Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δώστε την εκπομπή στη Σάσα Σταμάτη...


Σε μια Ελλάδα που θυμίζει πυριτιδαποθήκη το φοβερό δίδυμο της επιδερμικής δημοσιογραφίας, ο ερωτευμένος Σαίξπηρ Καμπουράκης και ο βολεμένος επαναστάτης Οικονομέας, ασχολήθηκαν με την καύση των νεκρών και τις αντιδράσεις.

Την ώρα που καίγονται ζωντανοί οι Έλληνες πολίτες, το πριγκιπικό δίδυμο της πρωινής ενημέρωσης του Μεγάλου Καναλιού ασχολείται με την καύση των νεκρών.


Αλήθεια γιατί δεν δίνετε τη ζώνη στον Πέτρο Μπούτο, να βάλει τη Σάσα Σταμάτη στη θέση σας, η οποία και ειλικρινής είναι και τρελή και ανεξέλεγκτη.

Σίγουρα την παρακολουθείς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα ο Παπαδάκης έπαιξε, πολύ σωστά, το θέμα με τους κλέφτες εφοριακούς και την απεργία στη Χαλυβουργική.

Ιδιοκτήτης της Χαλυβουργικής είναι ο κ. Μάνεσης, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ της Alpha Bank.

Ε, πιο ανώδυνη είναι η καύση των νεκρών…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι θεμα ανωδυνου ή οχι. υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα (κοινως μεγαλοεργολαβοι) που παραλληλα με τις επενδυσεις στα απορριμματα (πχ κερατεα) σκοπευουν να επενδυσουν και στην καυση των νεκρων. ετσι κι αλλιως για αυτους εμεις ειμαστε σκουπιδια. μα βγαλουν και το κατιτις τους. γι αυτο και ειναι σιγουρο οτι μετα την προαιρετικη καυση, θα ακολουθησει νομοθεσια οπου για λογους δημοσιας υγειας θα μας καινε θελοντας και μη. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.κατι ξερουν οι κανιβαλλοι που το "βγαλαν" το θεμα.το προβλημα ειναι οτι εμεις συμπεριφερομαστε για αλλη μια φορα ως προβατα επι σφαγην. θα μου πειτε δεν νοιαζομαστε για οτι τραβαμε τωρα που ειμαστε εν ζωη, θα ασχοληθουμε και με το αν θα ταφουμε ή θα καουμε; ετσι κι αλλιως εχουμε αποδεχθει οτι ειμαστε αναλωσιμοι , αρα εν δυναμει σκουπιδια, και εχουμε παραιτηθει προ καιρου απο το δικαιωμα να ζουμε σαν ανθρωποι. γιατι να ξυπνησουμε τωρα; ισως αυτο να ειναι το αληθινο πειραμα που κανουν στο ελλαδισταν.