Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Απίστευτο. Επίσημα και δια νόμου γινόμαστε δούλοι!



Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο. Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.

Θυμάστε τι μας έλεγε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ότι θα κάνει αμέσως νόμο και θα το βάλει και στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται να πωληθεί η δημόσια περιουσία;

Άπιστοι Θωμάδες, που δεν πιστεύατε τον πρωθυπουργό!!!

Ε, ναι λοιπόν. Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος.

Χθες βράδυ, ημέρα Παρασκευή και εν μέσω συλλήψεων για την...

MARFIN και εν μέσω αλληλοσπαραγμού της Νέας Δημοκρατίας και εν μέσω βασιλικών γάμων, η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία νόμου για να υλοποιήσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού.

Όμως η τροπολογία που κατατέθηκε λέει τα ακριβώς τα αντίθετα από εκείνα που είχε υποσχεθεί ο κ. Παπανδρέου. Όχι μόνο θα πωληθεί η δημόσια περιουσία, αλλά δια νόμου πλέον…. το τίμημα που θα εισπράττεται κάθε φορά, δεν θα πηγαίνει στα ταμεία του κράτους, αλλά απευθείας στις τσέπες των τοκογλύφων.

Ναι καλά διαβάσατε.

Με νόμο πλέον (να δούμε και ποιοι θα τον ψηφίσουν) το ελληνικό κράτος αυτοακυρώνεται και εκχωρεί απευθείας το τίμημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους τοκογλύφους για την εξόφληση των χρεών.

Δηλαδή ακόμα και αν υπάρχει θανάσιμη ανάγκη εθνικής άμυνας ή διατροφής τμημάτων του λαού, όλα αυτά θα εγκαταλειφθούν, προκειμένου να πάρουν πρώτοι τα χρήματά τους οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι.

Ποια Εθνική Κυριαρχία κ.λ.π;. Εδώ φίλοι μας γινόμαστε πλέον και επίσημα με νόμο δούλοι εμείς και τα παιδιά μας.

Τι να πούμε. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτή την κυβέρνηση.

Ένα μόνο θα πούμε. Ότι ποτέ και πουθενά στον κόσμο δεν υπήρξε τέτοια ρύθμιση, ούτε στους δούλους της φωτογραφίας.

Είναι πλέον γεγονός ότι κάπου μας πάνε και πρέπει να το σταματήσουμε τώρα.

Πιστεύει άραγε κανείς αφελής ακόμα ότι αυτό το καθεστώς θα μας βγάλει από την κρίση;


http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_7504.html

7 σχόλια:

orthodoxos είπε...

οπως ακριβως τα λενε οι προφητειες, η αποκαλυψη τ Ιωαννη, τα δαιμονια στους εξορκισμους κ.τ.λ!!!γιατι μια ειναι η αληθεια....Ορθοδοξια και οχι σαν αυτους τους ψευτοπαπαδες π βγαινουν και γινονται κληρικοι χωρις να ξερουν τους κανονες της Ορθοδοξιας....ή ξυπναμε ή χανωμαστε!!!ο καθενας ας διαλεξει....

ianos είπε...

καθενας με την τρελλα του και αυτος με την ομπρελα του!!!

Modestus είπε...

Πολύ καλά κάνει να μάθει να ψηφίζει ο αθάνατος ελληνικός λαός. Τον έβγαλε; Ναι; Ας τα λουστούμε τώρα όλοι παρέα. Να το κόβουμε το ξερό μας άλλη φορά. Και μην μου πείτε ότι υπέκλεψε την ψήφο με το "λεφτά υπάρχουν", γιατί τόσες δεκαετίες αυτό ήταν πάγια τακτική όλων των κυβερνώντων. Ακόμα και τώρα ρε που τα διαλύει όλα υπάρχουν ηλίθιοι που λένε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τι το ψάχνετε.
Modestus

orthodoxos είπε...

νουμερα πανε να μας κανουν....ας ξυπνησουμε επιτελους!!!ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του μπλοκ που δημοσιευουν την αληθεια!!!

πατερΑθανασιος είπε...

Ο φιλος Ορθοδοξος καλα τα ειπε . Ο κυριος- Γιωργακης ειναι οργανο των σιωνομασωνικων κεφαλων , καιο αντιπροσωπος της Νεας Εποχης στην Ελλαδα μας. Εντολες, να διαλυσει τα παντα ωστε με αυτον τον τροπο να μας σφραγισει ευκολα ο αντιχριστος Εβραιος που θα ελθει και θα ταξει σε ολους λεφτα και ανεση ,αφου αγανακτησουμε απο ολους αυτους τους μαλακεςπου μας κυβερνουν.

orthodoxos είπε...

ετσι αδερφε καλα τα λες!!!αν δεν μπορουμε να κανουμε κατι με τις διαδηλωσεις ας μην την παρουμε!!!ειναι σφραγισμα και οχι μια απλη καρτα!!!ο καθενας να μην την παραλαβει για δικους του λογους!!!καλο βραδυ ευχομαι και προσοχη στις μερες του αντιχριστου!!!

Arlekin είπε...

Όλα ξεκινούν από την καλοπέραση και την πρόοδο που θέλαμε όλοι στην ζωή μας.Το θέμα δεν είναι μόνο η κάρτα(σφράγισμα)που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις αλλά κι άλλων πολλών συνανθρώπων μου,αλλά και ο υλισμός.Μάθαμε να ζούμε με τα υλικά και νμίζουμε ότι δεν μπορούμε χωρίς αυτά.Όπως ένα παιδί όταν του παίρνεις το παιχνίδι βάζει τα κλάματα έτσι κι εμείς.Μοχθούμε μια ζωή για τα υλικά,χαραμίζουμε τα νιάτα και την ψυχή μας για να τα αποκτήσουμε κι όταν έρθει η ευλογημένη ώρα να τα απολαύσουμε συνήθως ο καλύτερος παθαίνει καρκίνο.Τα υλικά αγαπητοί μου αδερφοί,είναι ένα μέσο υποδούλωσης.Και σας λέω κάτι μετά βεβαιότητος.Η φύση έχει τα πάντα,μπορεί να μας θρέψει,να μας ντύσει,να μας στεγάσει,να μας ζεστάνει αρκεί να αποκτήσουμε εκείνη την χαμένη γνώση,που εντέχνως μας έκαναν να σνομπάρουμε και μας μάζεψαν στο μαντρί(πόλη) για να μας αρμέγουν,να μας παίρνουν το μαλλί κι αν πεθυμήσουν και το κρέας,να σφάζουν από κανέναν.Η συμβουλή μου σε όσους έχουν σκεφτεί έστω και στιγμιαία κάτι από αυτά:Ζήστε με όσα λιγότερα υλικά μπορείτε και αναζητήστε μια καλή σας φίλη που έχετε παραμελήσει,ενώ αυτή έχει πάντα την αγκαλιά της ανοιχτή,την φύση.