Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η αδερφάρα ο Καψής μας απειλεί: "ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ"!!!


Πανικός. "Εάν χρεοκοπήσουμε θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '40"! Φοβερό το παράδειγμα του Καψή για να μας πείσει για την αναγκαιότητα των νέων μέτρων. Επιστροφή στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιούσε πριν από 1,5 χρόνο για...

να μας πείσει σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης! Επαναλαμβανόμενο δίλημμα για λογαριασμό της Τρόικας...
πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα!!!!
καθολου δεν μας πειραζει!!θα ειμαστε ελευθεροι χωρις νταβατζηδες στο κεφαλι μας και οχι μαιμουνακια σαν κι αυτον που τον κουρδιζουν
και βαραει παλαμακια

Ανώνυμος είπε...

Ο καλυτερος τιτλος που εχω διαβασει εδω και μηνες !!!
Γ@μ...ς !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνω τα παλια σουξε
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0JpxPZdlTBo

Ανώνυμος είπε...

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, Ανδρέας Αθηναίος, απαντά σε ερωτήσεις του Ιφικράτη Αμυρά, σχετικώς με τους τρόπους χρηματοδοτήσεως της Ελληνικής οικονομίας ύστερα από την επιστροφή στην δραχμή. Μιλά για την συμμορία του ευρώ, απαντώντας σε όσους καθυβρίζουν τους Έλληνες πατριώτες που απαιτούν επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U5CJrLMBu-U

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 10 44 !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ???
Η ΑΠΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα

ια να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1187.html

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Ανώνυμος είπε...

Ο παπαγαλος ανοιξε παλι το στομα του.
Αντε ρε τσιρακι, μαριονετα, προδοτη τραβα πες τπτ καινουργιο. Γαμω τα σαπιοκαναλα σας ολοι σας.
Σαβουρια

Ανώνυμος είπε...

πουλημενε καψη μην νομιζεις οτι θα γλυτωσεις σου την εχουνε πολλοι στημμενη και θα εξαφανηστεις και απο τα παραθυρα

Unknown είπε...

Bρε λαμογια δημοσιοκαφροι!
Ο Πουτιν μας δινει ολα τα λεφτα!
Και εσεις γυριζετε και μας λετε οτι και τα αφεντικα σας!
Ξεπουπουλιασμενοι!!! Λαμογια!

Ανώνυμος είπε...

Θα τα πούμε στο μέλλον

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ μας τα έχεις ζαλίσει με τον Πούτιν.
Οτι κάνει, το κάνει για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί και σίγουρα όχι για τους έλληνες. Αν κάποτε μπορεί ο ελεύθερος ελληνικός λαός να κάνει επωφελείς συμφωνίες με τη Ρωσία είναι άλλο πράγμα. Όμως, το ότι μας δίνει όλα τα λεφτά είναι λαλακεία απίστευτη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ 1960 , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 1950 , Ε ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ?
ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ '30 ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ?
ΝΑ ΤΑ ΧΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 17ο ΑΙΩΝΑ ?

Unknown είπε...

ΠΟΥΤΙΝ!! ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!

ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΡΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ;ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΨΗ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ;ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:12
για πες μου τα συμφεροντα του ΠΟΥΤΙΝπου βλαπτουν τα δικα σου;οταν εδινε τα 25 δις για να μην προσφυγει η Ελλαδα στο Δ.Ν.Τ Και ο Γιωργακης τολεγε οτι το καπνισμα βλαπτει την υγεια πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα!Και στο φιναλε δειξε μας εναν που μας υπερασπιζεται εστω και μονο με λογο εκτος απ τον Αγγλο Ευρωβουλευτη Ν.ΦΑΡΑΤΖ και οταν εχουμε εγχωριους προδοτες και ανθελληνες ναι ΠΟΥΤΙΝ και ξερο ψωμι!Αν δεν ηταν
αυτη τη στιγμη μεταξυ κυπρου κρητης καστελοριζου
ισως καποια νησια να μην ηταν ακομη ελληνικα
και τι νομιζεις οι ΤΟΥΡΚΟΙ εμας φοβουνται;τον εξοπλισμο που δεν εχουμε;το στρατο που πειναει;το ξεπουλημα οσο-0σο ενος πινακιου φακης;ζαλιζεσαι δεν ζαλιζεσαι εμεις θα γραφουμε υπερ του ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΟΝΟΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΗΤΗΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΨΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.