Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Καρατζαφέρης : Η ζωη μου σαν κωλοτούμπας!



Anti-ntp: Αυτος που πολέμαγε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
netakias.wordpress.com
Πως είναι να ζεις άραγε σαν κωλοτούμπας;
Αφού πούλησε πατριωτισμό, με το αζημείωτο βέβαια, αφού αυτό βοηθούσε και τους τηλεβιβλιοπώλες συντρόφους του, αποφάσισε να αποκαλύψει τους πραγματικούς σκοπούς του.
Πούλησε (ή νομίζει) την “βαση” την οποία έχει σχηματίσει, ως μαντρί αμνοεριφίων, για την ένταξη του στα μεγάλα σαλόνια των εκδοτών, των καναλαρχών και των εργολάβων!
Η πρώτη μάσκα:
Στις Ευρωεκλογές, από το πουθενά, εμφανίζεται πρώτη στο ....

Ευρωψηφοδέλτιο η κα Νίκη Τζαβέλα; Κατάλαβες για ποιο λόγο έδωσες τον αγώνα σου για να μπει στην Βουλή το ΛΑΟΣ πατριώτη;
Ποια ήταν η κα Νίκη Τζαβέλα;
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Σίκατσεκ, το 2000 είχε χρηματοδοτηθεί από την SIEMENS ενα μικρο κόμμα, φυσικά κι αυτό δεν ήταν το ΛΑΟΣ, άλλωστε, ένοχος (δηλ.Σικατσεκ) ένοχο ου ποιει!
Κοιτάξτε τώρα να δείτε πως τα φέρνουν η άτιμη η ζωή και η ατζέντα του Χριστοφοράκου. Ποιος από το πρώην στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη και σήμερα του στενού περιβάλλοντος Καρατζαφέρη συναντούσε εκείνη την εποχή τον κ. Χριστοφοράκο, πάντα σύμφωνα με την ατζέντα του; Η κ. Νίκη Τζαβέλλα για την οποία όπως λέγεται υπάρχουν δεκάδες καταγραφές στην ατζέντα
Τι ήταν εκείνη την εποχή η κ. Τζαβέλλα; Κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη! Διατηρούσε επίσης πολύ στενές σχέσεις με τον Τύπο της ΝΔ και ιδιαίτερα τον Ελεύθερο Τύπο που πολύ εξόργιζε τότε τον Καραμανλή.
Μάσκα Δεύτερη:
Θυμάστε τους εμπνευσμένους λόγους όλων των βουλευτών του ΛΑΟΣ στην βουλή για την Ιθαγένεια; Θυμάστε τις υπογραφές που δώσαμε για τον ίδιο λόγο; Ε, λοιπόν ξεχάστε τα!
Από ότι καταλάβατε απλώς μας μάντρωσαν, για να νομίζουμε ότι κάτι γίνεται, ποιες υπογραφές τώρα και κουραφέξαλα;
Μάσκα Τρίτη :
Το γνωστό μας μνημόνιο! Αφού “έσωσαν” τους μισθούς και τις συντάξεις του Μαϊου, υποθηκεύοντας όμως την Ελλάδα για 60+ χρόνια, τώρα που όλοι πήραν πρέφα ότι ήταν φάκα, βγαίνει κι απο πάνω! Η νέα γραμμή είναι ότι το μνημόνιο έπρεπε να υπογραφεί, αλλά χρεωκοπήσαμε γιατι ο ΓΑΠ δεν το διαχειρίστικε σωστά!
Ωπα ρε Κάρα! Δεν σου ζητήσαμε να πεις και συγγνώμη, αλλά μην μας παριστάνεις και τον…Οικονομολόγο!
Μάσκα Τετάρτη :
Καταλάβατε γιατί ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ο Σγουρός Περιφερειάρχης;
Ο Καρατζαφέρης στον β’ γύρο των εκλογών στήριξε τον Σγουρό λέγοντας:
«Για την Περιφέρεια Αττικής, έχω κάνει μια δήλωση τον Ιούλιο μετά την επίσκεψη του κ. Σγουρού στο γραφείο μου. Η δήλωση εκείνη ισχύει και σήμερα.»
Τι είχε πει τον Ιούλιο;
«Από τον Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό έχουμε δείγματα μιας πετυχημένης πορείας. Ήταν οκτώ χρόνια Νομάρχης της μεγαλύτερης Νομαρχίας της Ελλάδος και το αποτέλεσμα, νομίζω, έχει κατανοηθεί πλήρως από όλους. Τώρα, σε αυτή την γρήγορη αλλαγή από Νομαρχία σε Περιφέρεια χρειάζονται έμπειρα άτομα. Την εμπειρία αυτή την καταθέτει. Εμείς παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά και με εξαιρετική προσοχή την προσπάθειά του και περιμένουμε την τελική του απόφαση». ΠΗΓΗ www.laos.gr
Μα θα πείτε γιατί ο Σγουρός;
Μα γιατί η πατρίδα κινδύνευε από τον Κικίλια! Σκέφτεστε τα εκατομμύρια
που είχε η νομαρχία, αντί να πάνε στον εργολάβο, που έχει αναλάβει τα σκουπίδια (και την Κερατέα) να πήγαιναν σε παιδικούς σταθμούς;
Ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γ. Σγουρός είχε δηλώσει μετά την συνάντηση μα τον Κωλοτούμπα :
«Στα πλαίσια της επίσκεψης στους αρχηγούς και προέδρους των Κομμάτων, επισκέφθηκα σήμερα τον
αγαπητό φίλο, τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη, με τον οποίο συνυπάρξαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη Νομαρχία της Αθήνας και ξέρει από πρώτο χέρι τι ακριβώς δουλειά κάναμε. Στην Νομαρχία της Αθήνας στο οικονομικό επίπεδο αφήνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αποθεματικό της τάξης των 215 περίπου εκατομμυρίων, με ένα πλούσιο έργο, περίπου 550 εκατομμύρια για τους 48 δήμους, καθώς επίσης και όλες τις παρεμβάσεις και ελέγχους που κάναμε έως τώρα στην ελληνική κοινωνία.
..
Καταλάβατε γιατί οι κάτοικοι της Κερατέας βαφτίζονται Τρομοκράτες; Τι αξία έχουν τα παιδιά μπροστά στο αποθεματικό 215 εκ.€ και στα σκουπίδια σας;
Μάσκα Πέμπτη :
Καταλάβατε γιατί πρέπει να πληρώνεται διόδια; Μα γιατί ο ΛΑΟΣ έχει ανάγκη τα γνωστά κανάλια των Εργολάβων! Οπότε αν πληρώνετε, είστε μεν κοροϊδα, αλλά ο Κάρατζαφέρης έχει δυο-τρια φύλλα στις…κυριακάτικες φυλλάδες τους κι ο Αδωνις γίνεται φίρμα στην show biz!
Αν δεν πληρώνετε, είστε όλοι κομμουνιστές!
Τωρά να δω και τον Μπόμπολα (εκδότη της μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας την δεκαετεία του ’70) να ταμπουρώνεται στου Μακρυγιάννη μαζί με τον Αδωνι, για να αντιμετωπίσουν τους “κομμουνιστές” του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, και τι στον κόσμο!
Θα μπορούσα να συνεχίσω κι άλλο (πχ Επίσκεψη Ερτογαν τους ψάχναμε, Μακεδονικό α-βα-βα κτλ), το νόημα το έχουμε πιάσει πια.
Μπορεί οι εργολάβοι των ΜΜΕ, όπως κι ο Παπαχελάς του ΕΛΙΑΜΕΠ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ να τους επιβραβεύουν για την “υπεύθυνη” πολιτική τους, όπως γράφει και σήμερα ο Αδέξιος Δεξιος, αλλά όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, θα τους ανταμείψουμε κι εμείς “αναλόγως”.
Δύναμη μας, η ψήφος μας.
ΥΓ.Αυτό ισχύει και για στελέχη άλλων κομμάτων που αλληθωρίζουν ή “παριστάνουν¨ τους υπεύθυνους. Το δίλημμα είναι, ή το Μνημόνιο ή Εμείς. Τέλος._

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο, ολόσωστος ο αρθρογράφος, έτσι ακριβώς είναι. Ήμουν φανατικός υποστηρικτής και ψηφοφόρος του κωλοτούμπα και τώρα αισθάνομαι ηλίθιος που κατάφερε να με κοροιδέψει αυτό το πλούσιο απόβρασμα, ο πατριδοκάπηλος. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!! Θα τα πούμε στις εκλογές βρωμιάρηδες του ΛΑ.Ο.Σ.

Unknown είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον 6:08

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως εχω ψηφισει λαος και γω..αλλα τωρα θα παρει τα......μου

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ , άλλος ένας ΜΑΛΑΚΑΣ που τον ψήφιζε

Ανώνυμος είπε...

Μας πούλησε ο πουληγμένος καλύτερα να στηρίξω ΠΑΣΟΚ ή ΣΤΡΙΖΑ παρά ΛΑΟΣ ήμουν και ΣΥΝΟΡΚΟΣ. Αλλά δεν φτάνει αυτό, γιατί με ξεφτίλισε; Όταν ήρθε και επένδυσε την πολιτική του καριέρα πάνω στον πόνο του απλού πατριώτη και τώρα κάνει παρέα με τον PAPAntrea είναι αναξιοπρέπεια και αλητεία του χειρίστου είδους. Θα έρθει η ώρα να τ΄ ακούσει και επώνυμα όπως τόσοι άλλοι από το ΛΑΟΣ ήδη του τα σέρνουν. Η αλητεία του είναι τόση που πατάει επί πτωμάτων αρκεί να βοηθήσει τον GAP και τους ομοίους του προκειμένου να λυστέψουν ότι έχει ακόμα απομείνει όρθιο.

Ανώνυμος είπε...

εμενα μαγκεσ δεν με επεισε το αρθρο...ειναι το μοναδικο κομα με αξια στελεχοι και με σοβαρη αντιπολιτευση...δεν κυβερνα το λαοσ ..αλλα νδ-πασοκ σασ πρωδωσαν...αυτοι σασ χρεωσδαν ..το λαοσ ελεγε για λαθρομετναστεσ απο το 2000 ασ ηταν ωριμοσ ο κοσμοσ τοτε να το ψηφιζε,,,μππορει να δουλευει ωσ δουρειοσ ιπποσ και οσοσ εχει μεσα βοριδη-βελοπουλο-αδωνη δεν το φοβαμαι..αν δηλαδη δεν ειχαμε την επομενη μιστουσ και συνταξεισ καλητερα θα μασταν για αυτο εριξε υυπερ του μνημοονιο και οπιοδηποτε κοματικο χρεοσ ???ολα τα εισαγουμε πλεον...πρβωτα κανεισ ισχυρο κρατοσ και μετα μαγκεσ στο κεφαλαιο..δειτε τον πουτιν...τωρα παει με τα νερα τουσ για να ανεβει το λαοσ....εχει επιχηρηματολογια ...ο λαοσ ειναι ζωα(βολεψακισ .παρταλι και στην νοοτροπια του νεοελληνα να γινω γιοτασ και να βγαλει αλλοσ το φιδι απο την τρυπα,,,) και οχι το λαοσ...

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει να μάθει το Σαμαρικό Antinews πιο μικρό κόμμα τα έπαιρνε έχω εγώ στοιχεια.

http://2.bp.blogspot.com/_sGkTKhEyPFo/TAkglkEokAI/AAAAAAAAARM/DVKIDWMCTIE/s1600/30409_1485663539993_1186047722_1423399_4210278_n.jpg

http://toxazopouli.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

http://www.youtube.com/watch?v=7mB2B5Iz4nw

http://tinyurl.com/3xqabvj

http://www.topontiki.gr/Articles/view/7040



Το κόμμα λέγεται ΠΟΛΑΝ και ανηκε στον αξιότιμο κύριο Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εμένα με έπεισε το άρθρο και μου κάνουν και εντύπωση η τόσες πολλές κατηγορίες που εκτοξεύονται τελευταία για το ΛΑΟΣ. Σχεδόν κοντεύουμε να ξεχάσουμε τους κύριους υπεύθυνους της κατάντιας μας, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Σύριζα. Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ...ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΗ !!!ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ......ΑΛΛΑ ΥΜΑΡΤΟΝ !!!!ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ????ΥΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

mipos den tha eprepe na milame gia komata kan?
emis prepi na enothoume san elines ke den exoume anagi kanenan

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΠΩΣ Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ. ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΟΜΗΛΙΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ. ΑΗΔΕΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

νομίζω πως όλοι κρίνονται από την διαχείριση. Το ΛΑΟΣ έκανε τα λάθη του τα απανωτά, δεν φταίει όμως σε τίποτα για την κρίση και το ξεπούλημα. Αντιθέτως είναι το μοναδικό κόμμα που οι εκπρόσωποί του τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο που μας εκφράζει. Ας τους κρίνουμε από την διοίκηση τους αν ποτέ το επιτύχουν

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο γερά. Πάμε για τρίτο κόμμα. Πίκρα οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

σωστοσ ο 11..22 δεν μασ χρεωσε ο καρατζαφερησ και δεν μπορουμε να κρινουμε καπιον...και περιμενουμε να διηκηση...οι αλλοι μασ χρεωσαν...ολουσ εμασ ενωνη η ελλασ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.

Αποφασιστε επιτελους σε τι πιστευετε.
Αν κυβερναν τον κοσμο και τη Ελλαδα οι NWO τοτε γιατι φωναζετε; Τι περιμενετε να κανει ενας πολιτικος; Σταματηστε την υποκρισια καποτε.

Ανώνυμος είπε...

Σας πειραζει ο Καρατζαφερης τωρα που ανεβαινει,ρε παλιοτυροπιττες!!!!;Σας πειραζει!!!Ποιος ξερει γιατι;Μας αφηνετε,να υποννοησουμε;

Ανώνυμος είπε...

o 11.41 ειμαι...αν ειχε ωριμοτητα ο ελληνικοσ λαοσ ασ αφηνε τον μπουλη να κυβερνηση ...πηγε να κανει αγωγο και τον πολεμησαν...φωτιεσ-βονταφον και σκανδαλα βλακειεσ...το βατοπαιδι εχει να κανει με την τσεπη μου???ενω ο αγωγοσ θα εφερνε λεφτα στο κρατοσ αρα κοινωνικο κρατοσ...αν ητνα σοβαροσ ο ελληνικοσ λαοσ και οχι παρταλοσ δεν θα εριχνε τζεφρυ που με τον σημιτη εκανε την παπια επρεπε να εχει αντιληψη ο ελληνικοσ λαοσ και αφηνε τον μουλη να βγαλει τ ακαστανα απο την φωτια που πηρε την οικονομια το 2004 και μετα και δεν θα εφερνε το δντ αμεσα...ενω ο γιωργακησ δηλωσε την καμενη γη οτι εχουμε πλαστα στοιχεια (λεσ και δνε το ηξεραν)αλλα αυτοσ το δηλωσε και ηρθαν τα παλικαρια οι σιωνιστοτραπεζιτεσ...αλλα ειπαμε μουτζωθητε πρωτα εσεισ και οι οικογενειεσ σασ που ριξατε πασοκ και αφηστε τον καρατζαφερη ...αφτοσ ειναι αυτοδιμιουργητοσ και οτι κολοτουμπα κανει μπορει να το κανει για το καλο μασ...δεν ξερουμε τι εχει στο πισω μεροσ του μυαλου του...και στην τελικη ο ελληνασ δνε εχει την παιδεια για δημοκρατια...γιατι την μετατρεπη σε ατομικη ...και ετσι τα παντα υπερχερωνονται χωρισ εργο...ο ελληνασ θελει εναν πατριωτη και να κανουμε τουμπεκα εμεισ ...να μασ οδηγει και να περνει την ευθηνη...ενω αυτη με την δημοκρατια τουσ εχουν ασυλια και συγκαληψη και ταιζουμε και 300 κοματοσκυλα...

Ανώνυμος είπε...

ωραιος 11:52! Τι λύσσα σας έπιασε με το λαός, ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό; Στην αρχή καθώς διάβγαζα τα σχόλια, νόμιζα ότι ένας τα γράφει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΗΛΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗΛΟΥΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ
ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΝΕΙΚΟ;
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

παίδες μην ασχολείστε με την προπαγάνδα που βάζει για τον Καρατζαφέρη.είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία το άτομο.δεν εξηγείται αλλιώς.τον κόβω "σύριζα"...ότι ο ίδιος μπλόγκερ έκανε τα σχόλια 1ο 3ο 4ο 5ο! αν δεν απαντάμε θα αλλάξει τροπάρι

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ειμαστε με το ΛΑ.Ο.Σ. και τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ξερετε γιατι ΓΙΑΤΙ αυτα που λεει τα εννοει και ειναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να τα υλοποιηση Τωρα για οτι τον κατηγορειται ειναι στη βουλη ΜΟΝΟ 4 χρονια και ολοι σας εχετε ριξη τοση ΧΟΛΗ εναντιον του που στα 36 χρονια μετα το 1974 ΔΕΝ το κανατε σε αυτους που ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ αυτη την χωρα και μας εχουν διαλυσει σαν κρατος και σας φταιει ο Καρατζαφερης ΔΕΝ ντρεπεστε για αυτα που γραφετε ? μηπως χασατε κατι και σας φταιει ο ΛΑΟΣ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Δεν πειραζει θα σας περασει Τωρα ειδικα που ανεβαινει θα εχει πιο πολυ πολεμο αλλα μην φοβαστε εμεις εχουμε μεγαλωσει στο πεζοδρομιο και ΟΧΙ στα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΣΤΡΑ.ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ; ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

εγω ο 11.52 ειμαι τζιμαρασ...εγω θα διορθωνα τον τιτλο...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΓΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΡΗΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ///ρε τι σασ επιασε με τον γιωργο οτι ειναι θα φανει...δεν εχει κυβερνηση και εχει γαμαω στελεχοι με παιδεια..τωρα αν αλλοι ειστε αθρησκοι και πιστευετε σε αρχιαουσ ελληνεσ και εχετε σκαση δεν ξερω τι να πω...δικαιωμα του καθενοσ να πιστευει οπου θελέι..εγω τον παραδεχομαι γιατι λεει λαικοσ ορδοδοξοσ συναγερμοσ..τιμαει την παραδοση και αυτουσ που αγωνιστηκαν για να μην μιλαμε τουρκικα σημερα..με χαμηλο βιοτικο επιπεδο και 10 φορεσ την ημερα προσευχη για εναν θεο που με εχει στην πεινα κιολασ και να λεω αλαχ////και μονο καπιοσ αθεοσ η αθρησκοσ που βλεπει ενα ανθρωπο να εκτιθεται ενω υπαρχει ιδιαιτερο αρνητικο κλιμα σημερα με τουσ κλεφτεσ παπαδεσ..αρνητικο μιλαει για παραδοση σημαινει οτι το κομα σεβεται και δεν παει για ψηφουσ ολωνων...αλλα τοσο νιονιο εχετε οσοι των βριζετε ο ανθρωποσ δνε παει να γλυφει αυτια...πιστευει οτι θα σασ φωτισει ο θεοσ και θα τον ψηφισετε... και θεωρητε λογω σπουδων πιο καλο τον ευατο σασ απο τον καρατζαφερη και σασ πιανει εγωισμοσ ..,,,εγω σασ απλοσ πολιτησ λεω μπραβο του αν και λεβενταρα θα ριξω ειλικρινα...