Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΓΑΠ: Ο τύπος που σπάει... καρύδια


Τον αράπη, τον ασυνείδητο, τον χαζό, τον προδότη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...

Η παροιμία αυτή πάει κουστούμι στον κ. Γ. Παπανδρέου, τον πρωθυπουργό της καταστροφής. Εδώ η Ελλάδα καίγεται, εξαιτίας του κυρίως, και αυτός ξανά έφυγε για διακοπές. Αυτή την φορά πήγε στην Πάρο στο νησί του φίλου του Γιάννη Ραγκούση...

Ο ΓΑΠ μόλις επέστρεψε από τα Χανιά, όπου ξόδευε ημερησίως όσο είναι οι αποδοχές τριών συνταξιούχων το μήνα, παρά την κατακραυγή πήρε την σύζυγο του, τα θαλάσσια αξεσουάρ, το καπελάκι, το κουβαδάκι του και πήγε σε άλλη παραλία.

Με άλλα λόγια το ελληνοαμερικανάκι μας προκαλεί, μας εμπαίζει, μας βγάζει την γλώσσα.

Εδώ που τα λέμε καλά μας κάνει, αφού αυτός μας κατέστρεψε και εμείς τον ξαναστείλαμε στην Βουλή με πλούσιες απολαβές και βουλευτική ασυλία.


Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που ο κύριος Γιωργάκης μας γράφει όπου δεν πιάνει μελάνι και όχι μόνο εμάς αλλά και την δικαιοσύνη. Έφυγε επιδεικτικά για νέες διακοπές την ώρα που ο οικονομικός εισαγγελέας κος Πεπόνης έστελνε στην Βουλή αίτημα για άρση της ασυλία του κ. Γ. Παπανδρέου προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας ή ως ύποπτος.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι βέβαιος ότι η Βουλή δεν θα ψηφίσει άρση της ασυλίας του και ουδέποτε θα βρεθεί στην θέση του κατηγορουμένου.

Γιατί να σταματήσει τις μόνιμες διακοπές του; Επειδή πεινάνε οι Έλληνες; Σκασίλα του. Επειδή αυτοκτονούν εξαιτίας του συμπολίτες μας; Σκασίλα του. Επειδή τον καλεί η δικαιοσύνη; Σκασίλα του.

Αυτός στο κανό του και εμείς στο κουπί του.

Φταίμε και εμείς, ρε παιδιά....
spirospero

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τον εστειλαν οι πολιτες παλι στην βουλη.....
Παιζει να τον .... εβαλαν..... καταλαβαινεις πιστευω...

Ανώνυμος είπε...

Προφανως προσπαθει να χαρει τις διακοπες του, να χορτασει τη θαλασσα που τοσο αγαπαει, το κυμα, την αμμουδια και τον ηλιο που παιζεται απο χρονου να τον βλεπει ριγε μεσα απο καγγελα. Ποιος ξερει του χρονου...