Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κυβέρνηση με τεχνοκράτες και πολιτικούς που δεν θα ξαναβάλουν υποψηφιότητα


"Πρωτοτύπησε" για μια ακόμη φορά η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ... Κυβέρνηση με τεχνοκράτες και πολιτικούς που δεν ξαναβάλουν υποψηφιότητα Η κ.
. Διαμαντοπούλου αφού μίλησε για την ανάγκη περαιτέρω θυσιών από τον ελληνικό λαό, υποστήριξε ότι είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και ότι θα πρέπει να γίνει ανασχηματισμός στην κυβέρνηση που θα συμμετέχουν τεχνοκράτες και πολιτικούς που δεν θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές. Η ίδια σε ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε ότι προτίθεται και η ίδια να είναι υπουργός χωρίς να είναι υποψήφια. Υποστήριξε ότι παρούσα κυβέρνηση ή μια νέα που θα προκύψει από ανασχηματισμό έχουν λαϊκή νομιμοποίηση και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκλογές, αφού η χώρα δίνει σκληρή μάχη επιβίωσης. Κατηγόρησε την Αριστερά για δημαγωγία και λαϊκισμό και ζήτησε τις ρεαλιστικές προτάσεις για την έξοδο από την κρίση. Για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι υπέρ των πολλών υποψηφιοτήτων αρκεί να έχουν εκφραστεί σαφώς οι θέσεις των υποψηφίων.
Πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.....Η ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΧΝΑΖΕΙ.....ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΝΕΙ......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ......ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΥΝΙΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον προλαλήσαντα.
Επισης να προσθεσω οτι αυτη ονειρευεται να μη γινουν εκλογες ποτε ξανα στην Ελλαδα, αλλα να επικρατησει μιά ιδιοτυπη δικτατορια του σιωνιστικου λομπυ.
Στον ροταριανο ομιλο θα την εχουν κανει εικονισμα.

Ανώνυμος είπε...

allez oust

Ανώνυμος είπε...

Διαμαντοπούλου, οι κατάρες όλου του απλού κόσμου καθώς και των αγέννητων παιδιών μας είναι μαζί σου...Είθε να σε συνοδεύουν σε ένα διαρκές και δυσβάσταχτο τέλος (εσένα και όλο σου το σινάφι)...
Με τις ευχές μου για ένα τρισκατάρατο και ψυχοβγαλτικό (γεμάτο παρακάλια για έλεος) ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΔΕΒΑΙΏΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που την ενθουσιάζει ειναι η φάτσα της για την οποια πιστευει οτι ειναι εκπάγλου καλλονης.

Robert Love είπε...

Ειναι πραγματικά αξιολύπητη. Ο κάθε ενας μας θα παρει αυτό που του αναλογεί και στη δυστυχη κυρία αναλογούν παρα πολλά. Ο Θεός να τη λυπηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες μωρη σκροφα ταθες αυτα και τα λες η εισαι και συ στο κλαμπ των μαστουρωμενων τυπου GAP,ουστ μωρη λαμια οξωωωωω ρεεε.

Ανώνυμος είπε...

καλα μα για ποσο μαλ@κες μας εχουν? ρε σεις ειναι δυνατον να νομιζουν οτι ειμαστε τοοοοοσο ντουβαρια? αυτη νομιζει οτι θα τρωμε 40 βουρδουλιες τη μερα, ενα πιατο ρυζι και θα την μετατρεψουμε σε υπουργο - θεοτητα!
ουυυυυυστ μωρη σαλουφα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη ΝΕΤ που πλερώνουμε όλοι και δίνει βήμα ακόμα στο πολιτικό ξέπλυμα, το θλιβερό ρετάλι της εβραιολέσχης, που αγκιστρώθηκε στην καρέκλα του πλέον σημαντικού υπουργείου. Με σταθερά βήματα και σχέδιο συνεχίζει την καταρράκωση της παιδείας και πιστεύει ότι έχει και πολιτικό ανάστημα να επηρεάζει τις εξελίξεις στο ανύπαρκτο πια πασοκάκι. Άντε μοίρασε κανένα συσσίτιο και άσε τις λουιβιτον τσάντες τσόκαρο