Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Αθάνατο" κράτος. Επίσημα, οι ψηφοφόροι ξεπερνούν το σύνολο του λαού!


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).

Σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ...
ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.

Τι παρατηρούμε λοιπόν από τα επίσημα στοιχεία του κράτους – τραγέλαφος; Παρατηρούμε το πραγματικά απίστευτο…. για την ανθρώπινη παγκόσμια λογική, ότι το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους!!!!!! (9.952.570 - 9.903.268 = 49.302).

Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο ανήλικοι δεν υπάρχουν. Είναι απλά φαντάσματα.

Τι συμβαίνει εδώ; 1) Δεν υπάρχουν ανήλικοι σ΄ αυτό το κράτος; 2) Ψηφίζουν άτομα που δεν είναι Έλληνες πολίτες; 3) Η ΕΛΣΤΑΤ δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν έκανε καλά την απογραφή; 4) Δεν έχει γίνει διαγραφή των πεθαμένων από τους εκλογικούς καταλόγους, εδώ και έναν αιώνα; Αν ισχύει το τελευταίο πως μπορούμε να μιλάμε για αποχή από τις εκλογές; Αν ισχύει το τελευταίο, μάλλον η συμμετοχή στις κάλπες ξεπερνά το 90%.

Ας βρεθεί επιτέλους κάποιος υπεύθυνος σ’ αυτό το κράτος να απαντήσει στο λαό τι συμβαίνει;

Που είναι τα παιδιά του σ’ αυτό το κράτος, αφού το σύνολο του λαού υπολείπεται των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους;

Ακόμα πιστεύει στα σοβαρά έστω και ένας πολίτης της χώρας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που δεν ξέρει τι του γίνεται;

Πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η χώρα της πολιτειακής ανωμαλίας

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι: Κάτι σας ιερές αγελάδες. Μπορεί να σπάμε τα μούτρα μας οι ιδιώτες αλλά αυτοί είναι στο απυρόβλητο.

Δεν πάει κανένας επιστημονικά άχρηστος στο σπίτι του! Θα τον πληρώνουμε μια ζωή!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση ρε σεις παιδιά... οι Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού απογράφονται στην Ελλάδα??? -ΟΧΙ-
... δικαίωμα ψήφου έχουν πάντως!

1+1=2

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μαλακα ελληνα ιδιωτικε αν πιστευεις πως το προβλημα μας ειναι οι δημοσιοι εισαι εγκεφαλικα νεκρος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:30, είσαι σκέτο ζώο.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

με τα μέσα που έχουν, τεχνολογία κλπ, εύκολα σήμερα μπορείς να " μαγειρέψεις" τα αποτελέσματα των εκλογών προς συμφέρων ισχυρών πολιτικών, προέδρων των κομμάτων που θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί, βουλευτές. νομίζω ότι ο Παπανδρέου (ο εκλεκτός των αμερικανών), με αυτά που έκανε στη χώρα, πήρε λίγους ψήφους στην Αχαία και όχι αυτά που λένε και έτσι μπερδεύονται όλοι που "μαγειρεύουν" τα αποτελέσματα.

ΒΑΡΩΝΟΣ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ''ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ'' Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ? ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ? ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ''ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ'' 60-70 ΑΣΘΕΝΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ? ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ 600-700 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ 'ΤΟΜΑΡΙΑ'', ''ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ'' ΚΑΙ ''ΜΠΑΤΣΟΙ''? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑϊΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΥΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ''ΜΑΥΡΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ... ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ), ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΖΑ 'Η ΦΑΚΕΛΑΚΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ) ΓΙΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ''ΠΛΗΡΩΣΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ,ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΔΟΡΑ! ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ.. ΗΤΑΝ ΔΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΙΛΑΓΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ''ΤΡΟΥΠΩΣΕΤΕ '' ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

το 80% των Δημόσιων Υπάλληλων είναι λαμόγια, και όλοι είναι υπηρέτες των σάπιων εντολοδόχων, εαυτούληδες, οπότε να πεθάνετε να ζήσουμε ελεύθερα και καλύτερα οι υπόλοιποι.

κοπρόσκυλα

λαμόγια

παρτάλια

εγωϊσταροι

υπηρέτες

φιλάτε και άλλο κατουρημένες ποδίες, ο κόσμος όμως δέν υα ξεχάσει και δέν θα συγχωρέσει όλους όσους βοήθησαν να φτάσουμε εως εδώ και ποιό πέρα στα σκατά, να είστε σίγουροι, όπως εσείς "κάνετε" την δουλεία σας έτσι θα την κάνω και εγώ όταν έρθει η ώρα και η εντολή θα είναι να απαλαγώ απο εσάς.

Κάποιος που θα μπορούσε να είναι δημόσιος αλλα επέλεξε το σωστό μα δύσκολο δρόμο, που δέν πήρε την σειρά άλλου, που δε λάδωσε, που δέν κλάφτηκε, που δέν κοίταξε απο την άλλη μόνο και μόνο για να μπορεί να έχει καθαρή συνείδηση όταν σας κάνει πέρα....