Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Επανεμφανίστηκε ο κ.Μπάμπης!



anti-ntp.net
Και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος! Γιατι μίλησε λέτε; Μα φυσικά για τις αποκρατικοποιήσεις, αυτή είναι και η ειδικότητά του. Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Περιέγραφε ποιες εταιρίες θα ξεπουληθούν, ποιοι οργανισμοί θα κλείσουν και ποιες "διαρθρωτικές αλλαγές" θα μας βγάλουν από την κρίση. Θυμάστε το τρίπτυχο του κ.Μπάμπη; 1. Γρήγορα αποκρατικοποιήσεις. 2. Πιστή εφαρμογή του μνημονίου; 3. Απολύσεις! Πως να μην... είναι χαρούμενος λοιπόν αφού θα συμβούν και τα τρία!

2 σχόλια:

Panos7595 είπε...

Ρε παιδιά τι περιμένετε;Το δίδυμο της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ πήρε 1.500.000€!!Η αμέσως επόμενη στην ενημέρωση,η κατα τα αλλά συμπαθής κυρία Τσαπανιδου,πήρε κοντά στα 500.000€!!!Δεν νομίζω να είναι μόνο αυτοί οι τυχεροί!Όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ λογικά θα αμοιβονται ανάλογα. Οπότε κανε κωλοτουμπες γιατί σε πληρώνω αδρά!Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος,κυριος ΜΠΑΜΠΗΣ,απλά το παρατραβαει λίγο παραπάνω!Ίσως να θέλει να δουλέψει ως ειδικός σύμβουλος του ΜαλακοΤομσεν και του ΠαπαροΜαζουχ!Δεν ξέρει όμως,όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι οι άλλοι από όλα τα κανάλια,ότι το έργο κάποια στιγμή θα τελειώσει!και τότε να δούμε που θα πανε να κρυφτουνε!!Γιατί τα ελικόπτερα δεν χωραν πολλά άτομα!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου πειραματιζονται πανω μας να κανουμε κι εμεις ενα πειραμα : αν σφιξουμε τη μωβ γραβατα του θα πεταχτουν τα ματια εξω απο τα ασορτι γυαλακια του;