Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Το ραβασάκι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα blogs...


Με εντυπωσιάζει η ταχύτητά σας όταν η δίωξη αφορά πολίτες..


που δημοσίευσαν το επίμαχο άρθρο για τη "δήθεν χρεωκοπία της Ελλάδας την 25η Μαρτίου 2011".
κλικ για μεγέθυνση
Και γιατί το στέλνετε στους αφελείς μπλόγκερς; Αφού ξέρετε την "πηγή".
Πάντως οι bloggers που την πάτησαν και ..
για να τσιμπήσουν κλικς δημοσίευσαν την μπούρδα δεν έχουν καμιά ποινική ευθύνη, κατά τη γνώμη μας.
Απλά έχουν ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες τους, όπως έχει κάθε ένας που αναδημοσιεύει, όποια μπούρδα του στέλνουν.
ταχαλια

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίχτηκε ατιμία σε βάρος των Μπλόγκερς. Δεν ήλθε όμως και το τέλος του κόσμου. Η ελευθερία της γνώμης προστατεύεται από διεθνείς Συνθήκες όπως π. χ. τη Συνθήκη της Ρώμης για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, το Σύνταγμά μας και πλήθος νόμων ελληνικών και της Ε. Ε. Άλλωστε έμποροι ναρκωτικών, έλληνες και ξένοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ένας αρθρογράφος που ενημερώνει τον κόσμο να προστετεύσει την περιουσία του έθιξε τον εισαγγελέα; γιατί δεν κάλεσε ο εισαγγελέας και τον Ντομινίξ τον Γαλάτη να τον ρωτήσει για τα σκατά που λέει; Μήπως έχει άδικο; Που είναι το ενδιαφέρον του εισαγγελέα να καθαρίσει τα σκατά που μας καταλογίζουν διεθνείς Οργανισμοί και προσωπικότητες; Ή μήπως είμαστε εξοικιομένοι και δεν μας πειράζει πλέον η μπόχα; Που είναι ο εισαγγελέας για τα υβριστικά κ. α. συνθήματα αρθρογράφων συγκεκριμένου μπλόγκ κατά του κράτους και της δημόσιας τάξης; οι δικαστικοί δεν βρίσκουν ποτέ ενόχους; μόνο τα μισθολογικά τους;

Ανώνυμος είπε...

Να καλέσουν για εξέταση και εκδότες εφημερίδων. Όπως αναφέρει το "Βήμα", με τίτλο «Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες / Η κρίση μας κοστίζει 800 εκ. ευρώ», η εφημερίδα «Bild Zeitung» (11/03) παραθέτει, μεταξύ άλλων, δήλωση του Καθηγητή Ulrich Blum, Προέδρου του οικονομικού ινστιτούτου IWH, στην οποία υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα δεν θα μπορέσει, υπό τις σημερινές συνθήκες, να αποπληρώσει ποτέ τα χρέη της».
«Η σταθερότητα της Ευρωζώνης δεν είναι δωρεάν», διαπιστώνει στο ίδιο σημοσίευμα ο εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για θέματα προϋπολογισμού, Carsten Schneider.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι τι πρέπει να γίνει με τους καναλάρχες;;; χαχαχαχαχαχαχα