Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Την αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας προωθεί ο Καμίνης



Ξαναχτύπησε ο Συνήγορος του λαθρομετανάστη!

Σας τα είχαμε πει κατά την προεκλογική περίοδο. Ο δήμαρχος Αθηναίων ακολουθεί πιστά τις ιδέες του περί αποχριστιανοποίησης της κοινωνίας. Φέτος και για πρώτη φορά, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου, "Αθήνα 9.84", δεν μεταδόθηκε καμία λειτουργία της ...Μεγάλης Εβδομάδας. Επίσης, από τα μικρόφωνα του σταθμού δεν ακούστηκε "Χριστός Ανέστη", αλλά "Χρόνια Πολλά". Ο λόγος? Να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι της...

Αθήνας, δηλαδή οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, εκείνοι που ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς να τους καλέσει κανείς. Βέβαια, οι άνθρωποι ούτε τη "δουλειά" τους δεν μπορούν αν κάνουν σωστά. Αντικατέστησαν το "Χριστός Ανέστη" με το "Χρόνια Πολλά", αλλά ποιος είναι ο λόγος που λένε "Χρόνια Πολλά"? Δεν είναι η θρησκευτική γιορτή της Ορθοδοξίας? Απάτριδες, άθρησκοι και άχρηστοι...
"Αντισυμβατικός"
http://karfotiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_7675.html

10 σχόλια:

ianos είπε...

Εγω δεν ειμαι μουσουλμανος ,αλλα και εμενα με ενοχλει να ζω σε μια θεοκρατικη κοινωνια .Για ποιο λογο θα πρεπει ενας δημοτικος ραδιοφωνικος σταθμος ,να μεταδιδει την λειτουργια καποιας εκκλησιας?Η εκκλησια εχει δικους της σταθμους και ολη την δυνατοτητα να μεταδιδει οτι θελει.Μην ανακατευετε την πιστη και την θρησκεια του καθενος με την πολιτεια και το κρατος μονο να χασουμε θα εχουμε .

orthodoxos είπε...

ιανε αγορι μου σε παρακαλω μην ανακατευεσαι!!!εχουμε καταλαβει ολοι μας οτι ενταξει εκπροσωπεις αλλα πιστευω και ιδανικα!!!το καταλαβαμε αλλα φτανει!!!συγνωμη κιολας αλλα με ολο το θαρρος που εχω πηγαινε κανε παρεα με τους μεταναστες ή σε κανενα βωμο!!!ή αλλιως μην σχολιαζεις εδω σε παρακαλω πηγαινε σε ενα αρχαιολατρικο μπλοκ να εορταζεις τον δια και την αθηνα και ασε μας ησυχους καλε μ!!!αντε στο καλο!!!και ο ΘΕΟΣ μαζι σου!!!δεν εχεις καταλαβει οτι αυτο το σαιτ δεν σε αντιπροσωποευει???τι καθεσαι και ασχολεισαι και λες τα δικα σ???τραβα πες αλλου αυτα....μπουχτησαμε!!!καλη σου νυχτα και ονειρα γλυκα!!!

ΙΧΘΥΣ είπε...

Κι εμάς ενοχλεί η συνεχιζόμενη αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας μας. Βλέπεις, φίλε Ιανέ, το Ελληνικό Σύνταγμα ταυτίζει το κράτος με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους. Γνωρίζεις, επίσης, ότι κι οι αγωνιστές της απελευθέρωσής μας από την τουρκοκρατία ήταν "γραφικοί ιουδαίοι", "διαπλεκόμενοι" της τότε εκκλησίας, όπως επίσης και οι πρώτοι κυβερνήτες που θέσπισαν το ελληνικό σύνταγμα "αγράμματοι εβραιοφασίστες". Γιαυτό συνέδεσαν το κράτος με τη θρησκεία. Τι να κάνουμε όμως;

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που μπορεί να ακούσει κανείς ό,τι θέλει, όπως επίσης και πολλά blogs στο internet για να εκφραστεί με αυτά που τον εκφράζουν.

ianos είπε...

Ναι και οπως λει και ο "Άγιος" Νικόδημος ο Αγιορείτης στην πάνσοφη επιστημονική πραγματεία του περί μαλακίας μας πληροφορεί ότι η τρισκατάρατος αυτή πράξη για την οποία οι μαλακιζόμενοι χάνουν δια παντός τη Βασιλεία των Ουρανών και καταδικάζονται στην αιώνια τιμωρία, έχουν προσέτι πλείστες όσες ζημίες στο σώμα τους, όπως π.χ.:
Κιτρινίζουν

Αδυνατεί το στομάχι τους να χωνέψει την τροφή.
Εξασθενεί η όρασή τους
Χάνουν τη φωνή τους.
Χάνουν την ευφυία τους και την οξύτητα του μυαλού τους.
Χάνουν τη μνήμη τους.
Χάνουν τον ύπνο τους.
Τρέμει το σώμα τους.
Χάνουν την ανδρεία τους και γίνονται άναδροι σαν γυναίκες.
Παθαίνουν αποπληξία.
Παθαίνουν ρεύασεις στον ύπνο τους, αλλά και στο ξύπνιο τους διότι με τη μαλακία ανοίγουν οι σπερματικοί πόροι και το σπερματικό υγρό διαφεύγει εύκολα έξω...
Γερνάνε γρήγορα.
Πεθαίνουν κακώς και νέοι.
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι έκαναν την μαλακι@ Θρησκεία!!

orthodoxos είπε...

οτι να ναι!!!!χαχαχαχα!!!!ακου αδερφε οπου και αν πιστευεις κρατα το μεσα σου!!!εδω ειναι ενα μπλοκ π ανεφερεται λιγο σε ολα!!!ενα απο αυτα ειναι και η θρησκεια μας!!!μπαινεις και βλεπεις την Αγια Σοφια, το σταυρο και το καταλαβαινω οτι σε ποναει!!!και οτι βρεις σε αρθρο για Ορθοδοξια πας και σχολιαζεις!!!αλλα ευτυχως ειναι δυο-τρια παιδια που παντα θα σου την λενε ετσι γιατι η αληθεια ποναει!!!καλη μετανοια σε ολους μας και σε σενα καποια στιγμη θα καταλαβεις!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ... ΕΤΣΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΙΑΝΕ;;;

ianos είπε...

Εγω εχω καταλαβει γιατι σκεπτομαι Ελληνικα , αυτοι που δεν θα καταλαβουν ποτε εισαστε εσεις, γιατι σκεπτεστε εβραιοχριστιανικα.
Και κατι ακομα,δεν δεχομαι απο βυζαντινους γραικυλους μαθηματα πατριωτισμου.
Και αν εσεις θελετε Θρησκεία και πολιτεία να ειναι ένα και το αυτό ,τοτε να ξερετε οτι οι Ελληνες δεν θα γινουν ταλιμπαν.

ΙΧΘΥΣ είπε...

Δεν μου απάντησες αν τελικά αυτοί που μας απελευθέρωσαν από την τουρκιά ήταν "βυζαντινοί γραικύλοι"; Ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ή ο Καποδίστριας κ.α. ήταν τελικά "ελάχιστοι" και "γραικύλοι", ενώ εσύ ανιστόρητε Ιανέ είσαι ο "μέγας πατριώτης";; Είσαι για λύπηση καημένε! Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...!!!

ianos είπε...

Τι σχεση εχει με εσας ο Κολοκοτρωνης και η επανασταση του 1821 εσεις την αφορισατε .Οπως και παραδωσατε την κωσταντινουπολη στους τουρκους 4 περιπου αιωνες νωριτερα.
Αν ηταν στο χερι της εκκλησιας σας θα ειμασταν ακόμη σκλάβοι στους Τούρκους. Στην προσπάθειά τους να καταπνίξουν την Επανάσταση, έξαρχοι του Πατριαρχείου περιέτρεχαν την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και κάθε Κυριακή αφόριζαν στις εκκλησίες αλλά και στα τζαμιά κάθε έναν που σήκωνε το γιαταγάνι και το τουφέκι εναντίον των Τούρκων και με γελοία φληναφήματα, όπως: «... Ας μην χάσωμεν διά μίαν ψευδήν και ανύπαρκτον τάχα ελευθερίαν του παρόντος βίου, τας αμαράντους στεφάνους αιωνίου μακαριότητας» ή «... Ελευθερία εν τω ουρανώ και υποταγή επί της γης», κρατούσαν τον λαό ραγιά και υποτελή των Τούρκων.
Ντροπη σας και αισχος στους αιωνες

ΙΧΘΥΣ είπε...

Ντροπή και αίσχος είσαι εσύ, που νομίζεις ότι με τις ανοησίες σου πρεσβεύεις το Ελληνικό φρόνημα. Ντροπή και αίσχος είσαι εσύ που βάζεις στο στόμα σου τους ήρωες του Έθνους μας, χαρακτηρίζοντάς τους "άθεους" και "αφορισμένους". Διάβασε λιγάκι τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και του Κολοκοτρώνη και θα καταλάβεις πολλά. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Αν δεις το σταυρό στη σημαία και στον ιστό της, αν διαβάσεις το σύνταγμά μας, τότε θα καταλάβεις ποια ήταν η πίστη των ηρώων του Έθνους μας και γιατί πολέμησαν τους οθωμανούς. Το "υπέρ Πίστεως και Πατρίδος" του Κολοκοτρώνη δεν ήταν τυχαίο. Αν ανακαλύψεις πόσοι ήταν οι σφαγιασθέντες Χριστιανοί από τους τούρκους, αν κάνεις μια βόλτα στην Ελλάδα να ανακαλύψεις την ιστορία της, αν αφρουγκραστείς τι λέει η παράδοσή μας μέσα από τα ήθη και τα έθιμά της, τα δημοτικά της τραγούδια, αν αισθανθείς τη ρωμιοσύνη, τότε θα δεις γιατί με αυτά που λες γελάνε και οι πέτρες.