Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ........ΦΡΟΥΡΟΥΝ!


O ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κύριο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Γράφει + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Μια αξιοπρόσεκτη είδηση έφθασε στ' αυτιά μας, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου προσήλθε στη Βουλή φρουρούμενος από ένα λόχο αστυνομικών! Τόσο λαοφιλής εῑναι ο κ. Υπουργός! Ο άνθρωπος, που.....

ανήκει στην κατηγορία "είπα-ξείπα". Ο άνθρωπος με το παγωμένο βλέμμα και τον εωσφορικό εγωϊσμό! Ο άνθρωπος που ήλθε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής από το πουθενά! Ο άνθρωπος που προετοίμασε τους Ευρωπαίους Δανειστές μας με τή θεωρία του 'Τιτανικού" ή με το "πιστόλι στον κρόταφο". Σημειώνω αυτέ τις γραμές τώρα πού είναι ακόμη Υπουργός Οικονομικών. Δηλ. ο άνθρωπος, ο οποίος με την υπέρογκη φορολογία γονάτισε τα λαϊκά στρώματα. Λέγεται, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ! Άν είναι έτσι, τότε όλα εξηγούνται. Διότι έτσι συμπεριφέρονται συνήθως οι άνθρωποι, που έβγαλαν το Θεό από τη καρδιά τους καί από τη ζωή τους! Είναι μόνον καταστροφικοί! Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου: ππιστεύει στο Θεό; Μήπως πιστεύει στόν .....εαυτό του; Θεωρεί υποτιμητικό για την αξία του να πιστεύει στο Θεό; Ας πάει λοιπόν στό σπίτι του ο άνθρωπος, ώστε και αυτός να ησυχάσει, αλλά και εμείς!

Αίγιον, 15 Ιουνίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Συνοδεία 50 αστυνομικών μπήκε στη βουλή ο Παπακωνσταντίνου
http://www.kentrinews.gr/?p=19726
Πενήντα και πλέον αστυνομικοί συνόδευαν τον Παπακωνσταντίνου, με περιπολικά και μηχανές, για να περάσει από τη Ριζάρη και από κει να πάει στη Βουλή.

Οι σκηνές που ζει η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης του μνημονίου είναι πρωτοφανείς. Ο κόσμος τους αποδοκιμάζει, τους φτύνει, τους διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν περνά το μεσοπρόθεσμο τους λέει ότι δεν…συναινούν στην οικονομική κατοχή κι αυτοί νομίζουν πως ψιχαλίζει.
Ας ελπίσουμε στο τέλος της ημέρας, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επικρατήσει η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία και να κάνει το αυτονόητο ο πρωθυπουργός: να ικανοποιήσει το καθολικό αίτημα της κοινωνίας και να προκηρύξει εκλογές για να αποφασίσει ο λαός ποια κυβέρνηση θέλει…
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI BEBAIA TON FROYROYN !!!ΧΕΧΕ
ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ???
ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ !!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ...ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΔΡΑ !!!!
ΑΜ ΠΩΣ??

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΟΜΙΣΘΟ ; Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΓΣΕΙ. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ: "ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΓΚ!!"

ΑΠΑΝΤΩ: ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ,ΒΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ,ΒΡΕ ΚΟΤΟΜΥΑΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
1)ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΕΣ ,ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ?
2)ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ?
3)ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ?
4)ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ(3ους),περαν των δανειστων τοκογλυφων,ΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ"?


"ΕΘΑΨΑΝ" ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ
ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

kentavros είπε...

4.32 ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

kentavros είπε...

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .
ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ellinonenosis είπε...

Ποιός ξέρει τί παίχτηκε στην λέσχη Μπίλντερμπέργκ
και ποιός ήταν ο λόγος που πήγε ο καργιόλης εκεί λίγες μέρες πρίν την αποχώρησή του...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευει στο θεο γιατι πιστευει στον σατανα οπως ολοι οι μασονοι ειτε αμεσα η εμεσα, ειτε ξεροντας το ειτε οχι. Διαβαστε κανενα βιβλιο για τον μασονισμο αν δεν πιστευετε ποιος ειναι ο μεγαλος αρχιτεκτονας που πιστευουν.