Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΧΩΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ


anti-ntp.net
Στο Mega Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Μ.Γλέζος όπου τους τα είπε ένα χεράκι...
Η εκπομπή είχε αφιερώσει περίπου 30 λεπτά για να αναλύσει το πρόσωπο του P.Tomsen. Ότι δηλαδή αυτός εισηγείται τις περικοπές και όχι το ταμείο, οτι είναι ιδιότροπος χαρακτήρας και οτι άλλες χώρες έχουν αντιμετώπισει -παρόμοιο πρόβλημα μαζί του. Χωρίς να χάσει χρόνο ο Γλέζος την Στιγμή που τον εμφάνισαν στον παράθυρο τους, είπε" Εϊμαστε με τα καλά μας; Θέλετε να μου πείτε οτι....

το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Tomsen; Δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος η Ελλάδα θα ήταν σε καλύτερη μοίρα; Μία ώρα η εκπομπή σας ασχολείται με αυτό το ανούσιο θέμα..."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΠΩΣ 0 ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στην απορία που σου δημιουργήθηκε αγαπητέ φίλε 9:58, κατά την άποψή μου είναι πως θα έπρεπε σε κάθε "γωνιά", σε κάθε σκουλικοφωλιά, σε κάθε βρώμικο αλαζονικό "περίπτερο" των ΜΜΕ, να υπάρχει ΈΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σοβαρός άνθρωπος όπως ο κύριος Γλέζος, διότι μέχρι σήμερα έδειξε ξεκάθαρα η κατάσταση που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ, πως ξέρουν να φιμώνουν την αλήθεια, ξέρουν να ποδοπατούν τα γεγονότα, να τα λένε όπως αυτοί "πουληθήκαν" για να τα λένε...., όπως τους προστάζουν όλοι οι ΒΡΏΜΙΚΟΙ, και μόνο, λοιπόν για τον λόγο αυτόν, θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!
Αυτό που εκνεύρισε εμένα προσωπικά, είναι πως οι δύο ΓΛΙΤΣΕΣ που κάνουν την εκπομπή, τα δύο ΤΟΜΑΡΆΚΙΑ, είχαν μια μόνιμη ειρωνεία και σαρκασμό στην μούρη τους, όπως πάντα βέβαια, όταν απευθύνονται σε ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι σε ΣΚΑΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ......!!!!