Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ηλιάδης


Ο Ηλίας Ηλιάδης ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης,κατακτώντας τον τίτλο στα -90 κιλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο της Κωνσταντινούπολης. Στον τελικό, απέναντι στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, τον....
Ρώσο Κιρίλ Ντενισόβ, ο Ηλιάδης...
(Νο 5 στον κόσμο) επικράτησε με ένα Waza-ari και ένα Yuko.
Ο Ηλιάδης είχε 5/5 στην Κωνσταντινούπολη, καθώς νίκησε κατά σειρά τον Γάλλο Ιβ Ματιέ Νταφρεβίλ, τον Ρώσο Καμίλ Μαγκομέντοβ, τον Εσθονό Γκριγκόρι Μινάσκιν, τον Πολωνό Ρόμπερτ Κράβτσικ και τον Ρώσο Κιρίλ Ντενισόβ. Με αυτό το χρυσό μετάλλιο, ο έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα ακόμη βήμα για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
http://www.trelokouneli.gr/2011/04/blog-post_3620.html

4 σχόλια:

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΙΟΣ...Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι ολυμπιονίκης (2004) και παγκόσμιος πρωταθλητής (2010) του τζούντο. Το πρoηγούμενο όνομα του νεότερου χρυσού Ολυμπιονίκη στην ιστορία του τζούντο είναι Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί. Το 2004 υιοθετήθηκε απο τον ομοσπονδιακό προπονητή του τζούντο, Νίκο Ηλιάδη. Σημειώνεται ότι ενεργός είναι και ένας ακόμα αθλητής με το ίδιο όνομα και επώνυμο στο χώρο του τζούντο, ο Ηλίας Ηλιάδης του Μιρμάν, ο οποίος γεννήθηκε το 1984.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82

Modestus είπε...

Χα χα χα χα ποιος Έλληνας μωρέ; Δεν βλέπετε την μογγολόφατσα του; Σας μοιάζει για Έλληνας; Το έχετε καταντήσει τελείως αηδία το site με κάτι τέτοιες αναρτήσεις. Κατά τα άλλα κόπτεστε για την πατρίδα και για το αν πετάει κανένας μπινελίκια στα σχόλια. Η βρωμοράτσα του μαζί με όλους τους άλλους μεμέτηδες λυμαίνεται την πατρίδα μας και εσείς τους εκθειάζετε απλά ντροπή σας.
Modestus

metanastis-News-Germany είπε...

χαχαχααααααααααααααα Οτι δεν φτανει η Αλεπου τα κανει Κρεμασταρια χα χα χααααααααααααααααα

Πολλες Αναρτησεις εδω στο Blog ειναι για Κλαματα!

bionic man είπε...

Δεν έχει σημασία απο που είσαι αλλά το πως αισθάνεσαι,οι Σέρβοι δεν είναι Έλληνες αλλά σλάβοι κι όμως σταθήκαν δίπλα μας (όπως κι εμείς) στους πολέμους,πέσαν υπέρ της δικής μας πατρίδος!Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε να τους αποκαλούμε "αδέρφια" γιατί δεν είναι αλλά ούτε και μοιάζουν για Έλληνες?!Ένα άλλο πάλι,με τους νέγρους τι γίνεται?Να πάνε όλα τα μετάλλια τους στην Αφρική μήπως?Ναί,με τον πρωτάθλητισμό παίζουν και περίεργες φάσεις,αλλά απο την στιγμή που ο άλλος φέρει την Ελληνική σημαία στο μέρος της καρδιάς και αγωνίζεται,θα μείνω σε αυτό.Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι Έλληνες...
Πιστεύω σε πρώτα στους χαρακτήρες και μετά στις εθνικότητες.