Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΕΛΗΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Όποιος περίμενε ότι ο Άδωνις στα θέματα παιδείας θα ήταν "ταύρος σε υαλοπωλείο" ας αρκεστεί στην "κότα"!

Όποιος διαβάσει την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την συνάντηση με την Διαμαντοπούλου θα καταλάβει οτι η μανία του για τα θέματα παιδείας περιορίζεται μόνο στην μεσημεριανή του εκπομπή. Όταν βρέθηκε μπροστά στην......
υπουργό ο "ηρωισμός" του πήγε περίπατο και θριάμβευσε για άλλη μία φορά ο... πολιτικός πολιτισμός! Η χαλαρή και ρηχή δήλωση του φανερώνει την πλήρη υποδούλωση του στις " Καρατζαφέριες εξυπνάδες". Το μόνο που σχολίασε ηταν για την σταδιοδρομία της υπουργού λες και αυτό μας νοιάζει! Αλλά για πες μας Άδωνι ποίες είναι οι αλλαγές στην παιδεία που θα την κάνουν πρωθυπουργό. Μήπως θα "βολεύουν" το κατεστημένο ντόπιο και ξένο και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του...και αυτοί θα την κάνουν πρωθυπουργό; Οσο για το οτι δεν θα ξαναεκλεγεί βουλευτής...εννοείς οι αλλαγές θα είναι εις βάρος των Ελλήνων;

'Ικανοποίηση εξέφρασε η Αννα Διαμαντοπούλου και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση για τις αλλαγές στην Παιδεία.

«Υπάρχει παιδεία για αλλαγές στην Παιδεία. Ο διάλογος θα συνεχιστεί. Οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές σε όλους. Απαιτούνται εθνικές λύσεις για την παιδεία, οι οποίες θα πρέπει να αντέχουν στο χρόνο» δήλωσε.

Από τη ΝΔ η Ελίζα Βόζεμπεργκ είπε ότι το κόμμα της λέει «ναι» στο διάλογο, στον οποίο θα συμμετάσχει με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δήλωσε πρόθυμη να συμφωνήσει με τις διατάξεις που είναι προς την ορθή κατεύθυνση, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν γενικόλογες προτάσεις που περιμένουν την εξειδίκευσή τους από το υπουργείο.

Τέλος, δήλωσε επιφυλακτική όσον αφορά στις προτάσεις για αυτοδιοίκηση και χρηματοδότηση των ιδρυμάτων.

Ο Αδ. Γεωργιάδης, εκ μέρους του ΛΑΟΣ, είπε ότι ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συζήτηση που έγινε και χαριτολογώντας τόνισε ότι αν γίνουν οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο δύο πράγματα θα συμβούν: «Ή η Α. Διαμαντοπούλου θα γίνει πρωθυπουργός ή δεν θα ξαναεκλεγεί ούτε βουλευτής».

ΠΗΓΗ:ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ.

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ,ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΟΙ...ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ,ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο...ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!

ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΚΑΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ:

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ...ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ!

ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ "ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ",ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΓΛΕΙΨΕ,ΓΛΕΙΨΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ...ΚΟΚΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ!


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_451.html