Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι την έμαθε ο Πασόκος...άντρας της, ο κολλητός του Λιαλιώτη...


Η Τζένη, το Τζενάκι, εγινε η αιτία να απολυθει υπάλληλος σουπερ μαρκετ της Φιλοθέης επειδή στην παραγγελία που της πήγαν σπίτι, της ειχαν βαλει απο λαθος ζαμπόν που δεν ήταν light! Πριν καταλήξει στον διευθυντή, φρόντισε να βρισει με προστυχο τρόπο την κοπελίτσα που ετοίμασε την παραγγελια. (Η πληροφορία ειναι απο συγγενικο προσωπο που εργάζεται στο συγκεκριμένο σουπερ μαρκετ)
.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γνωριζω απο εγκυρη πηγη...ας που με οτι αυτο το περιστατικο ειναι αληθες η συγκεκριμενη υπαλληλος μετα την απολυση της τι εκανε;Τιποτα... εγω προσωπικα και στην εποχη που ζουμε ειλικρινα θα το μετανοιωνε τοσο που θα μου ζητουσε συγνωμη και θα φροντιζε να γυριζα στη δουλεια.Αλλα παλι αυτα θα τα εκανα εγω....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι επειδή δεν έφαγε το σωστό ζαμπονάκι της η μαντάμ απολύθηκε ένας άνθρωπος. Έχουμε κάτι ωραία λουκάνικα στο Κιλκίς με φλέβες, που σίγουρα θα της αρέσουν της μαντάμ, τρώγονται και ωμά και το κυριότερο είναι light !!!

Ανώνυμος είπε...

Γαμω τον κοσμο της show biz..Ολοι οι ανωμαλοι,οι πουτανες και οι αρχιμαλακες εκει μαζευτηκαν..

Ανώνυμος είπε...

αυτα συμβαινουν. οδιευθηντης ειναι ο αδυναμος κρικος στην υποθεση.

Ανώνυμος είπε...

e re poytsa arapiki poy theleis ksepatomeni poytana paliokargiola gamo tin teleytaia strofi toy koloy soy.

Ανώνυμος είπε...

Απο ατομα κολλημενα στην λάσπη, τι να περιμενει κανεις;
Η εν λογω κυράτσα χρειαζεται ψυχίατρο γιατι ειναι εκτος απο κακιά, υστερικη.
Η εργαζομενη πρεπει να επαναπροσληφθή και ο διευθυντης να απολυθη. Η εργαζομενη δεν εκανε αξιοποινη πραξη για να υποστει τετοια απαραδεκτη μεταχειριση. Η επιθεωρηση εργασιας πρεπει να επιληφθή.

Ανώνυμος είπε...

παντα υπαρχει το καταλληλο οπλο για επιθεση!
δεν παρακολουθει κανεις τις αηδιες τους και δεν αγοραζει το εντυπο υλικο τους τελος ποτε θα καταλαβεται οτι εμεις τους γεμιζουμε τις τσεπες!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο τζενάκι....ετσι ξεσπάς τα νεύρα σου απο το κέρατο που σου φορτώνει ο αντρούλης σου...??? πέρα απο την πλάκα πόσο κομπλεξικοί είναι αυτοί οι ανθρωποι που τσακωνονται για τα ζαμπον και απολύεται κόσμος......ε????

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπάλληλος του Super Market που αναφέρεστε εδώ και 7 χρόνια. Σήμερα έτυχε να έχω ρεπό και κάποια φίλη με ενημέρωσε για το άρθρο και μπήκα να το διαβάσω.Το μοναδικό στη Φιλοθέη είναι ο ΑΒ Βασιλόπουλος άρα γι’ αυτό λέτε. Μακάρι να ερχόταν εδώ η κα Μπαλατσινού και να ψώνιζε γιατί είμαι και θαυμάστριά της, αλλά δυστυχώς δεν έχει έρθει ποτέ. Αυτός που σας έδωσε τις ΦΟΒΕΡΕΣ αυτές πληροφορίες μπορεί να πει και το όνομα της συναδέλφου που απολύθηκε? Είμαι πολύ περίεργη γιατί δεν έχει απολυθεί καμία τελευταία… Τουλάχιστον όταν έχετε πληροφορίες οφείλετε να τις διασταυρώνετε πριν τη δημοσίευσή τους και να μην τρώτε αμάσητα ότι σας ταΐζουν…

Ανώνυμος είπε...

ANVNYME ΥΠΑΛΛΗΛΕ του σ.μαρκετ και θαυμαστρια της καριολας, γιατι δεν βαζεις και το ονοματακι σου? για να το διασταυρωσουμε......
ειδατε αγαπητοι αναγνωστες ποση μαλακια τραβαει αυτη η καυμενη χωρα? ακομα και τωρα υπαρχουν κατινες που υπερασπιζουν τα γελοια υποκειμενα που πλουτισαν σε βαρος του λαου! τελικα δεν υπαρχει σωτηρια γι'αυτην την χωρα....

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστεύω πως όλο το σφάλμα το έχει ο διευθυντής, ο οποίος μια ζωή ήταν οσφιοκάμπτης και γλυτσιάρης για να φτάσει εκεί που έφτασε και ακόμη μια φορά απέδειξε τον σκατοχαρακτήρα του.

Ανώνυμος είπε...

otan mikri ise sti koka ke sti vizita, megalonontas pantrevese ntavatzi ke zis me ta lefta tou malaka timiou kosmou

++

Ανώνυμος είπε...

6 φεβρ 2012 1:15μ.μ

ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!

ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι

.........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...........

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστόπουλος τον παίρνει στα σίγουρα, και αυτό γίνεται εδώ και χρόνια.
Ας τα αφήσει τα αντριλίκια γιατί μυρίζουν μαιντανό.