Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κανέλλη: «Το αγγούρι δεν κλίνεται..


Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο» (σαν αυτό που έβαλες στους εργαζόμενους του Νέμεσις) Δεν έχει βγάλει τσιμουδιά για τους απλήρωτους εργαζόμενους - δημοσιογράφους που είχε στο Νέμεσις, δεν έχει βγάλει τσιμουδιά για τους απολυμένους στον 902, τον Ριζοσπάστη και την Τυποεκδοτική, δεν είχε βγάλει τσιμουδιά, παλιότερα, για το κανόνι του Ανδρουλιδάκη στον Tempo, που άφησε στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους, κι έχει το θράσσος....
εκ του ασφαλούς, λαμβάνοντας τις....

παχυλές της απολαβές ως βο(υ)λευτίς να κρίνει πολιτικές, αναλώμενη σε φθηνή αντιμνημονιακή προπαγάνδα, χωρίς να παρουσιάζει ΟΥΤΕ ΜΙΑ λύση. Προτάσοντας την αθηροστομία ως πλεονέκτημα και το πλιάτσικο ως τρόπο ζωής. Γιατί πλιάτσικο στις τσέπες των εργαζομένων σου ήταν αυτό που έκανες στο Νέμεσις, Λιάνα.

Ποιος θα ξεχάσει το αμίμητο σκηνικό με το γάλα που έλεγε πώς έχει 2 ευρώ, γιατί προφανώς δεν έχει ψωνίσει ΠΟΤΕ της από σούπερ μάρκετ, όπου το πωλούσαν, τότε, 1,50 ευρώ (και πάλι ακριβό, αλλά η επαφή που είχε με την πραγματικότητα αγγίζει τα όρια των ΑΤΙΑ).

Σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε η λέξη Τρόικα η κ.Κανέλλη επεσήμανε πως πρέπει να κλίνεται η λέξη.

Όταν όμως ο παρουσιαστής του ANT1, Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να πυροδοτήσει την κουβέντα ρωτώντας «το αγγούρι πώς κλίνεται;». Η κ.Κανέλλη απάντησε: «Το αγγούρι δεν κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση;»

πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THA ERTHI KAI H WRATHS SIGA SIGA
TO LAMOGIO POLYTELEIAS