Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτο ΘΡΑΣΟΣ Ροντούλη(ΛΑΟΣ) (Οι αρχικολοτούμπες)ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ",ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!....

ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ.....

.. ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ":

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:
Το λογότυπο του Συνδυασμού του «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» παρουσίασε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Αστέριος Ροντούλης, στο οποίο κυριαρχεί η φιγούρα ενός ανθρώπου που συμβολικά σπάει τα δεσμά του.
Αναλυτικά παρουσιάζοντας το λογότυπο ανέφερε:
«Με υπερηφάνεια και σεμνότητα παρουσιάζουμε σήμερα στους Θεσσαλούς πολίτες το σύμβολο και το λογότυπο του Περιφερειακού μας Συνδυασμού. Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να τα αιτιολογήσουμε, προκειμένου να στείλουμε και τα κατάλληλα μηνύματα στον κόσμο της Θεσσαλίας.
Έτσι, η επωνυμία του Συνδυασμού είναι «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» για τους εξής τρεις λόγους:

Πρώτον, η επιδίωξη της ελευθερίας ανέκαθεν χαρακτήριζε τον ελληνισμό, αποτελώντας μια διαχρονική του σταθερά. Εξάλλου, το ελληνικό έθνος στο διάβα της Ιστορίας του έχυσε ποταμούς αίματος για την κατοχύρωση της Ελευθερίας και για τη θεμελίωση της Ανεξαρτησίας. Αποτίσουμε, λοιπόν, φόρο τιμής στους αγωνιστές του έθνους, που έδωσαν τα πάντα για την ελευθερία των ελληνικών γενεών.

Δεύτερον, η χρησιμοποίηση του όρου «Ελευθερία» σηματοδοτεί τη σημερινή πολιτική επιδίωξη όλων των Ελλήνων, που είναι η «απελευθέρωση» από τα δεσμά της περιβόητης τρόικας. Η ρήση του κ. Παπανδρέου ότι «η εθνική μας ανεξαρτησία έχει περιοριστεί» πλήγωσε βαθύτατα τον ελληνικό λαό και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τον αγώνα για τη θραύση των δεσμών, που εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας επέβαλαν στο λαό μας.

Τρίτον, με τη χρησιμοποίηση του όρου «Ελευθερία» απευθυνόμαστε στους Θεσσαλούς πολίτες, για να τους ζητήσουμε να ψηφίσουν ελεύθερα, χωρίς κομματικά δεσμά, στερεότυπα και προκαταλήψεις του παρελθόντος, έτσι ώστε όλοι μαζί να διανοίξουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τη Θεσσαλία. Αυτό συμβολίζει η εικόνα της θραύσης των δεσμών, που υπάρχει στο σήμα του συνδυασμού. Επιπροσθέτως, πρέπει να παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το ακρωνύμιο, που δημιουργείται από τα αρχικά γράμματα τον λέξεων «Ελεύθεροι Θεσσαλοί»: ΕΛ.ΘΕ. Με το σχηματισθέν αυτό ακρωνύμιο θέλουμε να μεταδώσουμε στους πολίτες το μήνυμα της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Με άλλα λόγια, καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να καταδικάσουν το εξουσιαστικό δίπολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. που οδήγησε τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα. Η ψήφος των πολιτών θα τους κάψει, ενώ η αποχή θα τους ευνοήσει. Καλούμε τον πολίτη λοιπόν να προσέλθει, για να εκφραστεί με μια συνειδητή αντικαθεστωτική ψήφο.

Αναμένουμε να προκύψει μέσα από την εκλογική διαδικασία μια πραγματική Θεσσαλική επανάσταση. Μια ειρηνική Θεσσαλική επανάσταση της κάλπης, που θα αποτελέσει τον προπομπό ευρύτερων ανατροπών και ανακατατάξεων στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ο λαός έχει μια μοναδική ευκαιρία να στηλιτεύσει πολιτικές και συμπεριφορές που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, στη φτώχεια και στην ανεργία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα χάσει και αυτή την ευκαιρία».

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ!ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ!ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ!
ΡΕ ΛΑΟΠΛΑΝΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΤΡΟΙΚΑ" ΤΟΝ ΜΑΙΟ;;;
ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ...ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ;
ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ;!

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ;ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ;
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Λαος ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ;
Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ "ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ";
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ:ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ:ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ!
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ Λαος,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ,ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣΤΕΡΙΕ:ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ"!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:
Εκτός από αρπάχτρα ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ είναι και o μέγας…. αρχηγός των..λαοπλάνων.
ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ:ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ...ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/09/blog-post_1585.html