Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ


Είναι πλέον καιρός να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας!
Για να σώσουμε την πατρίδα μας από τα δεινά που της ετοιμάζουν προδότες μεταμφιεσμένοι με το....

μανδύα των φιλοπάτριδων πολιτικών . Αν δε δραστηριοποιηθούμε ΤΩΡΑ, σύντομα θα είναι πολύ αργά. Ένα Έθνος χάνεται, όχι όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν χάνεται η γλώσσα του,ξεχνιέται η ιστορία του και χαλαρώνει η συνοχή και η εθνική συνείδησή του. Και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την πατρίδα μας. Το σχέδιο είναι απλό: Να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, να σβήσουμε τη γλώσσα μας και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ό,τι «Εθνικό», ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζουν η Ελλάδα να υφίσταται το μεγαλύτερο παγκόσμιο διασυρμό στην ιστορία της. Με καλά προμελετημένες και προσεκτικά σχεδιασμένες τακτικές έφεραν την ελληνική κοινωνία σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και αποβλάκωσης. Μας κατάντησαν από ανθρώπους με στόχους και όνειρα στη γενιά των 700 ευρώ (τώρα 560 Ευρώ), της κλειδαρότρυπας και του φραπέ. Κι αυτό βέβαια γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες ανοίξαμε και αφήσαμε τελείως αφύλαχτα τα σύνορα του εγκεφάλου μας, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες χρόνια τώρα σαμποτάρουμε την κριτική μας σκέψη και κλείνουμε μάτια κι αυτιά μπροστά στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της χώρας μας και προτιμάμε να απασχολούμε το μυαλό μας μόνο με ευτελή γεγονότα και δραστηριότητες. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή κι ακόμα και τώρα εθελοτυφλούμε. Νομίζουμε ότι το καράβι βουλιάζει και αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι το καράβι έχει ΗΔΗ βουλιάξει.
Ας ενωθούμε όλοι οι Έλληνες εναντίον όλων αυτών που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Οικονομικό πόλεμο αυτοί, θα τους τρελάνουμε εμείς με νίκη στις εκλογές. Η πρώτη αλλαγή που θα επιφέρει η νέα κυβέρνηση είναι:ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ! Να τους βάλουμε ΟΛΟΥΣ μέσα!

Αναζητούμε μορφωμένους Έλληνες με γνώσεις σε βασικής σημασίας τομείς. Ψάχνουμε τίμιους δικηγόρους, τίμιους οικονομολόγους, τίμιους γιατρούς και ανθρώπους που έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, συνταγματολόγους και οποιοσδήποτε άλλος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει.
Το νέο κόμμα αυτό θα έχει ως αρχές την πρόοδο της πατρίδας και την ευημερία του Ελληνικού λαού. Όλοι οι πολίτες θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος, θα καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και κανένα αδίκημα δε θα παραγράφεται. Θα ξεκινήσει έρευνα από την χρονική περίοδο της μεταπολίτευσης και μετά ώστε να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που καταχράστηκαν το δημόσιο πλούτο. Και να είστε βέβαιοι ότι θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούμε τον τόπο μας, σεβόμαστε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις αξίες και τα έθιμά μας. Δεν είμαστε κάποιοι «πολιτικοί» που θέλουμε απλά να ιδρύσουμε νέο κόμμα. Είμαστε μορφωμένοι Έλληνες που θέλουμε να εργαστούμε σκληρά (χωρίς σκοπιμότητες, «χορηγίες», μίζες, ρουσφέτια και φακελάκια) για το καλό πατρίδας μας και του ελληνικού λαού. Έχουμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου και είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Είναι βέβαιο ότι μία τέτοια κίνηση δε θα είναι δημοφιλή. Πολλοί θα την κατακρίνουν και πολλοί θα τη χλευάσουν. Επίσης είναι βέβαιο ότι πολλοί θα τη θάψουν ώστε να μη γίνει γνωστή. Όλοι εμείς όμως πρέπει να αντισταθούμε και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ακουστεί η νέα ιδέα μας. Να μαθευτεί από όλους τους Έλληνες, ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν να σώσουν την Πατρίδα μας.

Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε φασίστας, ούτε ακροδεξιός, ούτε τίποτα.
Ένας απλός πολίτης είμαι που αγαπώ τον τόπο μου και είμαι περήφανος που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ!
Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε με αυτή την ιδέα ή ακόμα και να γίνετε μέλη του νέου κόμματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο:neokommatora@gmail.com
BLOG: http://neokommatora.blogspot.com