Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπακωνσταντίνου οδηγεί την αγορά λιανικής εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας σε μονοπώλιο


Δεν φτάνουν οι καταστροφικοί χειρισμοί του κ. Παπακωνσταντίνου στο Υπουργείo Οικονομικών τώρα έβαλε στο μάτι και τις εταιρείες ENERGA- HELLAS POWER θέλοντας να εξυπηρετήσει πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες.


Αντί να ασχοληθεί με τα θέματα της αγοράς ΕΦΚ, επιβολή ΕΕΤΗΔΕ, χρεή και φέσια πελατών, τιμολόγια ΔΕΗ που δεν αντανακλούν το πραγματικό κόστος και να προχωρήσει στην απελευθέρωσή της, έχει δρομολογήσει την επιστροφή στο μονοπώλιο της ΔΕΗ αδιαφορώντας για περισσότερες
από 3.000 ελληνικές οικογένειες που συντηρούνται από τη δραστηριοποίηση των δύο αυτών εταιρειών αλλά και των 220.000 νοικοκυριών που επέλεξαν τις εν λόγω εταιρείες απολαμβάνοντας πλέον οικονομικότερες χρεώσεις.

Παράλληλα έχει βάλει στόχο να διασύρει πάλι τη χώρα στο εξωτερικό απειλώντας μέσω του Προέδρου της ΡΑΕ κ. Βασιλάκου για ανάκληση των αδειών των δύο εταιρειών, πράξη για την οποία φυσικά και δεν έχει καμία πολιτική εξουσιοδότηση και το μόνο που μπορεί να επιτύχει είναι ανεπανόρθωτη ζημία για τις εταιρείες, ουσιαστικό κλείσιμο της αγοράς και νέα πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα εξευτελίζουν ξανά τη χώρα.

Θα τον σταματήσει άραγε κανείς ή θα διαλύσει και την αγορά ενέργεια όπως έκανε με την οικονομία της χώρας;

Αναγνώστης του olympia.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!
-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Anti-ntp σοβαρευτητε επιτελους και πειτε μας τι θελετε.Δημοσιες υπηρεσιες η ιδιωτικες?Μηπως πεφτουν τιποτα λεφτα κατω απο το τρα πεζι?Δευτερη φορα ανεβαζεται αυτο το αρθρο!Δεν μας τα λετε καλα το τελευταιο καιρο!

Ανώνυμος είπε...

Αχου το φουκαριαρικο τον σφιγγει φαινεται η γραβατουλα του .Μηπως ομως κανει προβα για την θηλια ' θα δειξει.Παντως μου φαινεται οτι ο καλυτερος τροπος ειναι του φιλου του 1048.....

Ανώνυμος είπε...

Μα νομίζετε ότι τυχαία μπήκε σε αυτή τη θέση το συγκεκριμένο υποκείμενο, μετά το υπουργείο εθνικής οικονομίας;;;