Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πτώματα λαθρομεταναστών πεταμένα στους δρόμους...


Εφιαλτικά πράγματα συμβαίνουν πια στη χώρα που μέσα σε όλα αντιμετωπίζει και τα οξύτατα προβλήματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης: Τρία πτώματα νεαρών Αφγανών, εντόπισε ένας...
οδηγός αυτοκινήτου στο Εθνική οδό Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας λίγο μετά την διασταύρωση της Πάργας. Αμέσως, ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο, ενώ αναμένεται να φτάσει εκεί ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλάκης από τα Γιάννενα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και το γεγονός να πέθαναν από ασφυξία μέσα σε κάποιο φορτηγό, φως όμως, στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Τρία Πουλάκια Κάθονταν... είπε...

Ακόμα και στους νεκρούς μετανάστες βάζετε το πρόθεμα λαθρο- μπροστά. Εύγε. Πολύ ανθρώπινο και πάνω από όλα και Χριστιανικό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δηλ. ειναι "νομιμοι"???
Αυτό σε πείραξε τώρα???

Ανώνυμος είπε...

εσυ τι εισαι δλδ ?χριστιανος?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου ειπε τρια πουλακια οτι μας ενδιαφερει η μας απασχολει το οποιο δοτό "νομικο" τους καθεστως...?

Ανώνυμος είπε...

Osoi pan xoris xartia se kapoia xora onomazontai lathrometanastes kai i asfaleia tous den mporei na egyithei.Oso gia tous 3 nekrous, eimai sigouros, oti oi perissoteroi Ellines exoun lypithei, giati oi xristianoi, exoun akoma anthropia.

Ανώνυμος είπε...

Ο νταλικιέρης τους. Πέταξε στο δρόμο γιατί φοβόταν μην τον πιάσουν στην Ηγουμενίτσα. Μετά πήρανε τηλέφωνο η λαθρομετανάστες τον αρχηγό τους στην χώρα τους ο οποίος πήρε τους αρχηγούς Κούρδους στην Αθήνα και αυτοί ειδοποίησαν την ελληνική αστυνομία που η δική μας ψάχναν στην Εγνατία ΟΔΟΣ και δεν τους βρέθηκαν γιατί ο νταλικιέρης κατέβηκε από Άρτα. Και βρέθηκαν μετά από 4 μέρες . Κατά τύχει . Από πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά θα πρέπει να ειπωθεί πως τα άτομα αυτά:

Καταρχάς εγκατέληψαν τους τάφους των γονιών τους.

Το πλείστο αυτών χρηματοδοτήθηκαν για να εισβάλουν στην λευκή Ελληνική Ευρώπη.

Άρα, είναι άτομα, χωρίς αξιοπρέπεια και ήθος, οπότε, εισούνται με σκουπίδια, άρα δεν υπάρχει θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Isos na min eixan ithos i aksioprepeia,omos kanena dimiourgima tou Theou den einai skoupidi.

Ανώνυμος είπε...

10:40
οι χριστιανοι εχουν ανθρωπια αλλα πλεο θρηνουν
δικους τους νεκρους καθημερινα!κανεις δεν τους καλεσαι να ερθουν σε ενα κρατος που δεν εχει ευημερεια αρα υπουλος και πονηρος και υποπτος ο ρολος τους και εαν σε καποιους δεν αρεσει και επικαλλουνται τον ρατσισμο ε!ναι λοιπον ειμαστε ρατσιστες και οποιος λεει οτι δεν ειναι ειναι απλα ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ απο την ωρα που τα συστημστα ασφαλειας κανουν χρυσες δουλεις και αποδεικνυονται απλα παιχνιδακια!και δεν μπορουμε να κανουμε ονειρα γιατι πολυ απλα απο φοβο δεν κοιμομαστε ειμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και εαν εισαι ο φιλος που ζεις εξω και συναντηθηκαμε σε μια αναρτηση θα ηθελα να το ξερω!!

Ανώνυμος είπε...

File mou igeti,nomizo oti yparxei diafora metaksy ratsismou, diladi na mi thelei kapoios enan allon, logo diaforetikou xromatos sto derma, i diaforetikon xaraktiristikon prosopou, i epeidi tous theorei upouloys, kai 3 nekron pou apokalountai skoupidia.Aftoi den mporoun na vlapsoun pleon kanenan.Poios o logos gia toso misos pros tous nekrous.Me ti logiki den vrisko kanena logo.An to do synaisthimatika, i thriskeftika,einai krima, giati milame gia nekpous. Kai pali na eisai kala.

Ανώνυμος είπε...

12:49
μη μου το κανεις αυτο μου φανερωνεσαι με την τελευταια φραση δεν μου απαντας σου αφησα σχολιο εκει που σκεφτοσουνα μια σοκολατα ιον αλλα δεν ξαναγυρισες και σε καποιες αλλες αναρτησεις που νομιζω οτι σε αναγνωρισα τουλαχιστον βαλε ενα ψευδωνυμο κατι αναγνωρισημο φιλικα!χωρις να σου δημιουργω προβλημα!!οπως βλεπεις συμβιβαζομαι με τα Geekliss που χρησημοποιεις παντως σε ψαχνω απο κεινη την ωρα μην μεχεις στο τρεξιμο γελαω τωρα δεν πειραζει που δεν βαζω την σφραγιδα μου
εαν εισαι το ιδιο ατομο πηγαινε εκει θελω να μιλησω μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

H παραδοχη απο πολλους πλεον οτι "ναι ειμαστε ρατσιστες" ειναι αφενος τροφη για την θολοκουλτουριαρα αριστερα ωστε να εντεινει τις αποψεις της περι ρατσισμου και αφετερου ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αδοκιμος ορος ωστε να περιγραψει την κατασταση μας!!Ρατσιστης καλειται αυτος ο οποιος χωρις λογο και αιτια καταφερεται εναντιον αλλων λαων, διατεινοντας οτι υπερεχει σε πνευμα,χρωμα,οικονομικη κατασταση κλπ.Εμεις λοιπον ως Ελληνες αυτο που δεχομαστε την τελευταια δεκαετια με την μαζικη εισροη των λαθρομεταναστων ειναι βια πασης φυσεως, υποβαθμιση μισθων, υποβαθμιση και γκετοποιηση περιοχων της Αθηνας και απο ορισμενους ηλιθιους Ελληνες, επιμειξη με αυτους.Συνεπως ο μονος χαρακτηρισμος που μπορει να μασ περιγραψει καθε αλλο παρα ρατσιστες ειναι, αλλα ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ στον ανελεητο πολεμο των ξενων δυναμεων να μας αφελληνισουν πληρως και παντοιοτροπως.