Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρα mykoniato - Α.Λυκουρέντζου στο facebook... Κατάπιε την γλώσσα του Ο Β(ο)υλευτής (photo)


 Έτρεξε να κρυφτεί ο Βουλευτής!
Ξεκινάμε λοιπόν... Ψηφοφόρος την Νέας Δημοκρατίας (ναι υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που τρέφουν αυταπάτες):
" Κοινοποίησε την  φωτογραφία (αριστερά) στο facebook λέγοντας "Η Νέα Δημοκρατία ειναι δικιά μας και δεν σας την χαρίζουμε....(και δεν την κανουμε πολαν)"

Φυσικά ο mykoniato του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ δεν την άφησε έτσι και μάλιστα περιέλαβε και τον βουλευτή Andreas Lykourentzos  της Νέας δημοκρατίας..

Απάντηση mykoniato:" To έχετε κάψει τελείως η Νέα Δημοκρατία και θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση και δεν διαφωνεί με την πρώτη. Και χαλαρή αντιπολίτευση έκανε και ψήφισε την χρηματοδότηση των τραπεζών ενώ ο κόσμος πεινάει. Τέλος με τον δικομματισμό και τα τζάκια, σοβαρευτείτε..."


Λυκουρέντζος: "Είμαι υπερήφανος ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημπκρατίας για τον υπέροχο λαό της μεγάλης, δημοκρατικής,φιλελύθερης και λαϊκής παράταξης μας ο οποίος δίνει τη μάχη με θυσίες κάθε φορά,όταν η πατρίδα χρειάζεται τη στήριξή μας.Είμαστε το κόμμα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ,ο οποίος πέτυχε την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη και ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ αγωνίζεται να παραμείνουμε στη ζώνη του Ευρώ και κατακτήσουμε ,με σκληρή δουλειά,την ισότιμη θέση την οποία αξίζουμε!ΜΑΖΙ για την ΕΛΛΆΔΑ της ΕΛΠΊΔΑΣ..."

Λυκουρέντζος "Χρησιμοποιώ ένα στίχο του ΟΔΥΣΣΈΑ ΕΛΎΤΗ απο το ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ,για να χαρακτηρίσω τη σχέση της παράταξης μας με την πολιτική:"Αρετή σε τέσσερις ορθές γωνίες"...Αγάπη ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ,Αρχές και Αξίες,Αλήθεια, Εντιμότητα..."

Απάντηση mykoniato ":Kύριε λυκουρέντζο, Ευχαριστούμε που δεν τιμωρήσατε κανέναν για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Ευχαριστούμε που κάνατε γαργάρα το σκάνδαλο των cds της οικογένειας Παπανδρέου που συνιστά εσχάτη προδοσία. Ευχαριστούμε που περάσατε στο χαλαρό το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ που άνετα  πας ειδικό δικαστήριο. Ευχαριστούμε που δώσατε 100 δις ευρώ στις τράπεζες και το υπερψηφίσατε. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα."


Λυκουρέντζος: ‎"ΞΕΧΑΣΤΑΤΕ" να ευχαριστήσετε τον Πολιτικό Αρχηγό του " Υπάρχουν Λεφτά ",Το ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την οικονομία και την κοινωνία,Το ΠΑΣΟΚ που θα επανακρατικοποιούσε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ, τον ΟΤΕ, το ΛΙΜΆΝΙ του ΠΕΙΡΑΙΆ...Σας συγχαίρω για την αντικειμενικότητα σας...Η ΕΛΛΆΔΑ του 2009,δεν έχει καμμιά σχέση με τη σημερινή κατάσταση της χώρας...





Μykoniato: Το κόλπο να ρίχνεται το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλού, εδώ είμαστε σκεπτόμενα άτομα. Άλλωστε για το πασόκ εγώ σας είπα πρώτος οτι μιλάμε για απατεώνες ολικής που παίρνουν εντολές απο τις διάφορες λέσχες (bilderberg κτλ) και θα δικαστούν στο σύνολό τους για εσχάτη προδοσία. Τώρα για αυτά που σας είπα για την Νέα δημοκρατία έχετε να μας πείτε κάτι ή θα ρίξετε για άλλη μια φορά την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για την προηγούμενη κυβέρνηση και την κατάσταση που παραλάβατε; Αισθάνεστε περήφανος που δεν τιμωρήσατε κανέναν για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Που κάνατε γαργάρα το σκάνδαλο των cds της οικογένειας Παπανδρέου που συνιστά εσχάτη προδοσία;Που περάσατε στο χαλαρό το σκάνδαλο της Ελστατ που πας ειδικό δικαστήριο; Ευχαριστούμε που δώσατε 100 δις ευρώ στις τράπεζες και το υπερψηφίσατε. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα.


Γιάννης (Άσχετος): "χάνεις το όποιο δίκαιο και εάν έχεις..με τον τρόπο που καταθέτεις τις απόψεις σου (?)  είσαι εκτός θέματος"

mykoniatoΓιάννη πως πρέπει να τις καταθέσω δηλαδή; Είμαι Έλληνας πολίτης, η χώρα μου είναι υπο κατοχή, κόβονται μισθοί και συντάξεις για να δωθούν στους τραπεζίτες που εμφανίζουν κέρδη, 1/3 Έλληνες είναι άνεργος, ζούμε με δανεικά, δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι, η πατρίδα μας ξεπουλιέται και εμείς συζητάμε στο χαλαρό για το πως πρέπει να μιλήσει η Νέα Δημοκρατία ή για τον αν κάνουμε καλή διαπραγμάτευση ή όχι. ΘΑ έπρεπε να τους είχαμε πάρει με τις πέτρες. Μας βιάζουν και εμείς διαπραγματευόμαστε πως θα μας βιάσουν. Έλεος.

mykoniato (επιμένω αλλά δεν απαντά η κότα) Θα ψηφίσετε την νέα δανειακή σύμβαση Κύριε λυκουρέντζο; Ναι αυτή που μας πάει σε αγγλικό δίκαι και ξεπουλάει και επίσημα τα πάντα... Ακόμα και την ιδιωτική περιουσία. Για τολμήστε.

Yiannis  περίμενε Θανάση...να απαντήσει..ο Γραμματέας...

mykoniato"Βλέπεις οτι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και μου λέει για το πασοκ... Δεν έχει επιχειρήματα διοτι δεν υπάρχουν επιχειρήματα και δικαιολογίες πλέον. Η είσαι με τους προδότες ή με τον λαό. Ή κρύβεσαι πίσω από την βουλευτική ασυλία και κάνεις τουμπεκί ή κάνεις αυτό που κάνει ο Καμμένος.

Λυκουρέντζος: Κύριε mykoniato, στα φοιτητικά μου χρόνια οι ΚΝίτες στα περιβόητα "Πηγαδάκια",τόποι κατα τα άλλα πολιτικής συζήτησης,δεν ζούσαμε στη σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία,ρωτούσαν ισοπεδωτικά τους συνομιλητές τους"με το λαό είσαι η με την μπουρζουαζία;"Αυτη την αξία έχουν τα ερωτήματα σας για το κόμμα του Ιδρυτή ο οποίος επέτυχε την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια και του Προέδρου ο οποίος κατηγορείται απο το ΠΑΣΟΚ ως απείθαρχος στα κελευσματα ξένων κύκλων...

mykoniatoTα ερωτήματα που σας έθεσα για τα cds την ΕΛ.ΣΤΑΤ το χρηματιστήριο θα απαντήσετε; Για τα 100 δις στις τράπεζες που δώσατε θα μας πείτε κάτι; Και φυσικά.. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα.







12 σχόλια:

ΝΕΟΕΛ είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ......
ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.....ΟΛΟΙ;;;;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ....(300.000-400.000 ΦΟΝΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΝΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ.

ΜΕ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!! (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ)

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ....
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΟΣ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ...

ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

παίδες κάνας μαλακισμένος νδημοκράτης θα ναι.πρώτον γιατί είναι πολύ μαλάκας για να έχει τέτοιο αξίωμα στο κόμμα, με τόσο ηλίθιο πολιτικό λόγο (ή είναι όλοι τους πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο στην ΝΔ,δεν μου φαίνεται απίστευτο).δεύτερον γιατί αν πατήσετε την ιστοσελίδα του στο facebook (η αλλιώς για το πούτσο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αντί μαλακισμένε νεοέλληνα να βγεις από σπίτι σού και να ζήσεις λιγουλάκι), θα δείτε με τι δραστηριότητες και ενδιαφέροντα ασχολείται.

Ανώνυμος είπε...

Σε οτι εχει σχεση με τον Λυκουρεντζο.
Ε!καλα δεν περιμεναμε και τιποτ'αλλο
και με τους 300 να τα πεις τα ιδια θα ακουσεις
εδω που φτασαμε ξερουμε ποιος ειναι ο καθενας απο αυτους ευτυχως για μας δυστυχως απο δω και περα για τους ιδιους!οσο για σενα ΝΕΟΕΛ οχι ας πουμε
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!ΤΟΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ Ο ΠΟΙΩΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ Ως Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ!!ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που ανατρεπει και διαψευδει τα σχεδια του σαταν.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το upload!!
Ο mykoniato είναι τεράστιος!

Ανώνυμος είπε...

Απάντησε ρε καριόλη σ' αυτό που σε ρωτάνε ...
Φτου σου πουσταρά ..

Ανώνυμος είπε...

O mykoniato ειναι τεράστιος! Τον παρακολουθώ συστηματικά δέκα χρόνια τώρα, μπορεί και παραπάνω...Έχει ξυπνήσει πολυ κόσμο, αφιερώνοντας πολύ απο τον ελεύθερό του χρόνο για το καλό της ανθρωπότητος. Να το θυμάσαι mykoniato...μια μέρα θα σε βραβεύσουμε για το έργο που έχεις επιτελέσει.

Ανώνυμος είπε...

φωτιά και τσεκούρι...θα δείτε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άρες μάρες κουκουνάρες από τον Λυκουρέντζο...
Μα καλά υπάρχουν οπαδοί της ΝΔούλας ακόμα που ΔΕΝ βλέπουν πως το κόμα τους ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ των τραπεζών και της bildeberg ????

ΠΡΟΣ ΑΝΤ-ΝΤΠ : Πριν από μερικούς μήνες, τότε που ο κόσμος ήταν στις πλατείες ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, τότε που γινόντα ο χαμός, στο πρωϊνό της ΝΕΤ,ο Λυκουρέντζος είπε πως "ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!".
Μπορείτε να το βρείτε, να το βάλετε να γελάει και ο κάθε πικραμένος ???

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το λαμόγιο ζητά λεφτά από τους πολιτευτές και το παιζει φτωχός παρά το Πόθεν έσχες του!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη να τον πάρει χαμπάρι ο Σαμαράς και τον έχει σε αυτήν τη θέση; Ή μήπως όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα;;;

ΑΡΚΑΔΑ είπε...

ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ ΗΣΥΧΟ. ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΠΟΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΣΥΛΙΑ.....ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ..... ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΜΕ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΒΑΡΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΡΚΑΔΑ είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ;;;;;; ΤΟ ΔΝΤ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ [ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ] ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ. ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕ....ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ