Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο καρατζαφέρης στο hellas orthodoxy



Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις του Προέδρου του Λαος:

" Ο Σαμαράς φοβάται τον Φαήλο Κρανιδιώτη.Εκείνος έχει κακιά γλώσσα και ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,με θέση μεγαλύτερη των Αβραμόπουλου και Δήμα.Πάει να κάνει το ίδιο που έκανε με τον Οτσαλάν"...


"Χάρη σε όσα είπα για τον Αλαφούζο πριν από ένα μήνα,βγήκε στο κανάλι του και δικαιολογήθηκε για το <1821>".

"Η Νίκη Τζαβέλλα είναι πάλλευκη".

"Θα πήγαινα να μιλήσω σε μασονική στοά,όπως ο Γούδης".

"ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

"Ψήφισα το Μνημόνιο για να μην κερδίσουν οι κερδοσκόποι που είχαν στοιχηματίσει σε βάρος της Ελλάδας".

"Δεν είχα την πολυτέλεια να το διαβάσω αναλυτικά,γιατί χανόταν η Ελλάδα".


"Για το Βατοπαίδι <γηράσκω αεί διδασκόμενος>".


"Τα blogs να είναι επώνυμα,αλλιώς πρόκειται για κουκουλοφόρους".

"ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".

"Δεν θα συγκυβερνήσω με κάποιον,αλλά θα κυβερνήσω μόνος μου".


Και κάτι ακόμα,που έχει να κάνει μ'εμάς προσωπικά:Καθ'όλη τη διάρκεια της συνέντευξης,ο Καρατζαφέρης μας αποκαλούσε "στρατευμένους".Όταν πολύ εύλογα απαντήσαμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γι'αυτή τη συκοφαντία,εκείνος απάντησε πως "δεν έχω ασχοληθεί μαζί σας,αλλά αν το κάνω θα βρω τα πάντα"!Τα συμπεράσματα,δικά σας.


Επίσης,σε αρκετές ερωτήσεις προσπάθησε να μας βγάλει...τρελούς,λέγοντας πως αποσπάσματα από δηλώσεις του για τις οποίες ζητάγαμε εξηγήσεις,"δεν υπάρχουν":Εμείς λοιπόν,μιας και του το...υποσχεθήκαμε,ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ".


Γενικά,ήταν μια συνέντευξη γεμάτη ένταση,που συνεχίστηκε σε όσα ειπώθηκαν off the record.Παρόλα αυτά,νομίζουμε πως βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τον καθένα.

hellas-orthodoxy.blogspot.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρα Προδρε και μην δινεις σημασια στα Αριστεροσυριζοφασιστακια,που θα ακολουθησουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε κανά βιβλίο για την γλώσσα του σώματος δείτε τα Ντοκυμαντέρ για την γλώσσα του σώματος και πώς οι πολιτικοί και διάσημοι αστέρες διαψεύδονται και λένε ψέματα προς το κοινό και θα καταλάβεται αλήθειες και ψέματα από αυτή την συνέντευξη. Καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης ο Καρατζαφέρης τα χέρια του δείχναν μια ανησυχία και μια επιφυλακτικότητα. Τώρα βέβαια φυσικά και είναι ύποπτος ο ρόλος μερικών blogspot που εμείς οι θεατές δεν μπορούμε να έχουμε 100% άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σχολιασω για το περιεχομενο.
Απλα αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει αναλογο 'τουπε' και οταν βγαινει στην tv.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙ,ΧΑΡΤΙΑ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

χαχα είδατε ότι δεν σας βγήκε και το ρίξατε στην κινησιολογία και στις μακακίες.Φυσικά είναι επιθετικός απέναντι σε ένα παπαγαλάκι χειρότερο του Φαήλου.τουλάχιστον ο Φαήλος περιμένει καρέκλα ρε όχι τα ψίχουλα $$$ που σας δίνουν.Μην δείξετε άλλο μέρος έχετε ήδη εκτεθεί

Hellas-Orthodoxy είπε...

Το ποιος εκτιθεται,κομματοσκυλο,φαινεται απο τον πανικο και τα συνεχη ψεματα για γεγονοτα και δηλωσεις που αποδεικνυονται με βιντεο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ.
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.
ΑΝ ΠΑΡΕΙ 180 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



..........ΕΥΖΩΝ...........

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο παλικαρι για την ευγενεια του και την επιμονη του την στριμωξε την παλιοσουπια τον δηθεν ρυθμιστη της πολιτικης ζωης κριμα ο κοσμος που τον στηριξε ελπιζω και αυτος να παρει αυτο που του αξιζει
ποντιος

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο αρχηπαπαγαλος της Συγγρού κομματόσκυλο; XAXAXA, γεια σου Δημητράκη με τα ωραία σου, ελπίζω να τις απόλαυσες τις φάπες που σου έδωσε ο Καράς και είσαι τυχερός που δεν σε έπιασε στα κατακεφαλιδια μετά από τόσες συκοφαντίες που έχεις γράψει.

Υπόψιν ότι δημοσιογράφος του TVXS έφυγε από το παράθυρο πάνω σε συνέντευξη.

Ανώνυμος είπε...

θα φαει τετοιο μαυρο στις εκλογες, που θα μοιαζει σαν μεταναστης απο την αφρικη.ερχεται η ωρα της τιμωριας των προδοτων.αλητη καρατζαφυρερ, οι ελληνες και η ελλαδα,δεν πωλειται, δεν πεθαινει.

Ανώνυμος είπε...

για αλλη μια φορα αποδειχτηκε το ΠΟΣΟ δικιο ειχε ο δημητρακης που τον εκραζε. συγχαρητηρια στο αγνο και καθαρο Η-Ο.

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης=βαλβίδα ασφαλείας Μάντρωσε όλους τους πατριώτες κι έτσι τους έλεγχαν, γιατί υπήρχε πάντα ο κίνδυνος για ένα πραγματικό πατριωτικό κόμμα, που δεν θα ήταν κάτω από τον έλεγχό τους, αποτελώντας κίνδυνο για το σύστημα!!