Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αδωνίς:”Η ζωή μου σαν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ”





Πριν ξεκινήσω, για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, δεν είμαι κατά των διαρθρωτικών αλλαγών, όπως όλοι οι Ελληνες, αλλά είμαι κατά του ξεπουλήματος και της “ποινικοποίησης” της κάθε μορφής δημοκρατικής αντίδρασης. Το ότι το κόμμα του ΛΑΟΣ είναι τόσο αλληλέγγυο με το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ κατά των απεργιών, είτε λοιδορώντας τους, είτε με την λογική των επιστρατεύσεων, θα πρέπει να βάζει σε σκέψεις όσους έχουν ακόμη δημοκρατικά ανακλαστικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ.



Σε συνέντευξη του Χατζηνικολάου, ο κος Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην στήριξη του Μνημονίου! Ο Χατζηνικολάου μετά την 1.894 η συνέντευξη του κου Καρατζαφέρη, είπε να κάνει και μια αλλαγή και κάλεσε τον κ.Γεωργιάδη.
Ο κ.Χατζηνικολάου, σαν παλιά καραβάνα, ξεκίνησε με την εξής ερώτηση “πάσα”:
“Θέλω να ρωτήσω πως βλέπεται να εξελίσσονται τα πράγματα στην χριστουγεννιάτικη αγορά με τις απεργίες, τα σκουπίδια κι όλο αυτόν τον εξαιρετικά αρνητικό περίγυρο”
Βρήκαμε τι φταίει για την πτώση του Χριστουγεννιάτικου τζίρου και των λουκέτων της Αγοράς!
Με μία μόνο ερώτηση!
Ο Τουρισμός επλήγη από το ΠΑΜΕ, η ακρίβεια από τις απεργίες των βενζινοπωλών κι η χώρα διασύρθηκε στο εξωτερικό από την κατάληψη της ακροπόλεως! Τέλος, πάω για ύπνο!
Μείωση μισθών, μείωση συντάξεων, αυξήσεις (τρεις!) ΦΠΑ, ανεργία 12%-13%, περαιώσεις, πληθωρισμός, ενοικίαση εργαζομένων, μισθοί 592,00 Ευρώ, πράσινα τέλη, πετρέλαιο, βενζίνη, κατάργηση αποζημιώσεων, ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι, απολυσεις, λουκέτα, είναι προπαγάνδα ότι αυτά κατέστρεψαν την αγορά.
Την αγορά την κατέστρεψαν οι Συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ! ΤΕΛΟΣ!
Στην απάντηση του ο κ.Αδωνις είπε ότι:
“οι συνδικαλιστές έχουν βαλθεί να αφήσουν πολύ κόσμο χωρίς δουλειά”
κι έφερε σαν παράδειγμα μια φανταστική πωλήτρια 40 ετών με δυο παιδιά που θα μείνει άνεργη και ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ (!) σήμερα στοMEGA στην εκπομπή του Καμπουράκη η κ. Μπακογιάννηκατηγόρησε τον συνδικαλιστή της ΕΘΕΛ ότι με την απεργία :
“θα μείνει κοπέλα άνεργη χωρίς δουλεία, λόγω της απεργίας! Γι αυτό να βάλουν πλάτη (σ.σ.η ΕΘΕΛ) να στηρίξουν το μνημόνιο και να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση”.
Ελάτε βρε παιδιά, πείτε το με δικά σας λόγια, μην αντιγράφεται!
Δηλαδή έχουμε όλοι από 3.000,00 Ευρώ στην τσέπη, δεν ξέρουμε που να τα ξοδέψουμε και δεν κατεβαίνουμε στο Κέντρο, γιατί κάνουν απεργία τα ΜΜΜ!
Δηλαδή επειδή κάνουν απεργία στις 24/12, ο κόσμος που περιμένει ουρά έξω από τα καταστήματα να ψωνίσει, δεν θα κατέβει στην Αθήνα, θα περιμένουν οι καταστηματάρχες αλλες 364 ημέρες για να ξαναπάει κόσμος στα μαγαζιά τους!
Παραδέχτηκε ότι τους έβλαψε το ΝΑΙ στο μνημόνιο, αλλά μετά για να αλλάξει κουβέντα, είπε ότι ο Σαμαράς έχει κι αυτός έχει υποστήλει την σημαία αντιμνημονιακή πολιτική!
Έδωσε μάλιστα τα συγχαρητήρια του στον Σαμαρά, που προσχώρησε στο Μνημόνιο!
Δηλαδή, ο Σαμαράς όταν είπε ΟΧΙ, στην συναίνεση την περασμένη Τρίτη εννοούσε ΝΑΙ κι όχι ΟΧΙ! Μπερδευτήκατε;
Δηλαδή ο ΛΑΟΣ τώρα που δεν θα βρίσκει ούτε τους ψήφους του Μaster Chef στην κάλπη μετά το ΝΑΙ, τώρα που ολόκληρη η Ελλάδα είναι ΚΑΤΑ του μνημονίου, ο Σαμαράς αυτοκτονεί και προσχωρεί στο Μνημόνιο!
Μετά τους “σοσιαλιστές” με φιλελεύθερη πολιτική, τώρα ακούμε και τους “Δεξιούς” με Παπανδρεϊκή λογική. Αντιεξουσιαστές στην εξουσία.
Στο τέλος αφού χαρακτήρισε ως ευπατρίδη τον Σαμαρά, αποκάλεσε τους συμβούλους του Αντώνη “ΕθνικοΜπολσεβίκους”! Οπώς είχε περιγράψει και κάπου αστειευόμενος ο Φαήλος, θα δούμε τον Αδωνι, τον ΓΑΠ, τον Κουβέλη και την Ντόρα κλεισμένους με τον Στρος Καν στου Μακρυγιάννη κι Αντώνης με μουστάκι Λένιν να ξεκινάει επανάσταση!
Μα εγώ νόμιζα ότι ο Σαμαράς είχε προσχωρήσει στο Μνημόνιο!
Οσο προχωράει ο καιρός, βλέπουν οτι ο κόσμος ξυπνάει, αυτό τους προκαλεί αμηχανία και πανικό, δεν θα πέσουν εύκολα, ούτε σαν ώριμο φρούτο, αλλά οι ισορροπίες αλλάζουν, αυτοί που μέχρι σήμερα ήταν στην επίθεση, αυρίο θα είναι στην άμυνα μέχρις εσχάτων, για διασωθούν από την οργή του κόσμου που έρχεται.
Θα ακούσουμε κι άλλα τέτοια φαιδρά, υπομονή να έχουμε.
Η πολιτική ορθότητα τελείωσε, έρχονται οι Ελληνες.
Για να μην σας κρατάω σε αγωνιά, μπορείτε να ακούσετε αυτήν την Ιστορική Συνέντευξη του κ.Χατζηνικολάου εδώ:
http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=32428.mp3
Η Μπακογιάννη αντιγράφει τον Αδωνι ή το αντίθετο δείτε το βίντεο :
http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695&subid=20495&pubid=20618756







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν να ,...υπηρετεις συμφεροντα,μου ακουγεσαι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MVKPfsl2_4w
Μήπως θά' πρεπε να αρχίσετε να ασχολείστε και με κάποιους άλλους;....