Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ?

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΕΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΛΕΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ...



ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?

ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..........

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΘΑΣΓΚΩΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ- ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩΝΤΑΣ!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ Σ'ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ..............

despina
πηγη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι φορεσαμε το σκατομενο βρακι απτην αναποδη

Ανώνυμος είπε...

να μη σας πληγωσω αλλα δε θα γινει τιποτα.ετσι τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους ..........

Ανώνυμος είπε...

εγώ παρηγορήθηκα από τον πνευματικό κόσμο του τόπου, όλος μαζεμένος στο μα-Λακη να βρίζουν και να βωμολοχούν εν χορώ. Σιχάθηκα να βλέπω 10 πορνόγερους και μία πορνόγρια να ξεφτυλίζουν την έννοια άνθρωπος. Οι ηθοποιοί που έπρεπε να λέγονται ανηθικοποιοί!!! Αποκορύφωμα όταν αναρωτιόντουσαν Βουτσάς και Καρακατσάνης πόσο σπέρμα τους έχει απομείνει και αν θα το δώσουν στην κυβέρνηση. ΑΗΔΙΑ!!! Και ο κοσμος να παραληρει από γέλιο... έτσι μπράβο αυτοί είμαστε καλά να πάθουμε...βάρα Γιωργοτζέφρυ βάρα. Τα μικρά παιδάκια τα πήγες κυρία μου στο Λάκη ε? Βάρα Γιωργοτζέφρυ βάρα, καλά του κάνεις του ξεφτύλα του Έλληνα που του διδάσκει ήθος ο Ψάλτης ο Χάρρυ Κλυν ο Κωνσταντίνου ο Βουτσάς ο καρακατσάνης ο Τσιβιλίκας και ο τεράστιος ηθικοπλάστης Λάκης

ΒΑΡΑ ΤΖΕΦΡΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ακούτε ρε builderbergs? τα καταφέρατε...φίνος φίλμς καραγιάννης καρατζόπουλος και λοιποί ΔΙΔΑΞΑΝ και ανέδειξαν ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΗΘΟΥΣ στην Ελλάδα!

βάρα ρε γιωργοτζέφρυ, βάρα σου λέω!!!μην μας λυπάσε! καλά έκανες και έφερες τους λαθραίους, καλά έκανες και μας ξεπούλησες γιατί τέτοιοι είμαστε και μόνο για την τσέπη μας νοιαστήκαμε στο κάτω κάτω! όσο έπασχε ο γείτονας δεν μιλούσε κανένας ... βάρα γιωργοτζέφρυ βάρα ... τώρα μας πήρε ο πόνος όλυς να αγανακτίσουμε. Παιδάκια σκοτώθηκαν αστυνομικοί, στρατιωτικοί, τσιμουδιά... βάρα γιωργοτζέφρυ βάρα... καλά μας κάνεις

Ανώνυμος είπε...

καταπέλτης
http://www.youtube.com/watch?v=sEGGtj7IjRk

STYLIANOS είπε...

ΟΤΑΝ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ.ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΔΙΕΦΘΑΡΗΚΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΗΔΗ ΠΟΝΑΤΕ.
ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΩΣ ΕΔΩ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ. - ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΣΑΙΟ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ,ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.
ΑΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 300-500e.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ,ΟΣΟ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ;
ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ; -Η ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ;
ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ.ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ποτε δεν ειναι αργα.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! αυτοι εχουν βαλει καποιο στοχο και θελουν να πετυχει,ετσι κι εμεις πρεπει να βαλουμε στοχο να σωσουμε την πατριδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λέτε για το ήθος και τις αξίες της Ελληνικής κοινωνίας πλέον.. Φταίμε όλοι που τόσα χρόνια κοιμόμασταν...και ακόμη οι περισσότεροι κοιμούνται...δεν έχουν καταλάβει τον πραγματικό εχθρό... αλλά ίσως ο Θεός μας βοηθήσει για τους λίγους που απέμειναν καλοί σε αυτόν τον τόπο και σε αυτόν τον κόσμο... και εκπληρωθεί καμιά προφητεία και μας βγάλει από αυτή τη λαίλαπα... γιατί αλλιώς από μόνοι μας πολύ δύσκολο μου φαίνεται να ενωθούμε και να συννενοηθούμε και να παλέψουμε..έχει ριζώσει για τα καλά στην κουλτούρα μας το "ο εαυτούλης μου" και το "δε βαριέσαι αδελφε"

STYLIANOS είπε...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΞΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΠΕΛΛΟ.
ΤΟ ΟΥΣΤ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ.
ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΤΑΙΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ ΑΡΠΑΖΩΝΤΑΣ,ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΣΑΤΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ «ΤΑΤΑ»

http://www.youtube.com/watch?v=jYil6Naa1Ec&feature=player_embedded#at=591

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ