλή είναι αλλά σιγά μην κοιτάξει εσένα, μόνο του σιναφιού καταδέχεται, γκέκε;

Ανώνυμος είπε...

Πήγε ο Ραγκούσης στο Οικονομικό Θεσ/νίκης....Τέλειωσε και με άριστα! Βεβαίως! Και μεταπτυχιακό στο Σάσσεξ! Βεβαίως! Αν τον ρωτήσεις που γινόταν το μάθημα πάντως, μπορεί να μη ξέρει να σου απαντήσει. Μπορεί και να μην ξέρει καν που είναι το Σάσσεξ. Αυτό είναι άλλη ιστορία βέβαια...

NIKOS είπε...

Από το 1988 ως το 1993 εργάστηκε ως δικηγόρος στην εταιρία Wilmer, Cutler & Pickeringστη Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, με εξειδίκευση στο διεθνές εμπόριο και τις διεθνείς διαιτησίες.

ότι θέλετε γράφετε...5 χρόνια ένσημα, συν Yale μια χαρά μου ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

Αν σκεφτούμε πως η μυστική οργάνωση scull & bones έχει την έδρα της στο Yale πανεπιστήμιο και τα μέλη της είναι απόφοιτοι μόνο από αυτό το πανεπιστήμιο...Επομένως...Λαμπρινίδη,θα σε πάρει και εσένα η οργή και λίγα τα ψωμιά σου,και εσένα και του Πάγκαλου!

Ανώνυμος είπε...

κολλεγιο αθηνων?
κολλεγια μπινεδων.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους,ενα παιδι του λαου.Εσωκλειστος απο τα 13 του,οπως ολα τα παιδια του λαου.Και εργαστικε οπως ολος ο λαος.5 χρονακια και μετα βολοδερνε απο πρεσβεια σε υπουργειο.Κατι πρεπει να κανει και αυτος ο φουκαρας για να παρει συνταξη στα 65 οπως ο λαος.
Δεν μου βγαινοθν ομως τα νουμερα καλα.Για προσεξτε ρε παιδια να με βοηθησετε γιατι εγω απο ελληνικο πανεπιστιμιο εχω πτυχιο,οχι απο το Yeil και μαλον δεν μου τα μαθανε καλα τα μαθηματικα.
Το 1993 επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Από το 1994 μέχρι το 1996 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Εξωτερικών και μετέπειτα υπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου.
Δηλαδη ενα χρονο και αν εκανε αυτος φανταρος,ενω οι αλλοι τοτε κανανε 18 μηνες?
Οριακα μπορει και να βγαινει βεβαια (μπηκε γεναρη 93 και επιασε μεροκαματο στο υπουργειο μετα τον ιουνιο του 94),αλλα θα ηταν ενδιαφερον αν μπορουσαν να βρεθουν οι ακριβεις ημερομηνιες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τελειωμένοι... Δεν πανε ναναι και ο ιλλουμινατος ο ίδιος..
Πρέπει να τελειώνουμε με τα ζώα της αμερικάνικης κολλεγιάς.

... Βέβαια όταν έρθουν οι Κινέζοι θα αναπολούμε τον 6ο στόλο... αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Χαβάς

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ!ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ,ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πειθηνιο οργανο του αντιχριστου...ολοι τους τετοιοι ειναι....ξυπνατε ρε ελληνες...ξυπνατε...

Ανώνυμος είπε...

AMHERST COLLEGE

Όλα τα πιόνια των σιωνιστών από εκεί ήρθαν.

Παπανδρέου, Σαμαράς και τώρα ο Λαμπρινίδης

http://www.youtube.com/watch?v=gyvw45hKIi0

ASDF είπε...

12:17 ti ennoeis pou eisai re xristodoule?
o ellinismos me ton xristianismo den symvadizoun.
peite mou tin apopsi sas.

kentavros είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ;

ellinonenosis είπε...

ASDF λές βλακίες άϊ πάνε αλλού να κάνεις την προπαγάνδα σου σε παρακαλώ εντάξει ?

Ανώνυμος είπε...

ellinonenosis gia pes re filaraki pou diafoneis.

Ανώνυμος είπε...

ASDF TO NA EIΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΔΕΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ(ΠΡΩΤΑ)ΚΡΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ πετρος