Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Wikileaks και Παγκόσμια διακυβέρνηση.(3 άρθρα)


Anti-ntp:Διαβάστε τα αξίζουν!!!


Άρθρο 1


Το WikiLeaks ανοίγει τις πόρτες στην παγκόσμια διακυβέρνηση;  • Μήπως ζούμε την απόλυτη προπαγάνδα και την προετοιμασία να δεχτούμε με χαρά την παγκόσμια κυβέρνηση;
  • Αποκαλύψεις μέσω διαφημισμένων διαρροών που αποκαθηλώνουν ηγεσίες κρατών

Κι ενώ οι «αποκαλύψεις» από τα έγγραφα που διαρρέει το WikiLeaks συνεχίζονται, εμείς αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε. Μήπως τελικά αυτή η «διαρροή» είναι αρκετά έντεχνη προκειμένου να αποδομήσει το σύνολο των πολιτικών ηγεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, δρώντας ουσιαστικά στην δημιουργία μίας απαίτησης των λαών για γενική αλλαγή; Και μήπως αυτή η γενική αλλαγή σημαίνει την έναρξη αποδοχής μίας παγκόσμιας κυβέρνησης;
Και γιατί αναρωτιόμαστε; Μα, αλήθεια, υπάρχει έστω κι ένας από όλους εσάς που πιστεύει πως θα υπήρχε αυτή η διαρροή εάν κάποιοι πολύ υψηλά ιστάμενοι δεν την ήθελαν; Πόσο δε ....
μάλλον, όταν η δημοσιοποίηση των «αποκαλυπτικών» εγγράφων είχε διαφημιστεί, προετοιμάζοντας ένα αρνητικό κλίμα για τις κυβερνήσεις όλων των κρατών…! Μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν συνέβησαν ατυχήματα, πως δεν μπόρεσαν οι μυστικές υπηρεσίες να κλέψουν ή να εξαφανίσουν όλο αυτό το «αποκαλυπτικό» υλικό; Μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν μπόρεσαν να «κόψουν» την ηλεκτρονική δημοσίευσή τους;
Όποιος πιστεύει πως στα έγγραφα του WikiLeaks βρίσκεται ΟΛΗ η αλήθεια, μάλλον απατάται και συνειδητά ή ασυνείδητα αυταπατάται οικτρά. Μάλλον βλέπουμε την μισή αλήθεια ή μόνο ένα μικρό της μέρος. Το ζητούμενο δεν είναι σε αυτά που μας αποκαλύπτουν, αλλά σε αυτά που συνεχίζουν να μας αποκρύπτουν…
Αποκαλύψεις που ρίχνουν… κυβερνήσεις
Το WikiLeaks αποκάλυψε σωρεία από τηλεγραφήματα των ΗΠΑ στα οποία περιγράφεται μια σειρά από εν δυνάμει εκρηκτικά διπλωματικά επεισόδια σε διάφορες χώρες, μια από τις οποίες είναι και η Τουρκία. 7.918 από αυτά είναι τηλεγραφήματα που στάλθηκαν από την Τουρκία στην Ουάσιγκτον.
Το WikiLeaks άρχισε να δημοσιεύει την Κυριακή τα 251.287 τηλεγραφήματα - από τα οποία τα 15.652 έχουν χαρακτηριστεί ως "απόρρητα" - που στάλθηκαν από 274 αποστολές των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, ακόμα και μετά την ιστοσελίδα του δέχτηκε επίθεση μέσω "άρνησης αναρτήσεων" πριν από την δημοσίευση.
Η αποστολή των περισσότερων από αυτά τα τηλεγραφήματα, η οποία έγινε στα πλαίσια επικοινωνίας μεταξύ διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό και του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του 2007 και του περασμένου Φεβρουαρίου και η αποκάλυψή τους είναι πολύ πιθανό να φέρει σε δύσκολη θέση τόσο την κυβέρνηση των ΗΠΑ όσο και άλλες κυβερνήσεις.
Σε εισαγωγικό κείμενο για τις αποκαλύψεις, το οποίο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του, το WikiLeaks επικρίνει έντονα "τις αντιθέσεις μεταξύ της δημόσιας εικόνας των ΗΠΑ και όσων λέγονται από τους πολιτικούς της πίσω από κλειστές πόρτες".
"Τα τηλεγραφήματα", σύμφωνα με το ίδιο κείμενο του WikiLeaks, δείχνουν την έκταση της κατασκοπευτικής δραστηριότητας των ΗΠΑ εις βάρος των "συμμάχων" τους και των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και το πόσο εθελοτυφλούν όσον αφορά τη διαφθορά και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα "κράτη-πελάτες" τους. Δείχνουν επίσης παρασκηνιακές συμφωνίες με δήθεν ουδέτερες χώρες, τον ρόλο των λόμπι στην άσκηση πίεσης προς όφελος αμερικανικών εταιρειών, καθώς και τα μέτρα που λαμβάνουν διπλωμάτες των ΗΠΑ για την προώθηση όσων έχουν πρόσβαση σε αυτές".
Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε τις διαρροές ως "απερίσκεπτες και επικίνδυνες".
Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά από τα πιο αρνητικά σχόλια για ηγέτες από όλο τον κόσμο που περιέχονται στα τηλεγραφήματα:
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτηρίζεται ως "ρηχός, ματαιόδοξος και αναποτελεσματικός ως σύγχρονος Ευρωπαίος ηγέτης", του οποίου τα "συχνά ξενύχτια και η αδυναμία του στα έξαλλα πάρτι οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν ξεκουράζεται επαρκώς".Η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ "αποφεύγει να ρισκάρει και σπάνια είναι δημιουργική".Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ παρομοιάζεται με τον Χίτλερ.Για τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται ότι κυβερνά με "μια συμμορία ανίκανων συμβούλων".Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ιλ είναι ένας "πλαδαρός γέρος" που πάσχει από "ψυχοσωματικά τραύματα".Τον Αφγανό πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι "χαρακτηρίζει η παράνοια" και "είναι εξαιρετικά αδύναμος άνθρωπος που δεν ακούει την αλήθεια, αλλά αντίθετα εύκολα επηρεάζεται από οποιονδήποτε σπεύδει να του αναφέρει ακόμη και τις πιο απίστευτες ιστορίες ή μηχανορραφίες εναντίον του".Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είναι "αρχηγός στο ρώσικο κοπάδι σκύλων", ενώ ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι "άβουλος και διστακτικός» και «παίζει τον ρόλο του Ρόμπιν πλάι στον Πούτιν-Μπάτμαν".Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι είναι "ψώνιο" και "συνοδεύεται από μια ηδονική ξανθιά Ουκρανή νοσοκόμα".Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί "φοράει μια μάσκα υπερευαίσθητου και αυταρχικού συγχρόνως" αλλά στην πραγματικότητα είναι "ένας γυμνός αυτοκράτορας".


"Ύποπτη η δημοσιοποίηση των εγγράφων", λέει ο Ερντογάν
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης "Κεμάλ Ατατούρκ" λίγο πριν αναχωρήσει για την Λιβύη σήμερα το πρωί, ο Τούρκος πρωθυπουργός χαρακτήρισε την ιστοσελίδα του WikiLeaks ως "ύποπτη και αμφίβολης αξιοπιστίας".
"Μόλις Wikileaks δημοσιεύσει τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, τότε θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τη σοβαρότητα των εγγράφων αυτών", δήλωσε ο Ερντογάν. "Θα προβούμε σε δηλώσεις αφού αξιολογηθούν τα έγγραφα", πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στη Λιβύη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι θα παραστεί στην 3η Διάσκεψη Κορυφής ΕΕ-Αφρικής, ως επίτιμος προσκεκλημένος του ηγέτη της Μουαμάρ Καντάφι και θα παραλάβει βραβείο το οποίο θα του απονείμει η Διεθνής Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
"Η πρόσκλησή μου ως "επίτιμου προσκεκλημένου" στην Σύνοδο Κορυφής είναι μια καλή ένδειξη για την άνοδο της Τουρκίας όχι μόνο ως περιφερειακής δύναμης, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο" υπογράμμισε ο Ερντογάν.
Καταδικάζει ο Λευκός Οίκος τη δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων από το Wikileaks
Αμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου για τη δημοσιοποίηση των δεκάδων χιλιάδων απόρρητων εγγράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από την ιστοσελίδα Wikileaks. «Τέτοιου είδους αποκαλύψεις θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των διπλωματών μας» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Στην μεγαλύτερη διαρροή μυστικών πληροφοριών που έχει γίνει ποτέ, αποκαλύφθηκαν δεδομένα για τη διεθνή τρομοκρατία, τη διασπορά πυρηνικών όπλων και τις δράσεις ξένων ηγετών. Οι πληροφορίες προέρχονται από τις πρεσβείες των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.
Ο Λευκός Οίκος στην ανακοίνωσή του τονίζει πως «τέτοιου είδους αποκαλύψεις θέτουν σε κίνδυνο τους διπλωμάτες μας, το προσωπικό των υπηρεσιών πληροφοριών και ανθρώπους σε όλον τον κόσμο που βοηθούν τις ΗΠΑ στην πρόωθηση της Δημοκρατίας και της διαφανούς διακυβέρνησης».
Την ίδια στιγμή, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ξεκινούν προσπάθεια περιορισμού της ζημιάς που προκάλεσε στις διεθνείς σχέσεις των ΗΠΑ το περιεχόμενο των εγγράφων, καθώς όπως αποκαλύφθηκε οι διπλωμάτες συγκεντρώνουν πληροφορίες εκτός αυτών που θεωρούνται μέσα στις κλασικές αρμοδιότητές τους.
Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Π.Τζ.Κρόουλι δήλωσε: «Οι διπλωμάτες μας είναι απλά αυτό, διπλωμάτες. Συγκεντρώνουν πληροφορίες που καθορίζουν την πολιτική μας και τις ενέργειές μας. Αυτό είναι το έργο των διπλωματών, τόσο των δικών μας όσο και όλων των χωρών, εδώ και εκατοντάδες χρόνια».
Σχετικά, στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου επισημαίνεται: «Από τη φύση τους τέτοιου είδους πληροφορίες προς την Ουάσινγκτον είναι πολλές φορές ατελείς. Δεν εκφράζουν απαραίτητα, ούτε καθορίζουν πάντα την πολιτική των ΗΠΑ».Άρθρο 2

Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης!"αποδόμηση δεν είναι το να αποσυναρμολογήσεις τη δομή ενός κειμένου, αλλά μία υπόδειξη ότι το ίδιο το κείμενο έχει αποσυναρμολογήσει τον εαυτό του. Αυτό που φαίνεται ως η συμπαγής του βάση δεν είναι βράχος, αλλά αέρας"J. Hillis Miller
Ξαφνικά και σχεδόν απο το πουθενά ένας μυστήριος Αυστραλός κατασκευάζει μια ιστοσελίδα και βγάζει στην δημοσιότητα 700.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ.Σήμερα λίγους μήνες μετά προαναγγέλλεται ένας δεύτερος σεισμός οκτώ μάλιστα φορές ισχυρότερος απο τον πρώτο.Όπως έγραψε
χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό " Έθνος" :

"Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη εκατοντάδων χιλιάδων άκρως απόρρητων εγγράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία είχαν κλαπεί και είχαν αποσταλεί στην...

ιστοσελίδα Wikileaks, η οποία με τη σειρά της τα μοιράστηκε με τις εφημερίδες New York Times και Guardian και το περιοδικό Der Spiegel. Το Wikileaks ιδρύθηκε από τον Αυστραλό Τζούλιαν Ασάντζ, τον οποίο οι Αμερικανοί χαρακτηρίζουν «επικίνδυνο χάκερ».Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή στους πρέσβεις στις χώρες οι οποίες θα επηρεαστούν να ενημερώσουν τις κυβερνήσεις τους. Αρμόδιοι στην Ουάσιγκτον και την Αθήνα επιβεβαίωσαν σε συνομιλίες τους με το «Εθνος της Κυριακής» ότι αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας επισκέφθηκε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ενημέρωσε για το θέμα τον πρέσβη Χρήστο Παναγόπουλο, που θεωρείται ο πιο στενός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα που εκλάπησαν είναι της περιόδου 2006-2009. Αφορούν τηλεγραφήματα που εστάλησαν από όλες τις πρεσβείες του εξωτερικού προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τις απαντήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και καλύπτουν όλα τα διεθνή προβλήματα."
Με δυό λόγια το Wikileaks , για λόγους που θα εξετάσουμε πιο κάτω , άνοιξε το καπάκι του βόθρου και η μπόχα της μυστικής και υπόγειας διπλωματίας θα ξεχυθεί παντού.
Ήδη απο την πρώτη φορά , η έκπληξη του κόσμου δεν προήλθε τόσο απο το περιεχόμενο των δημοσιευμένων "απορρήτων" εγγράφων, αφού σχεδόν οι πάντες έχουν αντιληφθεί την "ηθική" και τους τρόπους εφαρμογής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων " δια της "Pax Americana", όσο απο αυτό καθ΄αυτό το γεγονός της "διαρροής" τόσο πολλών και σημαντικών για την ...εικόνα της Αμερικής "μυστικών".

Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας μυστηριώσης "ακτιβιστής" απέκτησε ξαφνικά τέτοια ισχύ ώστε να γκρεμίσει όλο το σύστημα ασφαλείας των ΗΠΑ και να προσπεράσει την πολυεπίπεδη και πολύμορφη δραστηριότητα των αμερικανικών μυστικών αλλά και "φανερών" υπηρεσιών.
Είναι προφανές ότι στην περίπτωση της αποκαλυπτικής δράσης της wikileaks ισχύει αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός ότι δηλαδή "κάποιο λάκκο έχει η φάβα".
Για να μπορέσουμε να κατέβουμε στον "λάκκο της φάβας" και να δούμε τι βρίσκεται στον πυθμένα της , αναγκαστικά θα πρέπει να δούμε ορισμένα δεδομένα.
1ο Δεδομένο:
Το πλήγμα που δέχτηκαν οι ΗΠΑ με το πρώτο κύμα αποκαλύψεων απο την wikileaks ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο και σίγουρα απείρως μικρότερο απο αυτό που έρχεται.
Το state derartment έχει ομολογήσει ότι οι συνέπειες των επερχόμενων αποκαλύψεων θα συνταράξουν τα θεμέλια της Αμερικανικής διπλωματίας (μυστικής και φανερής) , η οποία ως γνωστό είναι ο ένας απο τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η πλανηταρχική ισχύς της Αμερικής.

Ο πρώτος πυλώνας, δηλαδή η στρατιωτική ισχύς και παρουσία της Pax Americana στα "απελευθερωθέντα" κράτη του Ιράκ και του Αφγανιστάν, που εν πολλοίς σηματοδοτούσε και τον ρόλο των ΗΠΑ σε διεθνείς ή "ημιδιεθνείς" οργανισμούς και συμμαχίες , όπως ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, με το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων του Wikileaks απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες ρωγμές απο εκείνες που είχε προκαλέσει η δημοσιοποίηση δεκάδων videos με τα αισχρά και απάνθρωπα βασανιστήρια που υπέστησαν οι φυλακισμένοι του Γκουαντανάμο ή με την απάνθρωπη δράση τόσο του Αμερικανικού στρατού όσο και της ιδιωτικής εταιρείας "ασφαλείας" Blackwaters στο Ιρακ.

2ο Δεδομένο:
Είναι πλέον γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη μπεί στον δεύτερο και χειρότερο κύκλο της οικονομικής κρίσης που σκηνοθέτησαν και πυροδότησαν οι Lechman Brothers, η Goldman Sachs και οι υπόλοιποι τραπεζοπιστωτικοί δορυφόροι του παγκόσμιου κεφαλαίου.Το ότι οι σχεδόν όλοι οι "πυροκροτητές" της έκρηξης αυτής της παγκόσμιας οικονομικής τρομοκρατίας εναντίον των λαών, διότι περί αυτού πρόκειται και όχι περί απλής κρίσης οικονομικού χαρακτήρα,είναι Εβραϊκών συμφερόντων μπορεί να έχει κάποια σημειολογική αξία , όμως αυτό που είναι σημαντικώτερο επι του παρόντος είναι το τι παρήγαγε σε πολιτικό επίπεδο αυτή η οικονομική τρομοκρατία.
Η ψευδαίσθηση της κοινωνικής ομαλότητας και της πλανηταρχικής αυτάρκειας που είχε καλλιεργηθεί στον Αμερικανικό λαό ήδη απο την εποχή του "New Deal" και η οποία γιγαντώθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, γκρεμίστηκε σαν χαρτινος πύργος με την οικονομική κρίση.Τα εκατομμύρια των ανέργων και νεοπτώχων της Αμερικανικής κοινωνίας δεν εμπιστεύονται πλέον το παραδοσιακό διπολικό πολιτικό τους σύστημα και είναι έτοιμα να εμπιστευθούν οποιονδήποτε "φακίρη" τους υποσχεθεί ασφάλεια και ένα "New - new deal".

3ο Δεδομένο:
Μετά το δεύτερο πλήγμα αποκαλύψεων το οποίο όπως είπαμε θα "πληγώσει" σοβαρά τον δεύτερο πυλώνα της αμερικανικής πλανηταρχίας , η Αμερική κινδυνεύει σοβαρά να απωλέσει τον ρόλο του διαχειριστή της "Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων".Με απλά λόγια , η απαξίωση της ισχύος των ΗΠΑ που άρχισε με την εκρηξη της αμερικανικής τραπεζοπιστωτικής φούσκας, επεκτείνεται σήμερα με την σκηνοθετημένη ρηγμάτωση των δύο βασικών πυλώνων της Pax Americana, δηλαδή της στρατιωτικής ισχύος και της διεθνούς πολιτικής επιρροής που πραγματοποιείται μέσω της μυστικής και φανερής διπλωματίας.
Στο άμεσο μέλλον οι ΗΠΑ θα βρεθούν μόνες, χωρίς στρατιωτικούς συμμάχους αφού κανείς ς δεν θα θέλει να είναι δίπλα σε ένα ψωριασμένο λιοντάρι και δίχως τους "εθνικούς εταίρους" οι οποίοι θα προσπαθούν να σκεπάσουν τα αίσχη της μυστικής διπλωματίας που ήταν και ο συνεκτικός δεσμός τους με την "μαμά- Αμερική".

Συμπερασμα
Αν λοιπόν οι ρηγματώσεις των δύο πυλώνων που αναφέραμε μεγαλώσουν ,πράγμα που κατα τα φαινόμενα θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, τότε το κενό αυτής της "πλανητικής εξουσίας" κατά πάσα βεβαιότητα θα καλυφθεί απο μια "παγκόσμια κυβέρνηση" , για την οποία εξ΄άλλου μιλούν διαρκώς τον τελευταίο καιρό, όλοι σχεδόν οι μέχρι σήμερα "εταιροι" της καταρρέουσας υπερδύναμης ,προεξάρχοντος βεβαίως του δικού μας αμερικανοθρεμένου πρωθυπουργού.
Αύριο όλοι αυτοί που μέχρι τώρα λιβανίζουν τον "προκαθήμενο" στο Αμερικανικό καπιτώλιο, θα του γυρίσουν την πλάτη και θα καταγγέλλουν με την γνωστή σε όλους μας υποκρισία, την ανηθικότητα της μυστικής διπλωματίας στην οποία φυσικά μέχρι χθές συμμετείχαν ως "σημαντικοί εταίροι".
Οι χρεοκοπίες αρχικά των κρατών του Ευρωπαϊκού νότου καθώς επίσης και η αποδυνάμωση του ήδη αμφιλεγόμενου ατλαντικού προστατευτισμού θα είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα κατακερματίσει το πολιτικό σύστημα και θα δημιουργήσει την πλαστή ανάγκη της ανάδειξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο νέος ολοκληρωτισμός βρίσκεται ante portas και οι λαοί παιδαγωγημένοι στα νανουριστικά δόγματα της "Νέας Εποχής" δεν θα έχουν αναπτύξει εκείνες τις αντιστάσεις που θα ανέκοπταν αυτή την ζοφερή προοπτική.
Υπό τις παρούσες συνθήκες , το wikileaks δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας χρήσιμος και έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος , ο οποίος στερούμενος πολιτικών κατευθύνσεων και ιδεολογίας εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αναδυόμενου νέου ολοκληρωτισμού που θα εφαρμοστεί άριστα με μία "παγκόσμια κυβέρνηση".
Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο καπιταλισμός έτσι κι αλλιώς θα εμφάνιζε τέτοιου είδους "αυτοάνοσες" ασθένειες και έτσι πιο "ευάλλωτος¨ θα είναι εύκολο να χτυπηθεί απο τα "αριστερά".Με αυτή την θεωρία θα συμφωνούσαμε αν ο περιγραφόμενος υπο αυτών "αριστερός αντίπαλος" υπήρχε σαν αυτόνομη και αποστειρωμένη απο τις "καπιταλιστικές ασθένειες" και άν το σημερινό σύστημα έπνεε τα λοίσθια.Δυστυχώς όμως ούτε ο καπιταλισμός είναι ετοιμοθάνατος , απλώς μεταλλάσσει την μορφή του σε μια ακόμη χειρότερη, ούτε φυσικά η "αριστερά" έμεινε απρόσβλητη τόσο απο τις δικές της "παιδικές ασθένειες" όσο και πο τις μεταλλάξεις που τις προκάλεσε η ενεργός συμμετοχή της στο καπιταλιστικό σύστημα.
Αυτό που μένει τελικά στους λαούς είναι να αντισταθούν κατ΄αρχάς πνευματικά στην αποδοχή της νεοεποχήτικης κοσμοαντίληψης και να υπερασπισθούν τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που είναι και ο κύριος στόχος της "Νέας -νέας Τάξης Πραγμάτων".

Άλλος ένας τρόπος αντίστασης σε αυτήν την επερχόμενη παγκόσμια λαίλαπα, είναι η καλλιέργεια του πατριωτισμού και η δημιουργία πατριωτικών κινημάτων τα οποία θα ανακόψουν την σχεδιασμένη αποεθνικοποίηση των κρατών και κατ΄επέκταση την ανάδυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία δεν θα βασίζεται ασφαλώς σε κάποιου είδους διεθνισμό, αλλά στην επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας.Μιας δικτατορίας η οποία θα "συγκολήσει" δια της βίας όλους τους λαούς μιας και θα τους έχει δέσει πισθάγκωνα μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Αυτό που άλλοι το θεωρούν ως προοπτική μιας παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας , θα είναι στην πραγματικότητα η ειρήνη και η ευημερία μιας παγκόσμιας φυλακής οι κρατούμενοι της οποίας αναγκαστικά θα κάθονται ήσυχοι και θα είναι ευχαριστημένοι με το "συσσίτιο" που θα τους προσφέρουν.

Άρθρο 3
Μέσα στα 250.000 έγγραφα που από ότι φαίνεται θα διαρεύσουν πλήρως από την wikileak, θα έχει και πολύ "υλικό" που αφορά τα εθνικά μας θέματα και τις απόψεις  πολλών μεγαλοπατριωτών, που γενικά υπογράφουν αλλά όχι επειδή το ήθελαν, αλλά επειδή δεν γινότανε αλλιώς.
Σαν να μας έλεγε δηλαδή ο Λεωνίδας, πρόδωσα την Ελλάδα στις Θερμοπύλες γιατί δεν γινότανε αλλιώς.
Στις Η.Π.Α. εντωμεταξύ ανακοινώθηκε ότι η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε εγγράφου αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Από πολλά χρόνια ωστόσο γνωρίζουμε, ότι η νέα τάξη, πάντα βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των τσιρακιών της. Τώρα μάλιστα που θέλει να καταρεύσει το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, για να φέρει την παγκόσμια χούντα, θα ξεμπροστιάσει τους πάντες.
Έρχεται πολύ πράμα........ Τρέμετε λαμόγια.