Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Συνεργάτης του Χατζηνικολάου: «Ρε άι γαμ*σου Γλέζο βρωμιάρη κομμουνιστή»


Συνεργάτης του Χατζηνικολάου: «Ρε άι γαμ*σου Γλέζο βρωμιάρη κομμουνιστή»Η άνευ προηγουμένου επίθεση συνεργάτη του Ν. Χατζηνικολάου στον Μανόλη Γλέζο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο εν λόγω κύριος, , αν μπορεί να θεωρηθεί κύριος, ο οποίος εργάζεται ως μουσικός επιμελητής στο ραδιόφωνο του γνωστού δημοσιογράφου, επιτέθηκε στον κ. Γλέζο με ύβρεις «πεζοδρομίου».


Αφορμή για την άνανδρη βωμολοχία αποτέλεσε η δήλωση του Μ. Γλέζου περί αναδιανομή του πλούτου.

Δείτε το επαίσχυντο tweet του μουσικού επιμελητή του RealFM:


Μόλις έγινε αντιληπτό το συγκεκριμένο tweet, δεκάδες χρήστες του twitter βομβάρδισαν τον Νίκο Χατζηνικολάου με tweet ζητώντας εξηγήσεις για την άνανδρη επίθεση του συνεργάτη του.

Ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου φανερά ξαφνιασμένος και αγανακτισμένος από το γεγονός, διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι ήδη ο συγκεκριμένος κύριος αποτελεί παρελθόν από τον ραδιοφωνικό σταθμό.











7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά, ποιός είναι ο Γλέζος δηλαδή; Μόνο ο Γλέζος πολέμησε δηλαδή; Και ο παππούς μου πολέμησε και μάλιστα είχε σημάδι από σφαίρα, που δεν έχει ο Γλέζος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε,επειδή είπε την αλήθεια σας πείραξε; Ποιά αναδιακατανομή πλούτου,σαν κι αυτή που αναφέρει ο Κρούτσεφ στη Μαύρη Βίβλο του Κουμουνισμου; Καλά τον έκανε και τον έλουσεόπως του άξιζε.Και συ Χαντζηνικολάου να αφήσεις τον άνθρωπο στην θέση του,καμμία λέξη δεν είναι κακή κακές είναι οι προθέσεις,με τα χρυσά περιτυλίγματα. Από σοσιαλιστική καπιταλιστική νεοφιλευλεύθερη δημοκρατία,χορτάσαμε.Άλλο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Από τα παραπάνω σχόλια είναι σαφές ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη επώνυμοι ήρωες (Γλέζος) και Ανώνυμοι προδότες.
kapar13

Ανώνυμος είπε...

Γιιατι το ΑΝΤΙ ΝΤΠ δεν διαγραφει τα υβριστικα σχολια...?μονο οταν ειναι κατι κοντα ιδεολογικα το κανουμε?

Ανώνυμος είπε...

@13 Μαΐου 2012 12:47 μ.μ.Οι ήρωες φιλαράκο κατεβάζουν σημαίες του εχθρού την ημέρα και όχι τη νύχτα που υποστέλονται. Ακόμα και αν την "κατέβασε" όμως, το έκανε ως μέλος της νεολαίας του Μεταξά και όχι ως κομμουνιστής...
Στη νεολαία του Μεταξά ήταν τότε και όχι στο ΚΚΕ. Άσε που το ΚΚΕ λόγω του σύμφωνου ήταν σύμμαχος των Γερμανών.
Καιρός είναι να τελειώνουμε με τους (μικρο)αστικούς μύθους.

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως, στην ιστορία, οι πραγματικοί ήρωες είναι σκοτωμένοι και ανώνυμοι. Ο Γλέζος για να την γλίτωσε και να ζει ως σήμερα, μάλλον θα κρύβονταν σε κανένα λαγούμι.

Ανώνυμος είπε...

Ήρωας (καλύτερα ατρόμητος) ήταν ο Κύπριος που κατέβαζε τη τούρκικη σημαία μπροστά στα μάτια των γκρίζων λύκων κι έφαγε τη σφαίρα.
Ήρωας δεν είναι ο Γλέζος που κατέθεσε στεφάνι,σήκωσε τη γροθιά και συλληπήθηκε τη χήρα του Χότζα.
Βασιζόμενος στην..ιστορία του και τα άσπρα μαλλιά του παπαρολογεί δημοσίως εκθέτοντας και την παράταξή του.
Αμάν πια με τα φούμαρα.