Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Κώστας Βουτσάς: «Κίναιδοι οι πολιτικοί μας που πρόδωσαν την Ελλάδα»


«Κεραυνούς» κατά των κομμάτων και των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών εξαπολύει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος χαρακτηρίζει «προδότες» και «κίναιδους» τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της χώρας!

O μεγάλος μας ηθοποιός μιλά στο Prismanews.gr και στον Γιώργο Λαμπράκη για την κρίση, το θέατρο, την...
τηλεόραση και τη νέα γενιά, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τα κακώς κείμενα της σημερινής ζοφερής πραγματικότητας.

Ειδικότερα, ο Κώστας Βουτσάς κατακρίνει τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι έχουν προδώσει την πατρίδα μας και έχουν οδηγήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στην εξαθλίωση.

Ιδιαίτερα επικριτικός είναι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Θεόδωρο Πάγκαλο, ενώ ρίχνει τα βέλη του και στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ…

Μιλά για την δύσκολη μεταπολεμική και μετεμφυλιακή περίοδο που έζησε η χώρα μας και την συγκρίνει με την σημερινή εποχή, ενώ υποστηρίζει ότι όσοι νέοι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι και να κάνουν το παν για να διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Τέλος, χαρακτηρίζει χρεοκοπημένη την τηλεόραση ενώ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ηθοποιοί, αλλά και στα υπέρογκα ποσά που οφείλουν τα μεγάλα κανάλια από τις προβολές των ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη γράφεται κύναιδος, ο έχων την αιδώ κυνός - κίναιδος την έχει το άθλιο λεξικό των Windows και νισάφι πια τα αγράμματα Μπαμπινιωτάκια που το μετάφρασαν

ΓΙΩΡΓΟΣ Τ. είπε...

Νομίζω φίλε μου ότι κίναιδος δεν είναι ο έχων την αιδώ κυνός, αλλά αυτός που 'κινεί την αιδώ'. Και είναι πολύ πιο λογικό αυτό σε σχέση με τη σημασία της λέξης, που σημαίνει 'ενεργός σεξουαλικά ομοφυλόφιλος'. Διότι οι κύνες, δηλαδή οι σκύλοι δεν παρουσιάζουν γενικά ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ οι ομοφυλόφιλοι κινούν την αιδώ, όση τέλος πάντον έχει μείνει σήμερα, που έχουμε γεμίσει 'αναιδείς'. Συνεπώς 'κίναιδος' και όχι 'κύναιδος'.

Ανώνυμος είπε...

To an einai kinadoi i kunaidoi den exei kamia simasia giati o kathenas einai eleftheros na kanei o,ti thelei sto krevati tou kai as min asxoleitai kaneis me ta prosopika ton allon, oute kai ton politikon, giati exei paraginei to prama.Pantos o Voutsas paramenei enas apo tous agapimenous mou ithopoious kai tha parameinei mexri to telos.