Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

To ANTI-NEA TΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στο Ράδιο9


Άγριο τσακωμός στο στούντιο του Ράδιο9. Έχουμε και βίντεο θα αναρτηθεί μόλις ανέβει.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την σημερινή συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Καζάκη μέσα στο Ράδιο9



(Πατήστε επάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση


29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!
ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΤΟΣΟ ΓΡΟΘΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

το καθε αμορφωτο σκουληκι γραφει οτι μαλακια θελεις εδω μεσα...

tzak1 είπε...

η αληθεια ειναι οτι οταν ρωτησε ο Γεωργιαδης τν Καζακη για τους λαθρομεταναστες , ειπε οτι δεν θα τουε εδειωχνε ο Καζακης...
γιατι αυτο κυριε Καζακη? καλα τα λεγατε μεχρι τωρα αλλα τωρα μας το χαλας πολυ

Ανώνυμος είπε...

4:49 μ.μ.
Έβγαλες τη μαρμελάδα από τα αυτιά σου πριν ακούσεις τι λέει ο Καζάκης επί του θέματος; Εκτός αν κάνεις απλά προπαγάνδα γιατί πληρώνεσαι. Εκεί πάω πάσο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ 4:25 KAI 4:31 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέει ο Καζάκης ότι δεν θα τους διώξει. Λέει ότι θα πρέπει να κρατήσουμε στη Ελλάδα όσους ανθρώπους μεροκαματιάρηδες σαν κι εμάς, με σπίτια, με δάνεια, με οικογένεια, με παιδιά στα σχολεία μας, ανθρώπους που έχουν ριζώσει και είναι έντιμοι πολίτες αυτής της χώρας και θα ξαποστείλει από κει πού' ρθαν όλους τους υπόλοιπους.
Απλά ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να αποτελέσει (ούτε ήταν ποτέ) έναν συνομιλητή που θα μπορούσες να είχες μία λογική-ανθρώπινη κουβέντα μαζί του, γιατί δεν είναι τέτοιος.

Ανώνυμος είπε...

παρουσιαση καποιου βιβλιου απο μπουμπουκο εγινε??? χαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

Episis o Kazakis eipe oti den 8a xreiastei kan na tous diw3oume. An kataggeiloume to Doublino 2, tote 8a fugoun monoi tous. Auto simainei oti tous 8ewrei k o idios problima, alla ennoeite oti den 8a kanei e8noka8arsi me stratopeda sugkentrwsews (afou o idios stoxos mporei na epiteux8ei me eirinika k ennoma mesa)

tzak1 είπε...

4:53 ποια μαρμελαδα ρε φιλε ακου καλυτερα την συνεντευξη... λεει οτι αν καταγγυλουμε την συνθηκη του δουβλινου θα φυγουν μονοι τους... και τον ξαναρωταει ο γεωργιαδης αρα δεν θα τους διωξεις?? και λεει οχι... κατσε οταν ανεβει η συνεντευξη να την ακουσεις ειναι προς το τελος..

tzak1 είπε...

ειναι το μονο που οταν ρωτανε τον Καζακη(για τους λαθραιους κολομεταναστες) κολωνει να απαντησει και λεει αλλα νταλων κατα τα αλλα τα λεει ολα παρα πολυ καλα και με στοιχεια ,οχι με μαλακιες οπως τα λενε οι πολιτικοι-προδοτοσκυλα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ; ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.
ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ;ΤΟ ΑΙΜΑ.
ΦΕΡΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΩΣ DNA.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ(ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΕΔΩ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ 10000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

k.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ
ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.
ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΑΘΕΣΗ ΕΝΑΝ Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Σ Τ Α Τ Ο ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ
ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο Μ Ο Ν Ο Σ ΠΟΥ Ξ Ε Ρ Ε Ι
ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ!!!
ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ??? ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Α Ρ Χ Ι Φ Α Σ Ι Σ Τ Α ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ Α Ρ Χ Ι Δ Ο Σ Ι Λ Ο Γ Ο
ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!
ΜΑΣ Α Η Δ Ι Α Ζ Ε Ι ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!!!

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ κ.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ κ,ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ε ???
ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.....ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΘΕΡΕΒΑΜΟΝΕΣ...ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ : "ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ", ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΗ ΡΕ ΒΟΔΙΑ, ΑΘΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ως ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ??
Ο ΕΝΑΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 500-600 ΦΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ, Ο ΑΛΛΟΣ (ΚΑΖΑΚΗΣ) ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΩΞΩ (ΟΧΙ ΚΛΩΤΣΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ?? ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΑ, ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ,,,,

Ανώνυμος είπε...

Το να ασχολείτε κανείς αυτή τη στιγμή με τους λαθρο είναι σαν κάποιον που έχει καρκίνο να ανησυχει για το που θα πάει για κούρεμα. Φίλοι πρώτα θα απαλαγούμε από τον καρκίνο τον κομματόσκυλων και στη συνέχεια ασχολούμαστε με τον κάθε μάυρο που βρισκεται στην αυλή μας. Ετσι και αλλιως τόσο καιρό στη κυβέρνηση τουμπεκί για τους ξένους από τους μπούληδες του λάος.

Ανώνυμος είπε...

εδω περα μεσα δωσατε βημα σε στοιχειά
φασιστικα οπωσ ο αδωνης
αν ειναι δυνατον τη σημερινη εποχη που μας καταποντιζει το συστημα που υπηρετει αυτος ο φασιστας,να ακουγονται τετοιες βρωμιεσ ειδικα για τον Καζακη που ολοι οι μεσσηνιοι ξερουν το ηθος του
και το εργο που παραγει σε ολη τη χωρα
Ε Λ Ε Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

γαμω τον καζακη, τον καμμενο, ολα τα κομματα και εσας τα προβατα που τρωτε κουτοχορτο λες και παιρνεται κοκα ζωα

Ανώνυμος είπε...

5.25
eisai poly svstos
πρωτα να διωξουμε τα κομματοσκυλα τυπου αδωνη
και μετα εχουμε καιρο για ολα τα αλλα.
εδω χανουμε την ελλαδα μας και τη ζωη μας εξ αιτιας τετοιων ανδρεικελων οπως ο αδωνης!!

Ανώνυμος είπε...

4.59
Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΜΑΤΟΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΟ PSI
KAI TA NEA METRA ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ Π Α Ρ Α Δ Ο Μ Ε Ν Η
ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@tzak1 είπε επακριβώς οτι πρέπει να φύγουν οι παράνομοι μετανάστες. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ! Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 ΚΑΙ 2 ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΔΩ? ΕΔΩ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!!
Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α Τ Ε ΤΟ Μ Υ Α Λ Ο Σ Α Σ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς tzak1
οταν οι μεταναστες εριχναν τον τιμαριθμο και εκαναν τις δουλειες που ηταν βαριες για τους ελληναραδες ηταν καλοι ομως τωρα πρεπει να τους πεταξουμε στην θαλασσα γιατι θα καταστρεψουν το εθνος ε?. οι μεταναστες δεν φταινε για την κριση ειναι εξαθλιωμεοι ανθρωποι που ηρθαν για κατι καλυτερο στην ελλαδα. σε λιγο που θα βρεθουμε στην ιδια μοιρα να σας δω τι θα λετε. μην ξεχνατε οτι οταν πηγαιναν οι ελληνες στην γερμανια τους αντιμετωπιζαν σαν λεπρους( οπως και τωρα) , αλλα αυτα τα ξεχναμε και κανουμε τα ιδια στους πακιστανους. λιγη ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θεωρει τον Καζακη μασονο η πουλημενο το λιγοτερο πληρωμενος να προπαγανδιζει ειναι! Ποιος για εσας ειναι πιο αξιος πατριωτης και εχει καλυτερες προτασεισ για την σωτηρια τησ χωρασ?

Ανώνυμος είπε...

6:07 για μενα ειναι ο Γιωργος Παπανδρεου προ εκλογικα!! οπιος καταλαβε καταλαβε

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΙΣ ΦΙΛΕ 6:07.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΥΛΥΣΗ.ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,ΞΥΠΝΑ!
ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΨΑΞΕ ΣΤΟ yOUTUBE ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://greekvoices.blogspot.com/2012/02/blog-post_1488.html

ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...ΣΩΤΗΡΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ...
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ....ΚΡΙΜΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 6:16

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ 100%
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ!!!!
ΔΗΛ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ???
ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ???
ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ???
ΤΙ ΣΚ....Α ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ???

Ανώνυμος είπε...

7:00 οσο πατριωτης ειναι καζακης αλλο τοσο εισαι και εσυ δηλαδη καθολου

Ανώνυμος είπε...

rixnane ton timari8mo? ti mpourdes akoume 8ee mou! otan exeis perisotera stomata se mia koinwnia peftoun oi times re blaka? oi metanastes synebalan MONO STHN KATNALWSH me basei tis meletes ths GSEE. Den kanane doulies pou den h8elan oi ellhnes apla epeidh douleuan MAYRA (katastrefontas ta tameia) mporousan na kleboun tis doulies twn ellhnwn ergazomenoi me mis8ous peinas kai syn8hkes a8liothtas. HTAN PANTOTE OIKONOMIKH KATASTROFH.