Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

300.000 έγγραφα του Wikileaks σε ένα συνοπτικό κείμενο !


Eλεύθερη μετάφραση όλων των πρόσφατων διαβαθμισμένων και μη εκατοντάδων χιλιάδων μυνημάτων του WIKILEAKS σε λίγες γραμμές προς εξοικονόμηση χρόνου.
Διαβάζοντας το πρωτο μύνημα απο τα WIKILEAKS στα...... αγγλικά, το πρώτο πράγμα που …
μου ήρθε στο νού είναι ότι οι αμερικανοί δεν μας τρώνε ούτε καν για πρωινό…μας παίζουν στα δάχτυλα, μας μελετούν, μας διαβάζουν καλυτερα απ’οτι διαβάζουμε ΕΜΕΙΣ τους εαυτούς μας. Προσέξατε πόσο ισχυρή είναι η συνεχής επανάληψη του ΄…for us’ ; ΄…for us’ ΄…for us’ ΄…for us’ ΄…for us’ στα μυνήματα. Εδώ είναι το μυστικό και η ελεύθερη μετάφραση όλων των μυνημάτων μακριά απο συνωμοσίες: η ένωση, η ισχύ, ο κοινός αμερικανικός νούς βρίσκονται στο ΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ κόντρα στο ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ και όλα τα παράγωγά τους:
ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να επιβιώσουμε όλοι σαν αμερικανοί. Σαν διπλωμάτες, σαν κατάσκοποι, σαν στρατιώτες, σαν πολιτικοί, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ είμαστε μια γροθιά και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε προκειμένου να επιβιώσουμε. ΕΣΕΙΣ φαγωθείτε όσο θέλετε, όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά ΓΙΑ ΜΑΣ, και θα ΣΑΣ βοηθήσουμε να φαγωθείτε ακόμα περισσότερο. Διαλείστε την Ευρώπη και τον κόσμο ΣΑΣ μόνοι ΣΑΣ, δεν ΜΑΣ έχετε ανάγκη, αλλά ΕΜΕΙΣ θα είμαστε εκεί για να ΣΑΣ βοηθήσουμε να τον διαλύσετε μια ώρα αρχύτερα.
Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί, Ρώσοι, Εβραίοι, Άραβες, Έλληνες, Τούρκοι, συνεχείστε να αλλησφάζεστε μαζί με τους δορυφόρους ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ και ΣΑΣ βοηθούμε να αλληλοσφάζεστε αποτελεσματικότερα. ΣΑΣ διαβάζουμε σαν ανοιχτά βιβλία πλέον, ζούμε εις βάρος ΣΑΣ γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ενωμένοι ενώ ΕΣΕΙΣ χαρακώνεστε κάθε μέρα. ΕΜΕΙΣ με μια επανάσταση και έναν εμφύλιο ξεμπερδέψαμε στα γρήγορα, ΕΣΕΙΣ μετά από 2 Παγκ. Πολέμους, αμέτρητους εμφύλιους, επαναστάσεις, συμπλοκές και ακόμα να χορτάσετε.
Για ΜΑΣ ο πόλεμος είναι πλέον business, είναι μείωση της ανεργίας ΜΑΣ, είναι πυλώνας της οικονομίας ΜΑΣ, είναι μέρος της ανάπτυξης ΜΑΣ, είναι ο τσαμπουκάς ΜΑΣ….έχουμε κάνει το δολλάριο ΜΑΣ χρυσό και ΣΑΣ το μοσχοπουλάμε γιατί ο πόλεμος ΓΙΑ ΜΑΣ είναι επίδειξη ισχυος, ακόμα και Bin Laden ΣΑΣ φτιάξαμε, πιστοί στις αρχές του καλού marketing . Ο πόλεμος όμως ΓΙΑ ΣΑΣ είναι είναι η διχόνοια ΣΑΣ, η φαγωμάρα ΣΑΣ, η ανοησία ΣΑΣ, δεκάρα τσακιστή δεν βγάζετε, αντίθετα είστε οι καλύτεροι πελάτες ΜΑΣ και ΣΑΣ προσέχουμε….όλα αυτά τα wikileaks δεν είναι παρά η απόδειξη του πόσο ΣΑΣ προσέχουμε για να έχουμε ΕΜΕΙΣ όσο ΕΣΕΙΣ θα τρώγεστε.
Δεν θα ΣΑΣ πάρουμε εμείς από το χέρι να ΣΑΣ δείξουμε το καλό ΣΑΣ, η δικιά ΜΑΣ αγάπη είναι η Αμερική και αυτήν θα πάρουμε απ΄το χέρι να την προσέχουμε ΜΕ ΕΣΑΣ ως παραδείγματα προς αποφυγήν. Αποφασίζουμε να ΣΑΣ προσέχουμε λοιπόν, μην ΜΑΣ ζητάτε και τα ρέστα τώρα που σας δίνουμε και το μυστικό της ευμημερίας ΜΑΣ με τόσα WIKILEAKS.