Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ! Αυτό συμφώνησαν: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Η σοκαριστική πρόταση της Μέρκελ σημαίνει πολύ απλά πως πλέον μπορεί να μην έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αλλά το χρέος μας θα το καταβάλλουμε κανονικότατα στην τρόικα.


Χθες στο Παρίσι η συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί ξεκαθάρισε πλήρως τι πρακτικά σήμαινε το σύνθημα των Ευρωπαίων προς την Αθήνα ''Εμείς αναλαμβάνουμε το χρέος σας και εσείς αναλαμβάνετε τα ελλείμματα σας''.


Με το συνηθισμένο της κυνισμό η Μέρκελ ζήτησε τα χρήματα του νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας να μπαίνουν σε έναν ειδικό λογαριασμό ώστε πρώτα και πάνω από όλα να πληρώνονται τα χρέη. Δηλάδή τα χρήματα αυτά η Αθήνα δεν θα μπορεί να τα ακουμπήσει ακόμα και εαν κηρύξει στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας αφήνοντας απλήρωτους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Το NewsIt από χθες το μεσημέρι τόνιζε πως ''Σαρκοζί - Μέρκελ ΔΕΝ μας έχουν ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη!'' και σήμερα οι Financial Times γράφουν πως με αυτόν τον τρόπο και λογαριασμό επικυρώνεται ουσιαστικά αλλά πλαγίως η γερμανική πρόταση τοποθέτησης Επιτρόπου.

Γιούνκερ: Δεν είναι κακή ιδέα

Προσεκτικά "ναι" λέει κατ'αρχήν στην γαλλογερμανική πρόταση για δημιουργία "ειδικού λογαριασμού" ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Γιούνκερ εξηγεί ότι πρόκειται μόνο για ένα σχέδιο σε αρχική μορφή, επισημαίνει ότι "είναι κάτι που δεν πρέπει να απορρίψουμε", ενώ σπεύδει να καθησυχάσει, λέγοντας ότι δεν θα πρόκειται για κάτι ανάλογο του "Επιτρόπου λιτότητας".

Επαναλαμβάνει, πάντως, ότι οι εταίροι θεωρούν ότι μόνο αν υπάρξουν μέτρα περαιτέρω λιτότητας και ολοκλήρωση του PSI θα δοθεί το νέο πακέτο στήριξης και για μια ακόμη φορά τονίζει ότι αν δεν δοθεί αυτό το πακέτο, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της τον Μάρτιο.

"Αυτό δεν είναι απειλή, αλλά απλή περιγραφή", τονίζει ο κ. Γιούνκερ, εμφανίζεται ωστόσο αισιόδοξος για το μέλλον του ευρώ και πεπεισμένος ότι "θα επιβιώσει και μετά από εμάς".

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο ''Νέο φάρμακο στον Έλληνα ασθενή''

Η ιδέα να δημιουργηθεί ένας ειδικός δεσμευμένος λογαριασμός για την Ελλάδα, όπου οι πόροι από το ταμείο διασώσεων των 130 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιούνται πρώτα για να εξυπηρετείται το χρέος της χώρας, πριν δοθούν στην Αθήνα, θα δέσει τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης χωρίς να επιβάλλει το αμφιλεγόμενο γερμανικό σχέδιο για εξωτερικό «κομισάριο» του προϋπολογισμού.

Η γερμανική πρόταση που πετάχτηκε στη φωτιά στην προηγούμενη σύνοδο της Ε.Ε., περιλάμβανε απαίτηση να δοθεί πρώτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους κατά το πρότυπο που έχει εφαρμοστεί ήδη στην ισπανική κυβέρνηση.

Η τωρινή πρόταση, που προέρχεται από την Γαλλία και την Γερμανία, μπορεί να βοηθήσει να ικανοποιηθούν αξιωματούχοι σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που ζητούν υπερ-εθνικό έλεγχο στον προϋπολογισμό και τις μεταρρυθμίσεις της Ελλάδα. Τον δεσμευμένο λογαριασμό θα διαχειρίζεται το ΔΝΤ ή το ΔΝΤ σε συνεργασία με την ΕΕ.

Πάντως το σχέδιο δεν είναι βέβαιο ότι θα πείσει τους ηγέτες της ευρωζώνης να αποφασίσουν τη χορήγηση και άλλης βοήθειας για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία.

Αν η Ελλάδα δεχτεί το νέο πρόγραμμα, όλοι οι συντελεστές που συμφωνήθηκαν στην δραματική σύνοδο του Οκτωβρίου, θα έχουν μπει επιτέλους στην θέση τους: Αναδιοργάνωση χρέους που θα μειώσει στο μισό τα ενεργητικά των ιδιωτών ομολογιούχων, νέο πακέτο διάσωσης 130 δισ. ευρώ και αυστηροί νέοι έλεγχοι που οι αξιωματούχοι ελπίζουν πως θα διασφαλίσουν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει: αν η αναδιάρθρωση του χρέους θα πετύχει τον τελικό στόχο της μείωσης του ελληνικού χρέους κάτω από το 120% του ΑΕΠ ως το 2020, χωρίς την ανάγκη περαιτέρω συνεισφοράς από τον επίσημο τομέα.

Τόσο η ΕΚΤ όσο και το ΔΝΤ πιστεύουν πλέον ότι τα 130 δισ. ευρώ δεν αρκούν. Εχει στηθεί το σκηνικό για σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες όπου οι ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης αναμένεται να συγκεντρωθούν στα τέλη της εβδομάδας για να υπολογίζουν από πού θα έρθει η πρόσθετη χρηματοδότηση για να κλείσει την τρύπα των επόμενων τριών ετών.

Όμως κορυφαίοι αξιωματούχοι των τελευταίων χωρών με αξιολόγηση ΑΑΑ –Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία- έχουν δηλώσει ότι δεν θα πάνε πάνω από 130 δισ. ευρώ.

Από την αναδιοργάνωση του ιδιωτικού χρέους θα αφαιρεθούν 100 δισ. ευρώ από το δανειακό βάρος 350 δισ. ευρώ της Ελλάδας. Ορισμένοι αξιωματούχοι της ευρωζώνης πιστεύουν ότι η ΕΚΤ θα αποποιηθεί τα κέρδη της από τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει, αφαιρώντας 15 δισ. ευρώ από το ελληνικό χρέος χωρίς να υποστεί η ίδια ζημιά. Αλλοι μικρότεροι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων, όπως ευρωπαϊκοί θεσμοί σαν την European Investment Bank, μπορεί επίσης να συμβάλλουν.

Όμως η σκληρή στάση που κρατούν τόσο η ΕΚΤ όσο και οι χώρες ΑΑΑ, δημιουργούν φόβους ότι θα συμβεί πλήρους κλίμακας σκληρή χρεοκοπία όταν λήξουν ομόλογα 14,5 δισ. ευρώ τον Μάρτιο.

«Δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν μια πιο επιθετική στρατηγική», σημειώνει ο κ. Mujtaba Rahman της εταιρείας αναλύσεων και ερευνών κινδύνου Eurasia Group. «Ενώ η Ελλάδα είναι απολύτως χρεοκοπημένη, η Πορτογαλία δεν είναι –αλλά θα γίνει το επόμενο θύμα αν δεν στηθεί ένα αξιόπιστο οχυρό».
NEWSIT

32 σχόλια:

Theo είπε...

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που θα ψηφίσουν του δήμιους της Ελλάδας χωρίς ενδοιασμούς. Άμα για παράδειγμα πάει ο ΓΑΠ σε κάποιο χωριό οι γιαγιάδες θα του φιλάνε το χερι. Η Τρόικα μας φταίει μετα?? Ακόμα και τώρα βλέπεις κομματικές σημαιές σε πορείες..Ελεος...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι πολυ μα παρα πολυ απογοητευμενος!!!τελικα ο λαος μας ειναι αξιοθρηνητος και για τα πανηγυρια!στα μπλογκς,στις εκπομπες ραδιο και tv,στα μυνηματα,ο κοσμος ζητα "ευκαιρια"και σας προτρεπει να ξεσηκωθουμε και να βγουμε στους δρομους και σημερα που ειναι εθνικη επιτακτικη αναγκη......λεει βρεχει!!!!!εεεε αι να χαθουμε,τελικα καλα μας κανουν αφου περιμενουμε να εξεγερθουμε υπερ της ζωης μας μονο με λιακαδα!ειμουν σημερα στο ηρακλειο στις εκει διαμαρτυριες με λιγο κοσμο και απ οτι ειδα και στο συνταγμα τα ιδια και χειροτερα!!!οποτε....ζητω ο Παπαδημος και το ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην απογοητευεσαι ο κοσμοσ αρχισε να κατεβαινειπαλι στους δρομους και εχθες και σημερα.Εμεις πρεπει να ξεσηκωνουμε οσους περισοτερους μπορουμε.Μην χανεις το ηθικο σου αυτο θελουν αυτοι.Ας μην τους κανουμε την χαρη

Modestus είπε...

Εγώ είμαι απογοητευμένος γιατί όταν ρωτάς του σημερινούς νέους τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου σου λένε την απελευθέρωση από τους Γερμανούς και όταν τους ρωτάς ποιος είναι ο Καραισκάκης σου λένε αυτός που έχτισε το ολυμπιακό στάδιο. Αν ο Καραισκάκης και ο Κολοκοτρώνης ζούσαν να τα δουν αυτά θα άλλαζαν γνώμη και θα έπιναν φραπέ με τον Αλή Πασά αντί να σκοτώνονται για τους αχάριστους απογόνους τους.

Ανώνυμος είπε...

το θεμα του επιτροπου για την Ελλαδα,το επανεφεραν ξανα και σφοδροτερα στο τραπεζι βαφτιζοντας το αλλιως!!! η Μερκελ επισήμανε πως η ίδια και ο γάλλος πρόεδρος θεωρούν πως οι τόκοι για την αποπληρωμή του χρέους θα πρέπει να καταβληθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό ώστε να είναι σίγουροι ότι τα χρήματα θα είναι μονίμως διαθέσιμα!!!.
το ποιος θα διαχειρίζεται τον λογαριασμο αποπληρωμης χρεων δεν το ξεκαθαρισαν,συνεπως ο φορεας ο οποιος θα διαχειρίζεται τον λογαριασμο αυτον θα ειναι στην ουσια ο επιτροπος προϋπολογισμού της χωρας,μιας και τα χρηματα της χωρας θα εξυπηρετουν ΠΡΩΤΑ τους τοκους των δανειων και οτι περισσευει(εδω γελαμε με υφεση 4% και ελλειμμα 9.4%)θα πηγαινει στις υποχρεωσεις του κρατους!για το ιδιο θεμα ο Ο Σαρκοζί επισήμανε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά η επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές. «Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά.
Είπε ακόμα ότι προτείνουν «τα κρατικά έσοδα να ενταχθούν σε έναν ειδικό λογαριασμό και να δεσμευτούν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του χρέους!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

4:17 δε νομιζω οτι υπαρχουν ελληνες που δεν ξερουν τι γιορταζουμε απλα οι περσσοτεροι απαντουν επιτηδες ετσι.

Ανώνυμος είπε...

sarkozi o mpakalogatos kleini rantevou sth Merkel

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ νοιαζονται για το λαο..αλλα για τις τραπεζες..ολα αυτα τα λεφτα του νεου μνημονιου θα πανε για τοκους και δανεια..και οχι για την πραγματικη οικονομια της χωρας..ντροπη τους..

Ανώνυμος είπε...

www.livestream.com/epamwebtv

Τωρα ζωντανα ο Καζακης σε ομιλια στο Ηρακλειο

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟ,ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ,ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΤΩΡΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Κ[Υ]ΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ.ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

an 8elei as paei se kana xwrio..
ki autos kai alloi..
as kanei mia bolta.. an ton pairnei..
dixws bravous.. kai opla..
ki autos kai alloi.. (apla paidia to nou sas..)
epeidh syzoreuetai o 8ymos.. kapoioi trivoun
ta xeria tous.. na ton bgaloume metaksy mas...
kai pisteuw 8a ephrreasoun kai 8a prokalesoun polla
kai dixasmous.. klp klp mesw metanastwn.. klp..klp..
kalo 8a'tan tote aneksarthtws kommatwn..
na mhn psarwsoume ws polites !

Kalh mas Tyxh !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΨΕΜΑ!
http://amwmos.wordpress.com/2012/02/07/to-psema/

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ.ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Τουλαχιστον πες τ'ονομα σου για ποιον θα δακρυζω και να καταθετω στεφανι για τον ανωνυμο αγωνιστη;
Τωρα το κανω για τα παλικαρια των ΙΜΙΩΜ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ εσεις εδω ουτε ψευδωνυμο δεν βαζεται.Και μιλατε για ξεσηκωμο;

Ανώνυμος είπε...

***********************************************************

ΠΡΟΣ Σ Τ Ρ Α Τ Ο - Κ Α Ι - Σ Ω Μ Α Τ Α - Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ,

ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΛΟΙ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 'Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ._

***********************************************************

Ανώνυμος είπε...

*******************************************************
ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤ.ΑΝΑΣΤΕΣ
(με την υποστήριξη της ΚΙΝΑΣ)
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)
*******************************************************

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε ρεεεεεεεεεεεε;

sakis είπε...

ρε πάνε καλά;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσει η ημερομηνία ανάρτησης του άρθρου: ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 5000....
Έ, ρε τι κάνει ο δαίμων του πληκτρολογίου... καλή συνέχεια παιδία

Ανώνυμος είπε...

κατι εντελως ασχετο με την αναρτηση (μονο επειδή είναι αναρτηση διαρκείας) .επειδη γίνεται λόγος για αποθήκευση τροφίμων,>το αλεύρι (σακι) διατηρείται σε τυροκομικούς τενεκέδες (πατικωμένο με το χέρι εως πάνω) για όσο θέλετε -μονο μην το χτυπά ο ήλιος ή πέει νερο και σκουριάσει ο τενεκές. λέν ε ότι κρατάει εως και 10 έτη. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και είναι εντάξει μέχρι ενάμιση χρόνο περίπου.

Unknown είπε...

Πολυ απλα! Τα γεγονοτα καταβαραρθρωσης του ελληνισμου θα συνεχιστουν, και ολοι εμεις θα αντεξουμε,διοτι ειμαστε πλασμενοι για να αντεχουμε στις καθε ειδους κακουχιες.
Το μονο καλο της ολης υποθεσης, θα ειναι πως μαλλον θα συνελθουμε απο την "μεθη" τοσων δεκαετιων,που μας εκαναν ανθρωπους μαλθακους,πιονια την νεας ταξης.
θα ανακαλυψουμε ξανα την εννοια της λεξης φιλοτιμο,θα ξαναβρουμε τον εαυτο μας μεσα απο τον βουρκο,θα ανασηκωθουμε και παλι,και στο τελος θα ανακαλυψουμε γιατι εγιναν ολα αυτα!
Μην ξεχνατε!
Στο σχεδιο του Θεου, εχουμε εναν αναντικαταστατο ρολο!
Και για να τον εκπληρωσουμε, θα πρεπει πρωτα να ξαναθυμηθουμε ποιοι ειμαστε και απο που προερχομαστε.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ!
ΔΙΟΤΙ,
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!
ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

anwnymos 10:49 stratos kai swmata asfaleias..
einai dika tous paidia re file..
kai prwtoi pou ma8ainoun na akolou8oun tyfla entoles kai na apovalloun thn syneidhsh toys..
ti les twra ?
Dhmosioi Ypallhloi einai..
dika tous paidia !

Ανώνυμος είπε...

8 Φεβρουαρίου 2012 1:37 π.μ

Ευχαριστω προσωπικα για την πληροφορια και συμπληρωνω και πανω-πανω βασιλικο.και παρακαλω οποιος αλλος γνωριζει με ποιον τροπο μπορουμε να διατηρησουμε τροφιμα ρυζι οσπρια φρυγανισμενο ψωμι
ας παραθεσει τις γνωσεις του.ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!
ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ!ΕΣΥ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/φίλη Modestus, ΔΕΝ είναι τα σημερινά παιδιά "αχάριστοι" απόγονοι ένδοξων Ελλήνων, αλλά ΘΥΜΑΤΑ ενός ξενοκίνητου συστήματος που συστηματικά αποδόμησε μεταξύ άλλων ΚΑΙ την ΠΑΙΔΕΙΑ και παραπλάνησε γενηές και γενηές.

Ανώνυμος είπε...

10:58
σου γραφω ανωνυμα γιατι δεν θελω να φανει ποιο ατομο ειμαι
και σε ρωτω ποιος ο ρολος των γονιων;
και θα σου απαντησω και αν εχεις αλλη γνωμη θα την ακουσω ευχαριστως!!εχω 4 παιδια και 3 εγγονια ειχα δικη μου ταβερνα και επρεπε να δουλευω μερα νυχτα οχι 8ωρο 8ωρο εγω δεν δουλεψα ποτε!!16 18 27 απιστευτο ε;κι ομως αφου δεν ειχα ανθρωπο να μου κοιταζει τα παιδια εμαθαν να ειναι αυτονομα να εργαζοντε απο το νηπιαγωγειο να αγαπουν τον θεο και να τον κουβαλουν μεσα τους εαν η μανα ειναι τσιγαρο πρεφα και καφε και δεν προλαβαινει η εργαζομενη και γυριζει κουρασμενη φαγητο μονο πασχα και χριστουγεννα τις αλλες μερεςκατι προχειρο και ναναι καλα τα ντελιβερι απο τις πολλες ασχολιες δεν προλαβαινουμε να παρατηρησουμε τις αλλαγες των παιδιων μας δεν αφουγκραζομαστε τις ανησυχιες τους δεν ενδιαφερομαστε να ανοιξουμε εμεις ενα βιβλιο ψυχολογιας να μαθουμε κατι παρα πανω γιατι δυστυχως!!νομιζουμε πως ουι κανουμε ειναι και το σωστο λειτουργουμε εγωιστικα απλα επειδη ειμαστε γονεις και δεν ομιλω για τις διπλες ζωες
του καθε γονιου ξεχωριστα!η εναν χωρισμο που και τα δυο εχουν τις δραματικες συνεπειες. λοιπον τι καν λαβεις παρα του μη εχοντος;οτι σπειρεις θα θερισεις το συστημα ειναι το τελευταιο που φταιει ας προσεξουμε τα του οικου μας πρωτα και μετα παμε σε ολα τα υπολοιπα

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ειμαστε μια αριστερη χωρα..Δυστυχως ετσι ειναι...Κοιταξτε ποσοι δημοσιαγραφοι και επιχειρηματιες προερχονται απο αυτον τον σιχαμερο και ανθελληνικο χωρο..

Αδερφια Καψη,Τρεμη,Τελλογλου,Παπαχελας,Διγενη,Σπυρος Παπαδοπουλος που πινει στην υγεια μας,Βερυκκιος,Βαρεμενος που σπουδασε στην Σοβιετικη Ενωση,Κουλογλου,Τσιμας,Αναγνωστακης,Λαζοπουλος, Γιαννικος που φεσωσε τοσους εργαζομενους,Μπομπολας,Ψυχαρης...Σιγουρα υπαρχουν και τοσοι αλλοι που κανουν την βρωμικη δουλεια...Ολοι αυτοι λοιπον μας εκβιαζουν και μας απειλουν πως αμα δεν δεχτουμε την νεα δανειακη συμβαση θα χρεοκοπησουμε...Ε αυτο θελουμε..Την πτωχευση για να καθαρισει ο τοπος απο λαμογια που εξαγοραζουν συνειδησεις...Για αυτο φωναζω συνεχεια το εξης.."ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ"..Δεν θελω αλλη "τηλεδημοκρατια"..Δεν το καταλαβενετε αυτο???

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
+ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤ.ΑΝΑΣΤΕΣ
(με την υποστήριξη της ΚΙΝΑΣ)
περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)
*******************************************************
7 Φεβρουαρίου 2012 10:51 μ.μ.

PISTEYW PWS 8A MAS THN KLASOUN THN MANTRA.....
SXEDON OLOI OI ELLHNES KATEXOUN NOMIMA APO MIA KARAMPINA LES AN GINEI H STRABH KAI YPARKSEI ANOMIA NA NTRAPOUNE NA TIS XRHSHMOPOIHSOUNE, ESY AN DEN EXEIS NA EISAI SIGOUROS EXEI O DIPLA SOU KAI GIA NA MHN SE PROSPERASOUN KAI PANE SE AUTON 8A THN XRHSHMOPOIHSEI YPER SOU...? AUTO STO LEW GIA NA SE KA8HSHXASW AN KAI EGW PISTEYW OTI GIA TO POTE 8A FYGOUN AUTOI APTHN ELLADA DEN 8A TO PAROUME XAMPARI, FYGAN APO THS PATRIDES TOUS POU EIXAN TARAXES GIA ENA KALHTERO MELON DEN 8A KATSOUN NA SKOTO8OUN STIS DIKES MAS TARAXES....

Ανώνυμος είπε...

http://www.ellasgr.info
http://www.ellasgr.info

Unknown είπε...

Ολοι αναρωτιεστε γιατι εφτασε η σημερινη κοινωνια μας εδώ που εφτασε. Γιατι όλα, μα όλα να τα ελεγχουν οι εβραιοι. Τον στρατο μας, την κυβερνηση μας, τις τραπεζες μας, την Εκκλησια μας, τα παντα όλα!
Αυτή η ιστορικη μας πατριδα με τα μεγαλα ιδεωδη! Το φιλοτιμο, την τιμη, το δικαιο, την ελπιδα, το φως!
Καταντησατε σημερα ελληνες οντως ραγιαδες! Σας εμαθαν όλα να τα υπομενετε χωρις να αντιδρατε!
Ο Ελληνας ποτε δεν σκυβει το καφαλι σε κανεναν! Σας εμαθαν να σας χτυπαν, και να γυριζετε από την άλλη και να σας ξαναχτυπαν!Υπομενοντας τα παντα. Γιατι ετσι σας ειπαν πως είναι το σωστο! Γιατι ετσι σας εμαθαν! Να ειστε προβατα! Ετοιμα να σας πανε στην σφαγη!
Ο Ελληνας δεν κανει ποτε πισω! Δεν σκυβει το κεφαλι όπως εσεις οι σημερινοι ελληνες ραγιαδες!
Σας βριζουν τα οσια και ιερα! Σας καταπατουν τα παντα! Και εσεις γυριζετε και το άλλο «μαγουλο». Διοτι ετσι σας εμαθαν! Να φοβαστε! Να νομιζετε πως αυτό είναι το σωστο!
Οι προγονοι μας αυτοι που ανακαλυψαν τα παντα εως σημερα, και τιποτα δεν αφησαν αναπαντητο, ηταν επισης και Ανδρες! Με τιμη!
Και οποιον τον «πατουσαν» το φιλοτιμο, του παιρναν το κεφαλι!
Για αυτόν τον λογο και ειμασταν Κοσμοκρατορες!
Σημερα όμως;
Ευχομαι να ξυπνησετε! Από την ληθη που σας εριξαν οι εχθροι μας! Πριν σας ριξουν στον Καιαδα!
Οσο για μενα,γνωριζω πολύ καλα ποιος ειμαι και θα του παρω το «κεφαλι» οποιον μου παραβει τα ορια μου! Δεν φοβαμαι κανεναν, και ειμαι ικανος για τα παντα!
Ελληνας σημαινει, να μην φοβασαι κανεναν! Να αγαπας, να σεβεσαι, να τιμας, και να θαυμαζεις τον Δημιουργο σου τον Θεο!
Και όχι να τον φοβασαι! Διοτι ο Θεος σημαινει αγαπη! Και για την αγαπη πρεπει να εισαι ικανος να θυσιασεις τα παντα!
Αγαπη όμως δεν σημαινει να αφηνεις τους αλλους να σε καταρρακωνουν την τιμη.Να σε καταπατουν όλα τα ιδεωδη!
Αλλα αντιθετα σημαινει αγαπη, να πολεμας για αυτην! Να εισαι πολεμιστης!
Και αληθινοι πολεμιστες είναι μονον οι Ελληνες! Αλλα μονον αυτοι που εχουν κατανοησει την αληθεια!

• * Γνωθι’ς εαυτον *

Που σημαινει:
Γνωρισε τον εαυτο σου!
Κατανοησε ποιος εισαι!
Αναγνωρισε από πού προερχεσαι!
Και τοτε θα εισαι αξιος να ονομαζεσαι και να εισαι Ελληνας!

Ανώνυμος είπε...

8 Φεβρουαρίου 2012 8:17 μ.μ.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τα λεγόμενά σου!!!!
Για τα ίδια πράγματα μιλώ καθημερινά όπου σταθώ κι όπου βρεθώ!!!
Με περνούν για γραφική πολλές φορές, ειδικά άτομα που δεν με γνωρίζουν...
Όμως δεν σταματώ!!!
Να σας πω και το άλλο...
Είχα στείλει e-mail, σε ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΊΑ.... από την γέννεση της κατάστασης τούτης, καθώς βλέποντας τα σημάδια για το τι "έρχεται" , ακόμα και σε ιστοσελίδες, όπως αυτήν των δικαστών, άλλοτε "δίνοντας" λύση για αντίσταση μέσω του Ελληνικού μας Συντάγματος και του άρθρου 120, και για "εσχάτη προδοσία" το οποίο γενικά ως Ελληνικό Σύνταγμα τείνει να μηδενιστεί από τους Αγρίκους κυβερνώντες..., με χρέωση ΚΑΙ του Προέδρου της Δημοκρατίας - "γλάστρα", του οποίου έστειλα φυσικά επώνυμα και ένα ..."ποίημα αφιερωμένο από τον Λαό .....προς αυτόν....",ο κόσμος να αντιδράσει μαζικά, ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΩΒΗΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!
ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ!!!
ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ!!!
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ .... ΘΕΣΕΙ ΟΡΟΥΣ!!!

ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!

ΤΕΛΟΣ!!

Κάποτε ανάρτησα σε τούτο τον ιστοχώρο το παρακάτω....:


<<>>

Το ξαναβάζω λοιπόν σε αυτό εδώ το σχόλιό μου!!

Γενικότερα η θλιβερή μου διαπίστωση...(?)

-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????

ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!

ΘΕΟΠΙΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

<<>>>


8 Φεβρουαρίου 2012 9:28 μ.μ.

Δεν είχε "τοποθετηθεί" πριν....
διαβάστε το τώρα.

ΘΕΟΠΙΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΟΥΜΕ:

1) ΤΡΙΑΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

2) ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ....
ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ Δ.Ν.Τ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΑΙΣΧΡΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

3) ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ: ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ... ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ,
....ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΙΣΧΥΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ" ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΡΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,- ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ....,-
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΤΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ


.....άλλη μια φορά....