Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επανέρχεται το σχέδιο για κατασκευή φράχτη στον Έβρο



Αλεξανδρούπολη: Μηδενική ανοχή στα λαθραία περάσματα και έμφαση στην απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών είναι το σχέδιο της κυβέρνησης δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, από την Ορεστιάδα. Ο ίδιος υπογράμμισε με έμφαση ότι καμία πόλη του Έβρου δεν θα γίνει γκέτο παράνομων μεταναστών, ενώ σημείωσε ότι ο φράχτης για την αντιμετώπιση του φαινομένου θα κατασκευασθεί, καθώς αυτό είχε.... ζητηθεί από την τοπική κοινωνία, σε σύσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, πριν από μερικούς μήνες. Ο κ. Ντόλιος τόνισε πως θα δημιουργηθούν δύο διευθύνσεις ασύλου, καθώς και χώροι στο βόρειο και στο νότιο τμήμα του νομού Έβρου, για την υποδοχή και την ταυτοποίηση των παράνομων μεταναστών, ξεκαθαρίζοντας ότι οι διαδικασίες που θα ακολουθούνται, θα διαρκούν έως και δέκα ημέρες. 
Διευκρίνισε όμως ότι τα εν λόγω κέντρα, δεν θα λειτουργούν κοντά στον ιστό της πόλης, ενώ παράλληλα απέρριψε και το ενδεχόμενο λειτουργίας πλωτού κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_5837.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na to ftiaksoune to grigorotero ke oxi na akoume tin amnesty international otan kindinewi to ethnos! i Ameriki exi ftiaksi, i Ispania exei ftiaksei se aftous ti tous ekane i amnesty international; Tipota dioti emeis tous feromaste kala analogos tis dynatotites tou kratous mas.
Alla otan exeis sta 11 Ekatomyria katoikon 5,6 Ekatomyria ksenous afto den eine katholou Normal ke oute yparxi kratos oste na exi to 50% tou plythismou tis Alodapous/Lathrometanastes !

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΙ Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΥΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!!!!ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ-ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Γ.Σ.Ε.Ε ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ.ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΝΕ ΕΛΑ 15 ΕΥΡΟ.ΜΙΣΘΟΣ 899.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΙΡΟ.ΨΟΦΑΩ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ