Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Οπως μας δηλωσαν εργαζομενοι στην εφορια μονο ενα 20% εχει υποβαλει φορολογικη δηλωση! Ας οργανωσουμε την αντισταση μας στη φοροεπιδρομη με μαζικη οργανωμενη, συλλογικη αρνηση πληρωμων!...


Με μεγαλη επιτυχια ολοκληρωθηκε η παρεμβαση μελων του Κινηματος Δεν Πληρωνω, στην Κ΄ ΔΟΥ στα Πατησια. Η παρεμβαση εγινε στα πλαισια της παλης του Κινηματος μας εναντια στην φοροεπιδρομη που εχουν ξεκινησει οι εγκαθετοι της τρόικας. 3,2 δισ ευρω πρεπει να μαζεψουν απο το λαο μεχρι το τελος του 2012. Τους ηδη στιμμενους σαν λεμονοκουπες συνταξιουχους, ανεργους και υποαπασχολουμενους, ποσο ακομα να τους αρμεξεις; Αυτο μας τονισαν τοσο οι εργαζομενοι, οσο και οι φορολογουμενοι. Σε συνθηκες καυσωνα, χωρις κλιματισμο, σαν τα προβατα, τοσο οι υπαλληλοι της εφοριας οσο και οι πολιτες προσπαθουσαν να κανουν υπομονη. Μιλησαμε και με τους μεν και με τους δε. Ολοι κατανοουσαν και συμπαραστεκονταν στο αγωνα και το μηνυμα της παρεμβασης του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Το μηνυμα προς τους εργαζομενους στην εφορια (που απο 80 ατομα, εχουν απομεινει 20 να βγαλουν ολη την δουλεια) ηταν οτι το Κινημα μας θα ειναι στο πλευρο τους στο μετρο που και οι ιδιοι θα ειναι στο πλευρο του λαου. Το μηνυμα προς τους πολιτες ηταν η μαζικη συλλογικη και οργανωμενη ανυπακοη απέναντι στα χαράτσια που καταλήγουν στις απατες τσεπες των απατεωνων. Μοιρασαμε εκατονταδες προκηρυξεις και καλεσαμε τον κοσμο να συμπαραταχθει με το Κινημα μας εναντια σε οτι μαυριζει την ζωη μας. Φωναχτηκαν συνθηματα, τοσο μεσα οσο και εξω απο την εφορια.


www.kinimadenplirono.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο Κινημα δεν πληρωνω που ενω ολοι καθονται στο καναπε ή ειναι στις βολευτικες εδρουλες τους αυτοι και κομενα ρευματα συνδεουν και σε εφοριες τρεχουν και αλληλεγγυη δειχνουν. Ας αποτελεσουν ενα καλο παραδειγμα για ολους μας.