Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η λίστα 1.933 σχολείων προς κατάργηση ή συγχώνευση που ανακοίνωσε η Αννούλα


Anti-ntp:Τώρα να δειτε πως θα αυξηθουν τα προβληματα στα σχολεια... χαμός θα γινεται... με 60 ατομα η καθε ταξη αντε να γινει μαθημα.... Αλλωστε αυτο τους νοιαζει, να μην μορφώνεται κανεις!



Με 1.056 σχολεία λιγότερα, τα οποία καταργούνται ή συγχωνεύονται, θα βρει η επόμενη σχολική χρονιά καθηγητές και μαθητές. Ο νέος.... σχολικός χάρτης της χώρας ανακοινώθηκε την Κυριακή από το υπουργείο Παιδείας. Το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) προκειμένου να τοποθετηθεί στις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.

Ο αριθμός των συγχωνεύσεων - καταργήσεων χαρακτηρίζεται έκπληξη, καθώς συγχωνεύονται συνολικά 1.933 σχολεία, ενώ προκύπτουν 877 νέα, από το σύνολο των 16.000 σχολικών μονάδων. Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 1.523 σχολεία και προκύπτουν 672 νέα σχολεία. Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 410 σχολεία και προκύπτουν 205 νέα συγκροτήματα.

Ποια σχολεία καταργούνται ή συγχωνεύονται:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ;ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ; ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΛΟΪ.ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.
ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Και πρέπει οι γονείς να εξετάζουν τα βιβλία των παιδιών και να συζητάνε μαζί τους να τα αφυπνίζουν να τους λένε την αλήθεια γιατί πάνε να μας τα κάνουν σαν τα μούτρα τους αλλά δεν θα τους περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερα σχολεία στα οποία θα μαθαίνουμε μόνο αλήθειες και επιπλέον και μην αναγκαζόμαστε να μαθαίνουμε πράγματα που είναι αντίθετα από αυτά που πιστεύουμε.Ωστόσο πρέπει να κάνουμε κάτι για να καταργήσουμε την συγχώνευση των σχολείων και να προσπαθήσουμε και να απαιτήσουμε να έχουμε μια σωστή εκπαίδευση.