Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ενώνονται Καμμένος-Δημαράς-Καζάκης (;)



Αν συμβεί αυτό....
Οι πληροφορίες που έρχονται δείχνουν οτι οδηγούμαστε σε ενα ευρύ αντιμνημονιακό κίνημα με την συμμετοχή δεξιών-αριστερών-κεντρώων δυνάμεων με την στήριξη και του Μίκη Θεοδωράκη.
Οι συζητήσεις...

είναι υπαρκτές απλώς δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Μάλιστα απο οτι μαθαίνουμε υπάρχει προσπάθεια για προσέγγιση και άλλων έντιμων πολιτικών δυνάμεων που καταψήφισαν τα μνημόνια όπως του Π. Κουρουμπλή.

Αν τελικά επιβεβαιωθούμε θα μιλάμε για πλήρη ανατροπή στο πολιτικό σύστημα αφού η ένωση όλων αυτών των δυνάμεων, τους δίνει άλλη δυναμική... δυναμική ίσως πρώτου κόμματος στις επικείμενες εκλογές!
πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιούργια να τους πάρουμε τα σώβρακα...

Unknown είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ;;ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥN ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;AN ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;Η ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

Πάμε θα χεστουν όλοι πάνω τους.....και ο Νοτης Μαριάς στην Κρήτη είναι δύναμη.....

Χρίστος Τζιβινικος είπε...

Πατριώτες ας ενωθούμε όλοι τώρα μαζι τουλάχιστον συμφωνούμε στην πτώση των δοσιλογων τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία
Η ισχύς έν τη ενώσει

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να κινητοποιηθουμε ολοι, γιατι οι δυναμεις που ειναι στην εξουσια αυτην την στιγμη μονο ευκολα δεν θα φυγουν. Εχουν παρει ολοι τις καρεκλες σπιτια τους και τις περνανε απο τον πατερα στον γιο η στην κορη.

Ανώνυμος είπε...

Να σας τα πώ λίγο πιο καλά Εκτός των παραπάνω μέσα είναι και το ΔΗΚΙ παίζει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Μεχρι χτες ο Θοδωράκης δεν ήθελε ήθελε όμως ο Κωνταντόπουλος όπότε το βλέπουμε θετικά ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σαν την δύσκολη γκόμενα αλλά και κει η πόρτα δεν έχει κλείσει όσο αφορά για το ΚΚΕ καμμία κουβέντα πρόκειται για κοινούς χαφιέδες της ασφάλειας.Δείτε την ομιλία του Καζάκη στο αντι νέα τάξη πραγμάτων τα λέει επ ακριβώς.Η συμφωνία είναιη κατακρήμνηση όλων των συμφωνιών απο το Μάη του 10 και στο σκαμνί οι οι δοσίλογοι και εθνοπτροδότες.
Βάλτε πλάτη μάγγες γιατί χανόμαστε αλλοιώς.Προσελκύστε κόσμο σαυτό το μέτωπο και μη δίνετε σημασία στους ρουφιάνους και τα Χρυσά αυγά.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παιδια αμην και ποτε ο λαος περιμενει την απελευθερωση του.Ετσι ολοι μαζι και θα παρουμε την αυτοδυναμια.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Hamsin είπε...

΄Ξέχασα τον Νότη Ξεχάστε τον.Εχει καβαλήσει το καλάμι και το παίζει GREAT LEADER Θα φάει τη μούρη του και θα βάλει μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..

Πρώτα απ' όλα ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! Ε, ΖΩΟ!!! Το μεσοπρόθεσμο δεν ψήφισε.. Απλά βλέπεις όταν ήρθε το μνημόνιο για ψήφιση, δεν συνέφερε τα κανάλια να μιλάνε και να προβάλουν αυτούς που δεν το ψήφισαν, σε αντίθεση με το μεσοπρόθεσμο που ξαφνικά από το πρωί μέχρι το βράδυ κυκλοφορούσαν στα κανάλια Κουρουμπλής, Ρομπόπουλος, Αθανασιάδης κτλ.. οι 3 του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν το μνημόνιο είναι Σακοράφα, Δημαράς, Οικονόμου. αλλά για σένα μάλλον στην λέξη έντιμος έρχεται στο μυαλό σου μόνο ο Κουρουμπλής.. ΤΕΛΟΣ. ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.. γιατί έχω βαρεθεί εδώ και αρκετό καιρό να ακούω συνέχεια ότι ο Κουρουμπλής δεν ψήφισε το μνημόνιο και είναι ήρωας και άλλες τέτοιες παπαριές.. τόσο γρήγορα ξεχάσατε ρε; κλείστε τα παπαγαλάκια του mega επιτέλους..

2ον.. ο Καμμένος είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν απ' όσους έχουν ψηφίσει κάποιο από τα μνημόνια.. καταλαβαίνεις ότι και ο Κουρουμπλής είναι ένας από αυτούς..

Ξυπνάτε επιτέλους..

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι χωρίς ιστορικό προηγούμενο στην Ευρωπαική και παγκόσμια ιστορία, αν γίνει η ανατροπή.
Μην διασπάστε, είναι δυνατοί, αλλά εμείς παλεύουμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Πρέπει όλοι οι πατριώτες και δημοκράτες, χωρίς ιδεοληψίες, να ενωθούν για να τους γκρεμίσουμε.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΙΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

άν γίνει αυτή η ένωση των αντιμνημονιακών κομμάτων,παρατάξεων,μετώπων,κινημάτων κ.τ.λ. τα ραδιόφωνα πρέπει να παίζουν μόνο εμβατήρια και να φωνάζουμε "ΑΈΡΑ" ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΧΟΛΈΡΑ.

Polemistirios είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν μόνο αφυπνισμένοι Έλληνες.
Με διαφορετικές αντιλήψεις αλλά πάνω απ' όλα Έλληνες.
Τις διαφορές μας τις ξανασυζητάμε μετά.
Τώρα προέχει το διώξιμο του εχθρού από την πατρίδα μας.

ΠΕΤΑΞΤΕ, ΚΑΨΤΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ «ΤΑΜΠΕΛΕΣ»

Δεξιά και Αριστερά και Αριστεροδεξιά, έχετε βάλει το GPS του σαθρού, προδοτικού συστήματος να σας κατευθύνει.

Διαχρονικά ξένες δυνάμεις εφάρμοζαν το «Διαίρει και Βασίλευε» και εμείς κουβαλώντας την κατάρα της φυλής αλληλοσπαραζόμασταν και «ταμπελοποιόμασταν» από τον πελοποννησιακό, τον εμφύλιο, έως σήμερα.
Κι όμως από τις Πλαταιές, έως την Πίνδο, και την Αντίσταση ο συμπολεμιστής σου δεν είχε ταμπέλα «Αθηναίος ή Σπαρτιάτης, Εθνικόφρονας ή Κομμουνιστής » ήξερες ότι ήταν όπως και εσύ, ΕΛΛΗΝΑΣ.
Στεκόταν δίπλα σου, στεκόσουν δίπλα του, κι απέναντι ο εισβολέας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανατροπη του καθεστωτικου τοκογκλυφικου συνασπισμου ειναι προ των πυλων...Ο Ελληνικος λαος εχει πλεον καταλαβει τα παιχνιδια που παιζονταν τοσα χρονια κατω απ΄την μυτη του και ειναι ετοιμος να δωσει την δικη του απαντηση...Η Ελλαδα συντομα θα απαλλαγει απο τα δεσμα της τροϊκας και του ΔΝΤ, θα τιμωρησει τους υπαιτιους της εξαθλιωσης της Ελληνικης οικογενειας και θα αλλαξει σελιδα στην ιστορια οπως μονο εκεινη ξερει...Ισονομια-Ισοτιμια-απολυτη δημοκρατια ειναι λεξεις που ΠΡΩΤΟΣ ο Ελληνικος Λαος εμπνευστηκε και εφαρμοσε....Η ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, αλλά αν κατεβούνε σαν συνεργαζόμενα κόμματα με ένα ψηφοδέλτιο, και να βγει πρώτο, από όσο ξέρω, δυστυχώς ΔΕΝ το θεωρεί πρώτο κόμμα ο εκλογικός νόμος.
Ας μας διαφωτίσει κάποιος νομικός για σίγουρα.

maria είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.