Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Δημήτρης Τσοβόλας: «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι» [δήλωση βόμβα]


Δημήτρης Τσοβόλας: «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι» [δήλωση βόμβα]
Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους. Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.
Δημήτρης Τσοβόλας

2 σχόλια:

Alexandridis Xenofon είπε...

ασε μας ρε και εσυ, οταν σου ελεγε τσοβολα δωστα ολα δεν ηξερες οτι εδινες ολο και ποιο πολλα δανεικα; εσυ δεν ησουν μελος κυβερνησης; μαθατε οσοι/ες φευγετε απο το κομμα που φαγατε καλα (εσυ η αλλη η ... η μπακογιανη και ολοι οι αλλοι) κατηγορειτε τα πρωην κομματα σας οτι εκλεψαν κτλ κτλ , λες και εσεις δεν ησασταν εκει .

Unknown είπε...

ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ..ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ 90' ΕΡΘΑΝ ΟΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 90' ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;