Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ποιες είναι οι πιθανότητες να ταυτίζονται οι μεγάλες αποφάσεις με της σημαντικές Εθνικές εορτέςΚαι να μην θέλω να το παρατηρήσω για να αποφύγω να με πουν άρρωστο συνωμοσιολογο δεν μπορώ. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη μεγάλη απόφαση που όλοι η πατρίδα είχε άγχος για το μνημόνιο ήταν στις 28/10/2010 που ως γνωστόν σηματοδοτεί μια από τις δυο μεγάλες εθνικές εορτές μας. Τώρα ξανά έχουμε μια μεγάλη απόφαση , την επόμενη μεγάλη απόφαση και την αναμένουμε στις 25/03/2011. 
Και αναρωτιέμαι γνωρίζοντας την ....αγάπη των πεφωτισμένων (Illuminati) για τους αριθμούς και τις ημερομηνίες ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό.Δηλαδή σε μια εποχή που τα σενάρια περί έλεγχου του κόσμου ,περί νέας τάξης πραγμάτων , περί επίθεσης στην Ελλάδα σαν πιλοτικό πείραμα για τον υπόλοιπο κόσμο ...Ποιες είναι οι πιθανότητες ΤΩΡΑ σε αυτή την ιστορική στιγμή οι μοίρα μας να αποφασίζεται πάντα συνυφασμένη με τις Εθνικές εορτές μας? ..και μάλιστα με εορτές που έχουν να κάνουν σχέση με την ελευθερία (πόλεμο) και με την επανάσταση(πόλεμο).Δεν μπορώ να μην επισημάνω οτι αθροιστικά και οι δυο ημερομηνίες έχουν  2+8+1+0+2+0+1+0= 14 και 2+5+0+3+2+0+1+1=14  και ακομα 28+10+20+10=68 ---6+8= 14    και  25+03+20+11=59----5+9=14. Ένα νούμερο που δεν φαίνεται να έχει εμφανή σχέσει με κάποια μυστική δοξασία των πεφωτισμενων ...αλλά με κρυφό νόημα αν μπεις ποιο βαθιά το οποίο είναι το 5 που έρχεται απο το 1+4= 5 .....και το 5 πάντα για τους μυημένους οδηγεί στο μαγικότερο όλων 23 ....κάπως έτσι δηλαδή ....αφαιρώντας το μηδέν από τις χρονολογίες (και οι ίδιοι δεν το χρησιμοποιούν ποτέ το μηδέν) άρα 28+1+2+1= 32  (ο καθρεφτης του 23) και 25+3+2+1+1= 32 (ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ 23) 2+3 =5 . Από πεντάλφα μέχρι το μαγικό στιχο του aleister crowley 23 skidoo το πιο αινιγματικό ποίημα στο χώρο του αποκρυφισμού.  Γνωρίζω ότι πολύ από σας θα γελάσουν και θα θεωρήσουν τα παραπάνω το λιγότερο υπερβολές ...άλλα ακόμα γνωρίζω ότι η κωδική γλώσσα των αφεντικών μας έχει πολύ βάθος ....για εμένα λοιπόν αυτό το αλλόκοτο παραπάνω άρθρο λέει μια πρόβλεψη ...... Πρώτα ο καθρέφτης (η μη πραγματικότητα ,το ψέμα) και μετά ξανά ο καθρέφτης στον καθρέφτη (η απάντηση που περιμένουμε) . Πως λέγαμε ως νέοι το όχι ,όχι μια γκόμενας ίσον ναι...κάπως έτσι...δηλαδή τι θα μπορούσες να δεις μέσα σε ένα ψεύτικο καθρέφτη αν κοίταζες το είδωλο του από έναν άλλο καθρέφτη??Ο νοών νοητο!!


Υ.Γ Τουλάχιστον τον απλό συσχετισμό των εθνικών εορτών μας σαν κωδικό μήνυμα "Προσέξτε γιατί ποτέ δεν απελευθερωθήκατε" να το σκεφθείτε παραπάνω!!
Θα προσθέσω ακόμα ότι μικροπροβλήματα είτε καιρού είτε άλλου φαινόμενου έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν μέχρι τις 25..έτσι ίσως σαν προειδοποίηση κάτω από το τραπέζι...(κρίμα να μην το έχω γράψει μερικές μέρες πριν αυτό το άρθρο) 
http://katohika.blogspot.com/2011/03/blog-post_114.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tixeo ? den nomizo. xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

psaxnoyme toys arithmoys kanenas omos den kita to thema apo tin pio katanohth toy pleyra...o kaliteros tropos na kripsis kati einai na to baleis sto pio emfanes simio!!!!!