Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το τέλος των Ελλήνων, Αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά απο την Βουλή


Ενας άνδρας 50 χρονών αυτοπυροβολήθηκε λίγο πριν από τις 9 με μία σφαίρα στο κεφάλι, στην Πλατεία Συντάγματος. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο ηλικιωμένος...
άνδρας τάθηκε στα σκαλιά στης πλατείας και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε υποκύψει, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε. Αστυνομικοί ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία για τον αυτόχειρα, αλλά και για τα αίτια της πράξης του. Οι θαμώνες και περαστικοί χειροκροτούσαν τον αυτόχειρα μόλις το σώμα του μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο!
“Δεν θέλω ν’ αφήσω χρέη στα παιδιά μου” 
Ο πυροβολισμός που ακούστηκε πριν λίγο στην πλατεία Συντάγματοςτρομοκράτησε τους εκατοντάδες περαστικούς που βρισκόταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. Στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ ένας μεσόκοπος άντρας αυτοπυροβολήθηκε και όσοι παρακολούθησαν τη σκηνή πάγωσαν.
Αυτή την στιγμή… οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, οι άνδρες του ΕΚΑΒ έχουν σκεπάσει το πτώμα του άτυχου άνδρα και περιμένουν τον ιατροδικαστή.
Όπως φαίνεται, οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί, γιατί υπάρχει μαρτυρίαγυναίκας που τον άκουσε να λέει λίγο πριν τραβήξει την σκανδάλη “Δεν θέλω ν’ αφήσω χρέη στα παιδιά μου“.
Είναι πλέον τρομακτική η διαπίστωση ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτό τον τρόπο διαφυγής από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας. Τα δύο τελευταία χρόνια ο αρθμός των αυτόχειρων πλησιάζει τις 2000, με την πλειονότητά τους να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την οικονομική κρίση.
Ανατριχιαστική και συνάμα σημαδιακή λεπτομέρεια, που προτιμάω να την αφήσω ασχολίαστη: Μόλις τώρα, ασθενοφόρο παίρνει το πτώμα του αυτόχειρα και οι συγκεντρωμένοι ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ!!!
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακως το εκανε ετσι...επρεπε πρωτα να στεψει την κανη του οπλου προς αυτα τα αναλγητα γομαρια και προδοτες που τον εφεραν σε αυτη τη θεση και μετα στον εαυτο του...πρεπει επιτελους καποια στιγμη τα οπλα να ριχνουν στα κεφαλια αυτων που αξιζουν και αξιωνουν τη σφαιρα!!!!!

Φοίβος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος αυτοκτόνησε γιατί ένιωθε μόνος!Αντί για μούτζες στους εαυτούς μας, τον χειροκροτούσαμε!Θεός σχωρέστον!
Να σταματήσουμε να είμαστε παρτάκηδες!Κάτω οι εγωισμοί!Μόνο αν νοιαστούμε για τον διπλανό μας θα σταματήσουμε να νιώθουμε μόνοι μας!Ντροπή σε μας τους ψευτοεπαναστάτες!Η επανάσταση αρχίζει από μέσα μας!Να γονατίζει ο διπλανός μας και να τον σηκώνουμε!Να γίνουμε ΕΝΑ! Έτσι δε θα φοβόμαστε! Να διώξουμε κάθε διαχωριστικό όριο που μας επιβάλλουν! Είμαστε όλοι Έλληνες!Αν δεν το καταφέρουμε αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τέτοια γεγονότα θα τα βλέπουμε πολύ πιο συχνά!

Ανώνυμος είπε...

Το χουντικό κράτος που χτίστηκε εδώ και 30 χρόνια με την ανοχή και το βόλεμα των ψηφοφόρων που πίστευαν σε ψέματα και αντάλλασαν τη ψήφο τους με θεσούλες, μίζες και φράγκα, είναι αυτό που με τα χέρια ενος μπάτσου το 2008 σκότωσε ένα αθώο 15χρονο. Το ίδιο κράτος όπλισε το 2012 το χέρι ενός 77χρονου. Εγώ και εσύ δε ψηφίσαμε μια χούντα ούτε συναινέσαμε σε αυτή, ούτε την επικροτούμε και την αντιμαχόμαστε όπου τη βρούμε. Εκείνοι τη φτιάξανε για να κυβερνούν όπως τους βολέυει και με βάση το χρηματικό συμφέρον των φατριών τους εις βάρος των πολιτών.