Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα λύγισε και τους “σκληρότερους” της ΓΑΔΑ…



Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ακόμα και έμπειρος σε θέματα ανθρωποκτονιών αστυνομικός που έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις τα μάτια του, λύγισε…
“Τον έσφαξαν σαν να ήταν ***** (αφαιρούμε την περιγραφή για τη μνήμη του παλικαριού). Ήταν ήδη πεσμένος όταν τον αποτελείωσαν. Ήθελαν να τον σκοτώσουν”
Αυτά τα λόγια αρκούν για να αντιληφθούμε τι ....
ακριβώς έγινε εκείνο το ξημέρωμα.
Να σημειωθεί ότι γίνεται τιτάνια προσπαθεια από τους άνδρες της ασφάλειας να μην διαρρεύσει τοβίντεο στην δημοσιότητα γιατί θα προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις.
“Ναι, πάλεψε. Εάν το δει ο κόσμος θα έχουμε εξέγερση”.
Εδώ είναι και το δύσκολο του εγχειρήματος διότι δεν είναι μόνο μία κάμερα που έχει καταγράψει το συμβάν. Παρότι η αστυνομία έχει όλο το υλικό στα χέρια της, γίνονται συστάσεις  ώστε να αφαιρεθεί το υλικό από τους σκληρούς δίσκους διαφόρων επιχειρήσεων που πιθανόν να υπάρχει.

http://olympia.gr/2011/05/12/το-βίντεο-της-δολοφονίας-του-πατέρα-λύ/

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟς ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑς!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ!!!!ΕΠΙΣΕΙς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΤΗΚΕς ΠΡΑΞΕΙς!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΡΕΠΈΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥς ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑς!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να βγει στη δημοσιοτητα μπας και επιτελους ξυπνησουν οι Ελληνες και διωξουνε πολιτικους και αλλα ανθελληνικα στοιχεια τα οποια γ**ανε τη χωρα μας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μη βγει το βίντεο;;;Μήπως για να βάζουν οι αλήτες δημοσιογράφοι ανενόχλητοι το βίντεο με τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας;Βάζουν τα μουνόσκυλα μόνο τις δηλώσεις των "καημένων" αλλοδαπών οτι φοβούνται να βγούν από τα σπίτια τους μπας και τους χτυπήσουν.Για τον Έλληνα που έχει γίνει μετανάστης στη χώρα του κουβέντα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το καθεστώς δεν επανδρώνεται από Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Οι Χάκερς μας τι στο διάτανο κάνουνε, δεν μπορούν να κλέψουν το βίντεο και να γαμήσουμε όλους τους εισβολεις?

Ανώνυμος είπε...

γαμω τους ΒΡΩΜΟλαθρο ..τους πουστηδες αναρχικους...σκατα στους πολιτικους...σκατα στα μουτρα των δημοσιογραφων....μπατσοι γουρουνια δολοφονοι μισθοφοροι των σιωνιστων....γαμω την μαφια και ολο το συρφετο που ταλανιζει την ελλαδα....και τους κοιμισμενους Δ. Υ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ!!!!!! ειστε μαλακες ιδιωτες ραγιαδες!!!! αν θελετε να μαθετε τι εστι ιδιωτης ανοιξτε κανενα βιβλιο.. αρχαιοελληνικο λεξικο, αξεστα ζωα και ηλιθιες χαζογκομενες...ολοι σας καταρα της φυλης μας!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφοφορία για την λαθρομετανάστευση τώρα:
http://news.in.gr/polls-archive/poll-vote/?plid=355

Ανώνυμος είπε...

NA ANEVEI TO BINTEO FISIKA KSIPNISTE PROVATA!!!!
TOSO KAIRO LEME EXEGERSH KAI TIPOTA..
TORA EINAI H EFKAIRIA!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;
ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ματακηδες τι θα ικανοποιησετε βλεποντας αλλο ενα βιαιο βιντεο?

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να πεσει η κυβερνηση πρωτα. Να σταματησει αυτο το θεμα με τα μνημονια τους. Οχι αλλες δοσεις. Καθε δοση απο δω και περα θα ειναι και μια δαγκωνια στο λαβωμενο σωμα του ελληνικου λαου. Κινδυνευει η ακεραιοτητα μας. Πρεπει καποιος να τους σταματησει. Μετα δεν ξερω τι θα γινει αλλα τουλαχιστο ακομα εχουμε τη χωρα.

Ανώνυμος είπε...

να μη βγει το βίντεο γιατί θα προκαλέσει τρομερό σοκ στα παιδιά του. Να σκεφτούμε πώς να συμπαρασταθούμε στους δικούς του ανθρώπους αυτές τις δύσκολες ώρες. Υπάρχει κάποιο site συμπαράστασης;

Ανώνυμος είπε...

Τετοια ωρα ποιος τραβαει βιντεακια ρε παιδια; κι απο που; μηπως οι ιδιοι τα οργανωνουν ετσι; θα μας κρατησουν μια βδομαδουλα ετσι να γινει το θεμα τουμπανο και μετα ουπς, θα "διαρευσει" το επιμαχο βιντεο για να ξεχειλισει το ποτηρι της οργης, παραλληλα και με κανενα αλλο παρατραγουδο πολιτικου τυπου; το λεω γιατι οι νεοταξιτες θελουν σε καποια φαση να πεσουν οι κυβερνησεις. Γιαυτο μηπως κουβαλησαν και τους μισθοφορους τον Φεβρουαριο; για μια μεγαλη πολιτειακη ανωμαλια;

Ανώνυμος είπε...

Θα δειξει το πραμα. Το πρωι παντως καποιος εγραφε οτι οι μιλουσαν στους ματαδες και δεν καταλαβαιναν γρι ελληνικα, ενω καποια στιγμη ακουστηκαν οι κραυγες τους στα ξενα.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.......!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2:16 συγνώμι αλλά και τα μαγαζιά που λογικά υπήρχαν τριγύρω όλο και από καμιά κάμερα ασφαλείας θα είχανε...και δηλαδή ρε Ελληνάρες μου πρέπει να βγει το βίντεο για να ξυπνήσουμε;;;όλοι μας φταίμε!!ας σταματήσουνε οι εργοδότες να δίνουνε δουλειά σε λαθρο!!!ας συλληφθούνε όλοι τους και εάν λόγο σεγκεν δεν μπορούνε να απελαθούνε τότε ας δουλέψουνε σε έργα για το δημόσιο!!!τι να τους έχουμε και να τους ταίζουμε στις φυλακές;;;;

Ανώνυμος είπε...

Να δημοσιευτει το βιντεο ! Μηπως και ξυπνησουμε ! Δεν ειναι ολοι οι μεταναστες ετσι αλλα μην περιμενετε κατι καλυτερο απο ατομα που μεγαλωνουν με θρησκευτικο μισος απεναντι σε αλλους ! Η θα σεβονται την χωρα που τους δινει ψωμι , η θα περασουν δια πυρος και σιδηρου!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ.ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΝΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

4:48 μ.μ.
συμφωνω.....

Ανώνυμος είπε...

10 9 8 7 6 5 4 3 .. eρχόμαστε!!