Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΗΑΑRP ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


http://thenetwar.com/wp-content/uploads/2009/09/haarp.jpg

Διαβάζοντας τι είναι το 
ΗAARP και τι μπορεί να προκαλέσει έκανα ορισμένες "τραβηγμένες"(;) σκέψεις για την Ελλάδα μας...
Το κατά πόσο τραβηγμένες είναι θα το κρίνετε εσείς...
 Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι συμφωνώ 100% με την άποψη ότι αυτό προκάλεσε τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία και οποιονδήποτε άλλον σεισμό,δεν έχει σημασία.
Όπως ξέρουμε αυτό το όπλο το έχουν οι Αμερικανοί και το ...

χρησιμοποιούν για να "κάμψουν" τις αντίστασεις των διαφόρων χωρών που τους στέκονται εμπόδιο...

Άρα...
ΗΑΑRP=>America=>
NWO

Ας έρθουμε τώρα και στα δικά μας...
Αυτή την στιγμή είμαστε υπο ΚΑΤΟΧΗ απο ΔΝΤ και ΣΙΑ με ότι αυτο συνεπάγεται...

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΓΑΠ δεν φρόντισε για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ?
ΑΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΧΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ HAARP ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ???ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ??

Υ.Γ  Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το ΗΑΑRP εναντίον του λαού της Ελλάδας...Έχουν στείλει το GAP που είναι πιο αποτελεσματικό....


Ε.Τ

http://eleutheroi-poliorkimenoi.blogspot.com/2011/03/rp.html

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI HARP ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις βλακώδεις ΠΑΣΟΚικες δικαιολογίες περί εκβιασμών "απ έξω", Καλύτερα ένα φριχτό τέλος, παρά μια φρίκη δίχως τέλος. Και όσον αφορά την προδοσία, όχι μόνο δεν έγινε κατόπιν εκβιασμού, αλλά κατά τη γνώμη μου, λειτούργησε ως αφροδισιακό. Ξένος πόνος ο πόνος μας ... Άν δε οι Αντίχριστοι είχαν κάποιο τέτοιο όπλο, θα μας είχαν αφανίσει ήδη.

Ανώνυμος είπε...

μήπως το έχουν οι ρώσοι!

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω οτι δεν τιθεται θεμα εκβιασμου. σε καμια περιπτωση. ο τζεφρης θεωρει βλακωδως οτι εχει μια καλη θεση εξωστη στην παρασταση της ιστοριας. στον ενθρονισμο του βελζεβουλ και τη δοξα των ακολουθων του, ενας εκ των οποιων ειναι και ο κ.μινεικο. μονο που κανεις δεν τους πηροφορησε για την ταυτοτητα του νεου παγκοσμιου κυβερνητη και οι περισσοτεροι πιστευουν οτι ειναι οι μαγειρες της πιο καινοτομας και ελπιδοφοροσωτηριας συνταγης. κουνια που τους κουναγε, θα θυμηθουν τοτε τους γραφικους και συνωμοσιολογους και θα διαπιστωσουν με το δυσκολο τροπο αν ελεγαν μαλακιες η οχι. το haarp ενδεχομενως να χρησιμοποιηθηκε ηδη και το μυαλο μου παει και στις φωτιες του 2007. μην ξεχναμε οτι η προθεση του τοτε πρωθυπουργου-μπουλη για τον μπουργκας-αλεξανδρουπολη δεν ηταν συννομο με τα ευρυτερα σχεδια της nwo κι επρεπε να τον τρομαξουν, να τον πληξουν σημαντικα.και την πληρωσαν τοσες αθωες ζωες. σημασια τωρα εχει να κραταμε γερα αντιστασεις και να εχουμε τα ματια ανοιχτα.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα Αν υποθεσουμε οτι το Haarp υπαρχει και μπορει να τα κανει ολα αυτα , τοτε μπορουμε να υποθεσουμε και το οτι ο Γκιολβας οπως λεγεται το εδςσε στην εελαδα και εκεινη το ξεπουλησε στους Αμερικανους ...

αν παμε λιγο παρακατω αυτη την σκεψη καταλαβαινουμε οτι κανεις δεν δινει ποτε τα παντα, κατι παντα κραταει για τον εαυτο του ..

Ειμαι σιγουρος οτι η Ελλαδα εχει καποιο μεγαλυτερο οπλο απο το HAARP

Το δικο μας το DNA ειναι διαφορετικο , ειμαστε Ηρωες
και αυτο ενοχλει την Αμερικη εδω πολλα χρονια.

Βασικα πιστευω οτι οντως το ΗΑΑΡP Υπαρχει και οτι εχει την δυνατοτητα να προκαλεσει φυσικες καταστροφες. αλλα πρεπει να σκεφτουμε και καποια αλλα πραματα , οι ΜΑΓΙΑΣ εχουν προβλεψει εδω και κατι χιλλιαδες χρονια οτι οι χρονιες που διανυουμε ειναι ασχημες με καταστροφες και τσουναμια ,

Βασικα στο ημερολογιο δεινχει ξεκαθαρα οτι το ετος 2012 ανοιγουν οι Στροφιγγες και πλυμηριζει ο τοπος .

ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ .

Ο χρονος θα δειξει .

Ανώνυμος είπε...

Αντε ηρεμιστε................

Ανώνυμος είπε...

kirioi distixos exei arxisei i antistrofi metrisi...

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε... (e-mail : eleytheroi_ellines@yahoo.gr) είπε...

Υπάρχει μιά διαφορά μεταξύ του Προδότη και του Πατριώτη

Σε ένα τέτοιο εκβιασμό θα ενέδιδε και ο Πατριώτης για να προστατεύσει εν μέρει την πατρίδα του. Αυτό όμως δεν τον κάνει Προδότη

Ο Προδότης όμως το κάνει συνειδητά άρα πρέπει και να υποστεί τις συνέπειες αυτών που κάνει

Για μένα ο ΓΑΠ ότι κάνει το κάνει συνειδητά. Το είδαμε άλλωστε και στην τελευταία ομιλία του στη βουλή που το είπε...

"Χρειαζόμαστε μιά Παγκόσμια Διακυβέρνηση"

έτσι μας ενημέρωσε ο Γιωργάκης μας

Ανώνυμος είπε...

Πολυ θα το θελανε αλλα θα μας. . .πλασουν τα φρυδια!!!!
Η Ελλαδα δεν θα παθει τιποτα γιατι δεν τους συμφερει να παθει. . .για αλλα μας προοριζουν. . .

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΠ [ΑΡΠΑ] ΙΣΩΣ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, το HAΑRP είναι μέρος μιας απόπειρας να ανοίξουν οι περιβόητες πύλες για να βγουν τα 72 ρυπαρά έθνη τα οποία ονομάστηκαν έτσι γιατί έχουν να πλυθούν από την εποχή της Πτώσης. Οταν οι εκπεσώντες είδαν τις κόρες των ανθρώπων, ειδικά τις Ελληνίδες κόρες των ανθρώπων, θέλησαν να κάνουν απογόνους αδιαφορώντας για τις μακροχρόνιες συνέπειες του έγγαμου βίου στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου. Τις έμαθαν διάφορες τέχνες, όπως το μακιγιάζ κλπ ενώ για να δημιουργήσουν διχασμό (υπέρτατο όπλο), στην μακρινή Ατλαντίδα καθιέρωσαν τον φερετζέ. Για τους άνδρες εφηύραν το ποδόσφαιρο. Λέγεται ότι ο Χατζηπαναγής ήταν νεφελίμ 5ης γενιάς γιατί αλλιώς.. δεν εξηγείται.

Ανώνυμος είπε...

Σταματιστε να περνετε λιγμενα και να λετε χαζομαρες.Πατε με καμια γυναικα μπας και ξελαμπικαρετε το κακο ζουμι εχει φτασει στον εγκεφαλοσας και δεν ξερετε τι λετε.Ακου HARP ...xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

Tο HAARP είναι γεγονός, τώρα πως που και πότε το βάζουν να κάνει τα παιχνίδια τους άντε βγάλε άκρη.
Αν θέλουμε σαν λαός τους παίρνουμε μαζί στα τάρταρα, μια κίνηση είναι τι νομίζετε ρε, στα τσακίδια και ο τζέφρυ μινέικο και όλη η βρωμοπαρέα τους σε μια στιγμή, η δημοκρατία πάει έφυγε μάγκες πάρτετο χαμπάρι.Στο χέρι μας είναι τώρα. Αυτοί είναι πιο χεσμένοι απο μας, στο κάτω κάτω τι άλλο έχουμε να χάσουμε, όλα τα έχουν πάρει και ότι απόμεινε σχεδιάζουν τώρα κιόλας που γράφουμε όλες τις μαλακίες μας πως θα μας το ρουφήξουν κι αυτό.
Μόνο τη συνείδηση δεν μπορούν ρε να μας πάρουν, αυτή και τη πίστη του Ελληνα! Γαμώ τις τράπεζες τα τσιράκια τους και τους εβραιομασώνους προδότες του Εθνους, όλοι αυτοί στα τσακίδια μακριά, ήρθε η ώρα τους! Αντε ξυπνάτε!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν είχαμε τον μεγάλο σεισμό στο Γκιολτσούκ της Τουρκίας στις 17 Αυγούστου 1999 με μέγεθος 7,4R με χιλιάδες νεκρούς,τότε είχαμε στείλει και διασώστες και μετά καπάκι έγινε ο σεισμός στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου 1999 όπου οι Τούρκοι είχαν ανταποδώσει στέλνοντας και αυτοί βοήθεια.
Τότε είχε ξεκινήσει και η λεγόμενη διπλωματία των σεισμών η οποία είχε φέρει κοντά τις χώρες μετά την κρίση των Ιμίων.
Αν θεωρήσουμε ότι είναι λίγο σπάνιο να συμβούν 2 θανατηφόροι σεισμοί τόσο κοντά και με μικρό χρονικό διάστημα διαφορά, μήπως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έβαλε κάποιος άλλος το χέρι του;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ Η.A.A.R.P.Ας μπούνε στο GOOGLE EARTH στην περιοχή στάντφορντ της Αλάσκας,στο Τρόμσον της Νορβηγίας,στα νησιά Σβάλνμπαρνγκτ,στο Ακρωτήρι της Κύπρου,στη Σούρα της Ρωσίας και θα το δείτε. Στα νησιά Σβάλνμπαρνγκτ υπάρχει και η παγκόσμια σιωνιστική τράπεζα ΓΝΉΣΙΩΝ σπόρων που την φυλάει η ΝΑΣΑ.Εδω δεν μας χρειάζεται το ΧΑΑΡΠ γιατί όπως καλά είπατε έχουμε τον ΓΑΠ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ?

Unknown είπε...

κοιτα να δεις που με καποιο τροπο μαγικο θα βγει και στις επομενες εκλογες

Ανώνυμος είπε...

Koitate edo kai deito to

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16413

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ;ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ''ΟΜΟΓΕΝΩΝ''...

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα των εκλογών μαγειρεύονται!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς οι δανειστές της τρόϊκας έκαναν ένα πρώτο βήμα για πιθανή χρήση του νεοταξικού υπερόπλου σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εις τας υποδείξεις των τοκογλύφων της Wall Street και του City.

Απαίτησαν να εφαρμοστεί με το ζόρι το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο υποδούλωσης πρωτού προχωρήσουν σε αντίποινα: "Εφαρμόστε εδώ και τώρα τις μεταρρυθμίσεις πριν να είναι πλέον πια αργά!"

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο Jean-Claude Juncker, ο Olli Rehn, ο Wolfgang Scheuble και ο δικός μας Δημήτρης Δασκαλόπουλος εκβιάζουν έναν ολόκληρο λαό που αντιστέκεται στα απάνθρωπα τρομοκρατικά μέτρα που του επέβαλαν τα αιμοσταγή ερπετά του σιωνιστικού νεοφιλελευθερισμού.

Τα συμπεράσματα δικά σας.