Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ"!



Το βασικό "επιχείρημα" των απατεώνων του Λαος προκειμένου να βγάλουν από πάνω τους τη...ρετσινιά του Μνημονίου,είναι πως τάχα εκείνοι,όταν ήρθε στη Βουλή το κρίσιμο νομοσχέδιο προς ψήφιση,δεν ψήφισαν τα πάντα,αλλά...ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 1,6 ΚΑΙ 7!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ);

Δείτε το εδώ και προσέξτε τις υπογραμμίσεις που κάναμε:

Ξαναλέμε πως ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!....
Σύμφωνα με αυτό,στην... πρώτη παράγραφο αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ"-ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΤΟ Λαος......

Στη δεύτερη,ξανατονίζεται η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης-ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΤΟ Λαος.

Στην τρίτη-κι εδώ είναι το μεγάλο ξεβράκωμα-αναφέρεται πως "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ"-που ψήφισε το Λαος "ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΛΠ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ",που ονομάζεται ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Μάλιστα,υπάρχει κι ένα ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ του Μνημονίου,που προσαρτάται ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στον εν λόγω νομοσχέδιο!

Στην τέταρτη παράγραφο,τονίζεται Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ξανα-ξαναλέμε:ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ Λαος!

Επομένως,αποδεικνύεται ότι:

-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το...επιχείρημα πως "άλλο είναι το Μνημόνιο κι άλλο ο Μηχανισμός Στήριξης"!

ΓΙΑΤΙ;Πολύ απλά,επειδή χωρίς το ένα δεν υπάρχει το άλλο!

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!

-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πως οι Βουλευτές του Λαος "δεν ήξεραν τους όρους του Μνημονίου",αφού ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που θα έπρεπε να διαβάσουν!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΡΑΓΕ;

-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η δικαιολογία πως "δεν υπάρχει αναφορά στο Μνημόνιο" στο εν λόγω νομοσχέδιο,αφού ξεκάθαρα αναφέρεται πως ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ,"ΕΡΧΕΤΑΙ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!

Μετά από τα παραπάνω,δε νομίζουμε να υπάρχει έστω ένας νοήμων Έλληνας που να μην κατάλαβε πως το Λαος ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!

Εμείς,το φωνάζουμε εδώ και καιρό,φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τα τραπεζικά δάνεια,όπου κι εκεί υπάρχει Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ και ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΡΟΙ!

Λεπτομέρεια:ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (Τα...ψιλά γράμματα που λέμε)!

Αυτό έγινε και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο:Ακόμα κι αν δεχθούμε πως ο Καρατζαφέρης "δεν ήξερε" τι περιέχει το Μνημόνιο-ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΦΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-η ουσία είναι πως η αποδοχή του Άρθρου 1 και μόνο,κάνει και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Μνημόνιο δεκτό!

Πουθενά άλλωστε δεν υπάρχει γραμμένο πως ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ...ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (δηλαδή να ισχύει το "να πάρουμε λεφτά")!

ΟΧΙ,ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ Λαος:ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Αυτά,μπας και ξυπνήσουν ορισμένοι που ακόμα πιστεύουν πως υπάρχουν δανειστές που...απλά σε δανείζουν χωρίς καμία υποχρέωση
hellas-orthodoxy.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ακριβώς φένεται ότι είπε "ΝΑΙ" το ΛΑΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

To ναι φαίνεται μην την ψήφο στο κοινοβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να είναι αυτός ή μόνο αυτός?
Γενικά,όχι μόνο εδώ,βλέπω μια εμπάθεια με το ΛΑΟΣ.

Jim P είπε...

Για να μη τρελαθώ τελείως, το λάος (και όχι λαός) ψήφισε όλο το μνημόνιο, εν γνώση τους, και όλα τα δήθεν πισωγυρίσματα είναι ψηφοθηρικές μαλακίες.

Γρανάζι του σάπιου συστήματος είναι, όχι που κοπτονται, κόμμα του λαού κατα τα άλλα και έναν υδραυλικό δεν έχει για βουλευτή.

Χορτάσαμε μαλακίες του βοδιού για αρσιβαρίστα...

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά το Hellas-Orthodoxy απ' όπου έχουν πάρει αυτό το άρθρο έχει φάει μεγάλο κώλυμα με το ΛΑΟΣ. Το βλέπω συνέχεια όποτε ανοίγω το συγκεκριμένο site και δεν μπορώ να καταλάβω τί ζόρι τραβάνε. Λες και το ΛΑΟΣ έφερε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση και όχι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Ρε κοιτάξτε να κάνετε αντικειμενική ενημέρωση και όχι προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

RE 8A TRELA8OUME TELEIWS ME TOUS MPINEDES-KOLOTOUMPES? POU AKOUSTIKE PATRIOTES NA KSEPOULANE THN PATRIDA TOUS. TELOS AFOU PSIFISAN ESTW KAI ENA AR8RO APO OLO EINAI PRODOTES.

Ανώνυμος είπε...

Ανεβαινει ο ΛΑ.Ο.Σ. και σας τσουζει,ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχα ε φυσικά και τσούζει.βάλε βουλή σήμερα Καρατζαφέρης κατά Πάγκαλου έξω απτα δόντια για goldman sachs και λοιπούς που έχουν βάλει στοίχημα 20δις να πτωχεύσει η Ελλάς

Ανώνυμος είπε...

τι να ξεβρακώσετε ρε παιδιά τον ξεβράκωτο κολοτούμπα; Δεν ξέρετε ότι όσο ποιό ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κώλος της.
Β Λ Α Χ Ο Σ