Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ Ν.Δ.: Κομμένη η πλάκα με τους μισθούς – Πείτε μας εάν υποθηκεύσατε την ΕΛΛΑΔΑ!


ΠΡΟΣ Ν.Δ.: Κομμένη η πλάκα με τους μισθούς – Πείτε μας εάν υποθηκεύσατε την ΕΛΛΑΔΑ!Έκτακτη σύσκεψη των επιτελών του συγκάλεσε ο Α.Σαμαράς, μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τη γραμμή που θέλει να περάσει η Νέα Δημοκρατία για να σας πείσει ότι… αγωνίζονται, ο Α.Σαμαράς «παλεύει και θα επιμείνει και αύριο στην μη κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού».


Επίσης θα σας πουν, ότι διαφώνησε κάθετα στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και στην προτεινόμενη «λύση» για τις επικουρικές συντάξεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, από το στενό επιτελείο Σαμαρά, «ο πρόεδρος της ΝΔ συζητά την μείωση του κατώτατου μισθού».

Εδώ έχουμε μια απορία. Μία αλλά σημαντική: Ο «πατριώτης» κύριος Σαμαράς θα μας διαφωτίσει εάν αποδέχτηκε τις εμπράγματες εγγυήσεις που απαιτούν οι δανειστές και σημαίνουν ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ όλης της δημόσιας περιουσίας, του ορυκτού μας πλούτου, της γης μας, ακόμα και των αρχαιολογικών μας μνημείων;

Σε αυτά έχει να πει κάτι η ΝουΔούλα; Και ας αφήσουν τις διαρροές παραπληροφόρησης περί 13ου και 14ου μισθού που αγωνίζονται, δήθεν, να σώσουν!

Δεν είμαστε όλοι ανόητοι σε αυτόν τον τόπο κύριε Σαμαρά και λοιποί κύριοι του επιτελείου σου! Κομμένη η πλάκα και πες Αντώνη Σαμαρά τι συμφώνησες για τις εξωπραγματικές και εξωφρενικές εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές!
πηγη