Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ήρθαν στα χέρια Π. Τατσόπουλος και Σ. Σταυρίδης teaser


O ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!  

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό, αλλά ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ, Ν'ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!
Μπορεί να διαφωνούμε με πολλά από τα κατορθώματα του Τατσόπουλου, αλλά και μόνο η ιδιότητα του Σταυρίδη (μέλος της ακραία νεοφιλελεύθερης "Δράσης" του Στ. Μάνου, όλοι γνωρίζουμε την προκλητική αντιλαϊκή δημαγωγία του κατάπτυστου αυτού αποκόμματος και κυρίως των στελεχών του) τραβάει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

αυτός είναι ο τατσόπουλος, δεν τον μάθαμε απο εχθές αλλά από προχθ'ες, δυστηχώς αυτοί που τον ψυφήσανε δεν τον έχουν μάθει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Εναι στ αληθεια πολυ ομορφο να βλεπεις τοσο δημοκρατικες και ευγενικες συμπεριφορες απο πολιτικους που θεωρουν αλλους ναζιστες και αντιδημοκρατες.ΣΑΠΙΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δυνατόν το λαμόγιο της Αλατίνη με τους ομοίους του να το παίζουν και τιμητές! Μαλάκα Μάνο άντε με την Ντόρα το Σαμαρά που υποτίθεται δε γουστάρεις τον τραγικό Βενιζέλο και τον ανεκδιήγητο Κουβέλη να κυβερνήσετε και να σώσετε τη Χώρα!!!

Ελληνιστικά κράτη είπε...

@ Ανώνυμος 5:39 μμ : Φαίνεται ότι η ιδανική και " πλέρια" λαϊκή δημοκρατία σας μόνο με " ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ" ( όπως αναφέρετε στο σχόλιό σας) μπορεί να λειτουργήσει. Ευχαριστούμε που δίνετε ένα νέο νόημα στην έννοια της Δημοκρατίας, όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε.

Ανώνυμος είπε...

Κλασσική ναρκισσιστική έξαρση. Όταν ο ναρκισσιστής δεν μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τη μιζέρια μέσα στην οποία έχει μάθει να ζει και νομίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος ζωής, τότε εκρήγνυται ώστε να κρύψει απ'τον εαυτό του τη μίζερη πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Κακως δεν τον πλακωσε κιολας.ΔΕΝ ειμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΝ τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια για τον Τατσοπουλο αλλα καλα εκανε και απαντησε στις προκλησεις και τις ειρωνιες του νεοφιλελευθερου μαλακα.Προτιμω τη αυθορμητη αντιδραση παρα τις ψευτοαντιπαραθεσεις που εξελισονται σε γελακια οταν πεφτουν διαφημισεις.Τραγικη επισης η προπαγανδα που δειχνει μονο το κομματι της εκρηξης για να δημιουργησει εντυπωσεις.Τα προβατακια,αντι να ακουσουν ,θα πουν μαλακας ο Τατσο,σας ενοχλουσε η ΧΑ και αλλες λοιπες μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

ο συριζα εχει μεσα τον ανθρωπο που ειπε αυτον που μας ελευθερωσε gay,η δημαρ εχει αυτην που ειπε οτι στην Σμυρνη εγινε συνωστισμος, και τους πειραξε ο κοσμος που ψηφισε χρ.αυγη
ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Ανώνυμος είπε...

Τσατσοπουλος ειναι και οπως και να τον λενε Τσατσοπουλος θα μείνει για μια ζωη. Εγω παντως θα του σφυριζα καμια δυο σφαλιαρες του ανεκδιηγητου παραχαρακτη της ιστοριας.