Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ-ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Anti-ntp:Κρίμα Μακαριστέ Χριστόδουλε σε δολοφόνησαν οι νεοταξίτες αφού σε είχαν δηλητηριάσει ποιος ξέρει με τι...


''Οι ίδιες δυνάμεις που ήθελαν το σχέδιο Ανάν,υποστηρίζουν τώρα και το μνημόνιο΄΄ είπε χτες σε μια αποστροφή του λόγου του ο Σαμαράς.Αν και εννούσε τη Ντορούλα,ουσιαστικά είπε την αλήθεια και για όποιον δεν θυμάται το σχέδιο Ανάν και κυρίως τις επιπτώσεις ας του ανοίξουμε λίγο τα κοιμισμένα ματάκια.
Ποιοί ήταν αυτοί που λυσσαλέα αντιστάθηκαν στο .....

σχέδιο Ανάν;Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος. Ποιός αντιστάθηκε ήπια ακολουθώντας τη θέληση του Κυπριακού λαού;Καραμανλής. Ποιοί ήταν υπέρμαχοι του σχεδίου Α(υ)νάν;Παπανδρέου και Ντόρα. Ας δούμε την εξέλιξη τους.
Παπανδρέου:Πρωθυπουργός(επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειες του). Ντόρα:Ίδρυσε κόμμα και θα γίνει αντιπρόεδρος μελλοντικής κυβέρνησηςΚαραμανλής:Τον πετάξαν σαν σκουπίδι απο πρωθυπουργό φορτώνοντας του σκάνδαλα για τα οποία δεν ήξερε(μόνο που πέφτει η κουζίνα ήξερε σας το διαβεβαιώνω),καθάρισαν την μητέρα του που πήγε απο ''γηρατειά'' και του είπαν να βγάλει το σκασμό μετά τη πρωθυπουργία για να μην καθαρίσου αυτόν και την οικογένεια του(απο τότε ΔΕΝ ξαναμίλησε). Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος:Δυο Πατριώτες με Π Κεφαλαίο.Λίγους μήνες μετά την απόρριψη του σχεδίου,διαγνώστηκε ΄΄καρκίνος΄΄ και πέθαναν με διαφορά ελάχιστων μηνών. Τυχαίο;οχι απλά δε νομίζω αλλά είμαι απολύτως σίγουρος οτι τους έφαγαν στο άψε σβήσε.
Φαντάζομαι μόνο τη σκηνή τώρα και ανατριχιάζω:Να προσπαθεί ο Γιωργάκης να περάσει τα μέτρα και ο Χριστόδουλος να ξεσηκώνει απο άμβωνος τον κόσμο και να κατεβάζει (μια και οι εργατοπατέρες τα έχουν πάρει χοντρά για να κάνουν την πάπια)κάθε μέρα κανα 2-3 εκατομμύρια λαό στους δρόμους. Μετά να σε δω πως θα περάσεις μνημόνιο και κάθε λογής αντιπατριωτικό και αντιλαικό. Ξύπνησες τώρα και κατάλαβες τι παίχτηκε προ ολίγων ετών και οτι όλα είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου; Αντε τώρα ξανακοιμήσου με τον ύπνο της προπαγάνδας τους....
Πηγή 
http://www.pentapostagma.gr
Απόσπασμα από ένα φλογερό κήρυγμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου! Για να μην ξεχνάμε πώς πρέπει να είναι ο λόγος της Ποιμαίνουσας Μητρός Εκκλησίας! 

http://hellasxg.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html